Фільм Ґарфілд у кіно 2024

Перші покази 45-ї «Молодості»


Новини:  Перші покази 45-ї «Молодості»
Поки український бомонд буде спостерігати за церемонією відкриття 45-го МКФ «Молодість», пересічні пошановувачі кіно зможуть насолодитися першими показами фестивалю.
Перші покази відбудуться у кінотеатрі «Київ».
О 19:00 у Синій залі покажуть стрічку з програми French Connection «Долина любові» з Жераром Депардьє та Ізабель Юппер режисера Ґійома Ніклу. Ізабель і Жерар збираються на дивну зустріч у каліфорнійській Долині Смерті. До цього вони роками не бачилися, але тепер відгукнулися на запрошення їхнього сина-фотографа, яке вони отримали після його самогубства шість місяців тому. Незважаючи на абсурдність ситуації, вони вирішують все ж слідувати плану, який придумав їхній син Мікаель.
Стрічку номінували на «Золоту пальмову гілку» Каннського МКФ-2015.
О 19:30 у Червоній залі розпочнеться показ норвезького фільму Ескіль Воґта «Сліпа».
Нещодавно втративши зір, Інґрід шукає прихисток у власному домі — місці, де вона може спокійно почуватися наодинці із чоловіком і власними думками. Та справжні проблеми Інґрід у ній самій, а не за межами її домівки. Її найглибші страхи та витіснені у підсвідомість фантазії скоро здолають жінку.
Нагороди: за найкращий сценарій на кінофестивалі «Санденс» 2014 року та European Cinema Labels Prize на МКФ у Берліні 2014 року.
О 21:00 розпочнеться фільм «Діпан» Жака Одіяра з позаконкурсної програми «Фестиваль фестивалів». Стрічка цього року отримала Золоту пальмову гілку Каннського МКФ. Після поразки у збройному конфлікті, борця за свободу Шивадгасана змушують переїхати в табір для біженців. Невдовзі він вирішує тікати разом із двома незнайомками, сподіваючись, що з ними буде легше отримати притулок у Європі. Разом із удаваною дружиною і дочкою він будує нове життя, яке перетворюється на черговий конфлікт.
Нагорода: «Золота пальмова гілка» Каннського МКФ-2015.
О 21:15 покажуть німецькомовний фільм «Джек» Елізабет Шаранґ. Однієї зимової ночі дівчина замерзає до смерті, отримавши жахливі травми. Джек засуджений за її вбивство. Через 15 років він виходить із в’язниці, стає знаним письменником, залицяльником, а віденська спільнота вітає його успішну реабілітацію. Та коли дедалі більше повій знаходять мертвими, виникає питання: чи може людина змінитись так докорінно?
Алексей Першко 24 жовтня 2015


Avatar
Ім'я:
22 травня 2024

популярні новини


Трейлер мелодрами «Покинь, якщо кохаєш» Трейлер мелодрами «Покинь, якщо кохаєш»

Екранізація літературного бестселера Колін Гувер на великих екранах!

22 травня 2024 80
Український трейлер стрічки «Гамбіт королеви» Український трейлер стрічки «Гамбіт королеви»

Алісія Вікандер і Джуд Лоу в історичній драмі Каріма Айнуза.

21 травня 2024 158
Трейлер фільму «Wicked: Чародійка» Трейлер фільму «Wicked: Чародійка»

Цієї осені одна із найулюбленіших історій оживе у захопливій та величній кінопригоді!

21 травня 2024 171
Бокс-офіс США. «Уявні друзі» перші Бокс-офіс США. «Уявні друзі» перші

Фільм з Раян Рейнольдсом продемонстрував непоганий результат.

20 травня 2024 282
Трейлер дилогії «Горизонт: Американська сага» Трейлер дилогії «Горизонт: Американська сага»

Масштабний історичний епік від оскароносного режисера Кевіна Костнера.

18 травня 2024 336