Фільм Ґарфілд у кіно 2024

Хай піде сніг


Новини: Хай піде сніг

ПРЕМЄРА ТРЕЙЛЕРУ УКРАЇНСЬКОЇ СТРІЧКИ «LET IT SNOW» – ЇЇ ПОКАЖУТЬ У ЕВРОПІ, АМЕРИЦІ ТА АЗІЇ
У мережі з’явився міжнародний трейлер фільму «Let it Snow» режисера Станіслава Капралова!
Нещодавно стрічку придбав найбільший у світі дистриб’ютор Lionsgate – про це писали Hollywood Reporter та ScreenDaily. Згодом голова міжнародного сейлз-агенту Arclight Films, Гарі Гамільтон, оголосив про низку нових дистрибуційних угод для українського трилера: стрічку продали до Японії, Греції, Сінгапуру, Африки, країн Близького Сходу та екс-Югославії.


Сюжет фільму розгортається серед зимових гір. За сноубордисткою, любителькою фрірайду, женеться чорний снігохід з безликим наїзником. Він не просто хоче знищити героїню, він наче драматург, насолоджуючись процесом, розігрує видовищну криваву п'єсу.
Головні ролі у фільмі виконали Іванна Сахно («Шпигун, який мене кинув», «Тихоокеанський рубіж: Повстання»), Алекс Хафнер «Занурення», «Радник») та Тінатін Далакішвілі («Зірка», «Любов з акцентом», «Ебігейл»).
Трилер створено у копродукції України з США та Іспанією. Продюсер фільму - Сергій Лавренюк (Solar Media Entertainment), ко-продюсери Ян Фішер, Роджер Корбі (FishCorb Films) та Станіслав Капралов, виконавчий продюсер – Маріанна Новікова.
«Це переможний досвід для українського фільму, а також наша перша, та не остання, ко-продукція зі Сполученими штатами і вихід на північно-американський ринок. Ми з нетерпінням чекаємо прем’єру в Україні та можливість показати Let it Snow українському глядачу» - прокоментував продюсер фільму, Сергій Лавренюк
Голова Arclight Films Ґері Гамільтон так прокоментував ці новини: "Ми схвильовані реакцією ринку на" Let it Snow "і ми в захваті від того, що отримали підтримку високо цінованих міжнародних партнерів, щоб донести цю історію до аудиторій у всьому світі. Їхній досвід та спрага поділитися захоплюючим трилером з шанувальниками жанру поставлять фільм для успішних релізів, яких він заслуговує».

«Let It Snow – це сильний та захоплюючий трилер. Широкомасштабні кадри гір, що вкриті снігом, проберуть аудиторію до кісток. Сноубордисти бережіться!» - прокоментував Стен Вертліб з Grindstone Entertainment, компанії Lionsgate.
На території північної Америки фільм вже з 22 вересня вийде в прокат у VOD форматі. Глядачі в Україні побачать фільм взимку.

Алексей Першко 20 липня 2020


Avatar
Ім'я:
22 травня 2024

популярні новини


Трейлер мелодрами «Покинь, якщо кохаєш» Трейлер мелодрами «Покинь, якщо кохаєш»

Екранізація літературного бестселера Колін Гувер на великих екранах!

22 травня 2024 104
Український трейлер стрічки «Гамбіт королеви» Український трейлер стрічки «Гамбіт королеви»

Алісія Вікандер і Джуд Лоу в історичній драмі Каріма Айнуза.

21 травня 2024 165
Трейлер фільму «Wicked: Чародійка» Трейлер фільму «Wicked: Чародійка»

Цієї осені одна із найулюбленіших історій оживе у захопливій та величній кінопригоді!

21 травня 2024 180
Бокс-офіс США. «Уявні друзі» перші Бокс-офіс США. «Уявні друзі» перші

Фільм з Раян Рейнольдсом продемонстрував непоганий результат.

20 травня 2024 292
Трейлер дилогії «Горизонт: Американська сага» Трейлер дилогії «Горизонт: Американська сага»

Масштабний історичний епік від оскароносного режисера Кевіна Костнера.

18 травня 2024 350