Фільм Уявні друзі 2024

Мартін Скорсезе розповів, що знімає до 2019 року


Новини: Мартін Скорсезе розповів, що знімає до 2019 року

Режисер Мартін Скорсезе поділився своїми планами від співпраці зі студією Paramount. До 2019 року (саме до цього часу підписано контракт між сторонами) він зніме «Диявола в білому місті» з Леонардо Ді Капріо, байопік про Леонарда Бернстайна і «Ірландця» з Робертом Де Ніро, Алем Пачіно і Джо Пеші.

А тепер коротко про те, що з себе представляють стрічки.

«Диявол в білому місті» - історія серійного вбивці Генрі Говарда Холмса. У 1890 році доктор Холмс побудував триповерховий особняк за власним проектом. Проект будинку був настільки хитрим, що в системі численних коридорів, потайних сходів, замаскованих дверей і підвалів міг розібратися тільки сам автор. Під час Всесвітньої виставки в Чикаго, що відкрилася в 1893 році, Холмс здавав кімнати туристам. Багато хто з постояльців безслідно зникли. Маніяк труїв своїх жертв газом, а потім обробляв трупи в лабораторії в підвалі, де перебували, серед іншого, кислотна ванна і крематорій. На суді доктор-душогуб зізнався в 27 вбивствах, проте вважається, що Генрі Говард Холмс відправив на той світ близько 200 осіб. 7 травня 1896 маніяк був повішений у Філадельфії.

Другий проект - "Ірландець" - заснований на реальних подіях. Протагоніст - кілер мафії Френк Шірен (роль для Де Ніро), якому приписується більше 25 вбивств. Серед його жертв був профспілковий лідер Джиммі Хоффа, замовлений Шірену в 1975 році мафіозним босом Расселом Буфаліно.

Байопік про американського композитора Леонарда Бернстайна, автора «Вестсайдської історії», - абсолютно новий проект за сценарієм Джоша Сінгера («В центрі уваги»).

Нагадаємо, що останні три стрічки Скорсезе вийшли за підтримки кінокомпанії Paramount. А саме - «Острів проклятих», «Хранителя часу» і «Вовка з Уолл-стріт». На даний момент готується четверта - історична драма «Мовчання» про португальських монахів-єзуїтів в Японії XVII століття. 

Sushchenko 29 жовтня 2015


Avatar
Ім'я:
11 травня 2024

популярні новини


Перші подробиці нового фільму про Середзем'я Перші подробиці нового фільму про Середзем'я

Картина отримала назву «Володар перснів: Полювання на Ґолума».

10 травня 2024 138
«Крейвена-мисливця» знову доведеться почекати «Крейвена-мисливця» знову доведеться почекати

Студія Sony Pictures внесла кілька змін в свій репертуарний план.

28 квітня 2024 626
Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший» Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший»

Нова глава культової франшизи розповідає про перші дні вторгнення інопланетних монстрів на Землю.

10 травня 2024 139
Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4» Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4»

Посіпаки отримують суперздібності.

8 травня 2024 294
Фінальний трейлер «Уявних друзів» Фінальний трейлер «Уявних друзів»

Раян Рейнольдс у яскравій сімейній комедії!

12 квітня 2024 919