Фільм Таро 2024

"Сутінки.Затемнення"взяли 5 нагород на MTVMovieAwards


Новини:

 Екранізація роману американської письменниці Стефані Майєр "Сутінки. Сага. Затьмарення" удостоїлася п'яти статуеток з восьми заявлених номінацій на 20-ій церемонії MTV Movie Awards 2011. Вручення нагород відбулося на сцені амфітеатру Гібсона в "Юніверсал-Сіті", штат Каліфорнія.

У боротьбі за банку з позолоченою кукурудзою виконавцю головної чоловічої ролі в вампірської саги Роберту Паттінсону поступилися Деніел Редкліфф ("Гаррі Поттер і Дари смерті"), Джессі Ейзенберг ("Соціальна мережа") і Тейлор Лотнер ("Сутінки. Сага. Затемнення").
У номінації "Краща жіноча роль" перемогу здобула Крістен Стюарт з тієї ж вампірської саги. Крім того, поцілунок К. Стюарт і Р. Паттінсона був визнаний кращим у 2011р. Суперниками в цій номінації виступили виконавці ролей з "Чорного лебедя" і "Гаррі Поттера".
Відзначимо, що цей же виконавець ролі вампіра з фільму "Сутінки. Сага. Затьмарення" удостоївся нагороди за "Кращу сцену бою" разом з Брайсом Далласом Говардом і Ксавьером Семюелем. Свою поразку в боротьбі за банку кукурудзи змушені були визнати актори з картин "Боєць", "Гаррі Поттер і Дари смерті", "Початок" Крістофера Нолана і дитячого бойовика "Пипець".
Кумир американської молоді поп-співак Джастін Бібер завоював нагороду в номінації "Найбільш захоплюючий момент", обійшовши таких суперників, як Джеймс Франко ("127 годин"), Наталі Портман ("Чорний лебідь").
У боротьбі за роль кращого негативного персонажа змагалися Міккі Рурк ("Залізна людина-2"), Крістоф Фальц ("Зелений шершень"), Лейтон Містер ("Сусідка по кімнаті"), проте, на думку журі, безумовно кращим за минулий рік є Том Фелтон, який зіграв у першій частині фільму "Гаррі Поттер і Дари смерті".
Варто відзначити, що "Сутінки. Сага. Затьмарення" повторив досягнення другої частини вампірської саги "Сутінки.  Новий Місяць". Картина на церемонії Movie Awards 2010 зібрала "золоті жнива" з п'яти кінонагород, в тому числі "Кращий актор" і "Краща актриса".
Катя Зиновьева 6 червня 2011


Avatar
Ім'я:
19 травня 2024

популярні новини


Трейлер дилогії «Горизонт: Американська сага» Трейлер дилогії «Горизонт: Американська сага»

Масштабний історичний епік від оскароносного режисера Кевіна Костнера.

18 травня 2024 169
Список номінантів на «Золоту Дзиґу» Список номінантів на «Золоту Дзиґу»

Члени Української кіноакадемії визначили претендентів на Восьму Національну кінопремію.

18 травня 2024 190
11-й Чілдрен Кінофест оголосив програму 11-й Чілдрен Кінофест оголосив програму

Найбільший дитячий кінофестиваль України знову пройде в кінотеатрах 10 міст, а також онлайн.

16 травня 2024 321
Фінальний трейлер фільму «Погані хлопці: Все або нічого» Фінальний трейлер фільму «Погані хлопці: Все або нічого»

Ще більше відбірного екшну та гострого гумору від Вілла Сміта і Мартіна Лоуренса.

17 травня 2024 247
Тизер-трейлер «Мегаполіса» Тизер-трейлер «Мегаполіса»

Фільм-мрія великого режисера Френсіса Форда Копполи.

15 травня 2024 322