Фільм Уявні друзі 2024

Творці стрічки "Пастка" про свою роботу над фільмом


Вже сьогодні в кінотеатрах стартує новий трилер "Пастка" з Хіларі Суонк і Джеффрі Діном Морганом у головних ролях. Фільм розповідає про стосунки чоловіка і жінки - Джульєтт, що нещодавно в'їхала в квартиру, і Макса, власника будинку, в якому розташована ця квартира. Раптово їх добрі сусідські стосунки переростають у справжню одержимість з боку Макса, здатного на багато небезпечних і далеко не романтичних вчинків ...
Хіларі Суонк (головна жіноча роль)
- Коли я вперше читала сценарій «Пастки», я не могла від нього відірватися до самого кінця - настільки захоплюючим він мені здався. Це - напружений психологічний трилер, в якому я захотіла зіграти. Мені часто доводилося грати в драмах, а тут крім драми був ще і неймовірний психологізм.
Одна з найцікавіших частин акторської роботи полягає в тому, щоб не просто грати, а постійно ставити себе на місце свого персонажа. А мій персонаж, Джульеттa, в ролі головного героя, Макса, бачить саме Джеффрі Діна Моргана, з яким ми разом працювали над картиною «PS Я тебе люблю ». У ньому є саме та необхідна частка харизматичності, доброти і невинності, яка мала збити з пантелику головну героїню.
Джеффрі Дін Морган (головна чоловіча роль)
- Я погодився грати у «Пастці» навіть не прочитавши сценарій. Справа в тому, що роль в цьому фільмі мені запропонувала Хіларі Суонк, а пам'ятаючи наше співробітництво раніше, я не захотів упускати шанс попрацювати з нею знову. Але потім я прочитав сценарій і - слава Богу! - Він був шикарним.
Мені дістався незвичайний, неприємний, але цікавий персонаж, Макс. Взагалі ця історія спочатку нагадує мелодраму - зустрілися самотні чоловік і жінка. Але з часом у мого героя закоханість переростає в небезпечну одержимість. Спочатку сценарій мені нагадав класичний трилер Хічкока - це перше, що спало мені на думку після прочитання. Ми повертаємо на екран олдстайловий трилер, який змусить глядачів втискатися в свої крісла, а іноді й підстрибувати на них.
Крістофер Лі (чоловіча роль другого плану)
- Я погодився взяти участь у «Пастці», дізнавшись, що в мене будуть спільні сцени з Хіларі Суонк - я бачив її в багатьох фільму, вона володарка двох «Оскарів», і крім того, вона була неповторна в «Малятку на мільйон».
Я завжди говорив, що не важливо наскільки значима твоя роль або як довго ти в кадрі, головне - зіграти її краще за всіх. Коли я прочитав сценарій, я зрозумів, що це приголомшлива історія - дуже незвичайна, дуже дивна історія. Вона чимось схожа і одночасно абсолютно не схожа на «Невинність» і «Дитина Розмарі».
Антті Йокінен (режисер і сценарист «Пастки»)
- Я хотів написати абсолютно унікальну, цілісну напружену історію. Я не шанувальник трилерів, у яких глядачам демонструють відверте насильство або лякають їх якимись монстрами. Все повинно лежати набагато глибше - в характерах головних героїв. І одного разу зовсім випадково в літаку мені на очі потрапила газета зі статтею про психотерапевта, який намагався залякати жінку, в яку закохався. Так що я почав писати «Пастку» прямо тоді.
Думаю, бачення мого фільму здивувало не тільки мене, а й людей, які зі мною працювали. Сьогодні глядачі вже переситилися фільмами і найчастіше можуть передбачити весь розвиток сюжету і навіть фінал, тому як сценарії стали шаблонними. Я зрозумів, що мені потрібно створити щось абсолютно нове, несподіване. І я створив - або спробував створити - фільм, в якому аудиторія б не передбачала, а намагалася б вгадати, що ж станеться далі.
Найджел Сінклер (виконавчий продюсер «Пастки»)
- «Пастка» - це фільм про протистояння двох розумів, емоційний і непередбачуваний, але це те, що могло б статися з кожним. Багато глядачів зможуть порівняти себе з головною героїнею Джульєтт - вона врівноважена розумна жінка, доктор, який рятує кожен день багато життів. Вона розумна і логічна, але вона навіть уявити собі не може, що з нею станеться. Крім того, ми найняли психотерапевта і попросили його проаналізувати характер Макса, поставити діагноз. Після цього психотерапевт прочитав і сам сценарій, щоб допомогти нам згладити якісь дрібні недоліки і помилки. Вже потім актори звірялися з порадами психотерапевта щодо їх героїв.
І, звичайно, варто відзначити роботу Джеффрі Діна Моргана - в його Макса спочатку й не запідозриш небезпечного психа, але всього лише одна секунда - і ця маска доброзичливості злітає з його обличчя. Морган всім відомий як один з найдобріших людей. Напевно, це лише підтверджує його величезний талант.
Катя Зиновьева 14 вересня 2011


Avatar
Ім'я:
11 травня 2024

популярні новини


Перші подробиці нового фільму про Середзем'я Перші подробиці нового фільму про Середзем'я

Картина отримала назву «Володар перснів: Полювання на Ґолума».

10 травня 2024 138
«Крейвена-мисливця» знову доведеться почекати «Крейвена-мисливця» знову доведеться почекати

Студія Sony Pictures внесла кілька змін в свій репертуарний план.

28 квітня 2024 626
Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший» Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший»

Нова глава культової франшизи розповідає про перші дні вторгнення інопланетних монстрів на Землю.

10 травня 2024 139
Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4» Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4»

Посіпаки отримують суперздібності.

8 травня 2024 294
Фінальний трейлер «Уявних друзів» Фінальний трейлер «Уявних друзів»

Раян Рейнольдс у яскравій сімейній комедії!

12 квітня 2024 919