место для рекламы

Хай піде сніг


Новини: Хай піде сніг

ПРЕМЄРА ТРЕЙЛЕРУ УКРАЇНСЬКОЇ СТРІЧКИ «LET IT SNOW» – ЇЇ ПОКАЖУТЬ У ЕВРОПІ, АМЕРИЦІ ТА АЗІЇ
У мережі з’явився міжнародний трейлер фільму «Let it Snow» режисера Станіслава Капралова!
Нещодавно стрічку придбав найбільший у світі дистриб’ютор Lionsgate – про це писали Hollywood Reporter та ScreenDaily. Згодом голова міжнародного сейлз-агенту Arclight Films, Гарі Гамільтон, оголосив про низку нових дистрибуційних угод для українського трилера: стрічку продали до Японії, Греції, Сінгапуру, Африки, країн Близького Сходу та екс-Югославії.


Сюжет фільму розгортається серед зимових гір. За сноубордисткою, любителькою фрірайду, женеться чорний снігохід з безликим наїзником. Він не просто хоче знищити героїню, він наче драматург, насолоджуючись процесом, розігрує видовищну криваву п'єсу.
Головні ролі у фільмі виконали Іванна Сахно («Шпигун, який мене кинув», «Тихоокеанський рубіж: Повстання»), Алекс Хафнер «Занурення», «Радник») та Тінатін Далакішвілі («Зірка», «Любов з акцентом», «Ебігейл»).
Трилер створено у копродукції України з США та Іспанією. Продюсер фільму - Сергій Лавренюк (Solar Media Entertainment), ко-продюсери Ян Фішер, Роджер Корбі (FishCorb Films) та Станіслав Капралов, виконавчий продюсер – Маріанна Новікова.
«Це переможний досвід для українського фільму, а також наша перша, та не остання, ко-продукція зі Сполученими штатами і вихід на північно-американський ринок. Ми з нетерпінням чекаємо прем’єру в Україні та можливість показати Let it Snow українському глядачу» - прокоментував продюсер фільму, Сергій Лавренюк
Голова Arclight Films Ґері Гамільтон так прокоментував ці новини: "Ми схвильовані реакцією ринку на" Let it Snow "і ми в захваті від того, що отримали підтримку високо цінованих міжнародних партнерів, щоб донести цю історію до аудиторій у всьому світі. Їхній досвід та спрага поділитися захоплюючим трилером з шанувальниками жанру поставлять фільм для успішних релізів, яких він заслуговує».

«Let It Snow – це сильний та захоплюючий трилер. Широкомасштабні кадри гір, що вкриті снігом, проберуть аудиторію до кісток. Сноубордисти бережіться!» - прокоментував Стен Вертліб з Grindstone Entertainment, компанії Lionsgate.
На території північної Америки фільм вже з 22 вересня вийде в прокат у VOD форматі. Глядачі в Україні побачать фільм взимку.

Алексей Першко 20 липня 2020


Avatar
Ім'я:
2 травня 2024

популярні новини


Марґо Роббі знайшла для себе новий комікс Марґо Роббі знайшла для себе новий комікс

Актриса може зіграти в екранізації «Евенджеліни» Роба Лайфелда, творця «Дедпула».

1 травня 2024 137
Трейлер фільму «Дедпул і Росомаха» Трейлер фільму «Дедпул і Росомаха»

Кожен заслуговує на щасливий кінець.

23 квітня 2024 491
«Крейвена-мисливця» знову доведеться почекати «Крейвена-мисливця» знову доведеться почекати

Студія Sony Pictures внесла кілька змін в свій репертуарний план.

28 квітня 2024 320
Тизер-трейлер фільму «Муфаса: Король лев» Тизер-трейлер фільму «Муфаса: Король лев»

Disney презентує приквел до однієї з найвідоміших своїх робіт.

30 квітня 2024 212
Український трейлер стрічки «Химера» Український трейлер стрічки «Химера»

Пригодницька романтична комедія від номінантки на «Оскар» Аліче Рорвахер.

1 травня 2024 114