Фільм Ґарфілд у кіно 2024

Тачки-2: Знайомство з новими героями


Герої "Тачок-2" вже чекають своїх шанувальників у кіно, але давайте згадаємо старих і познайомимося з новими героями.

Блискавка МакКвін (або просто Блискавка / Lightning McQueen) - Остап Ступка
Блискавка Маккуїн, з номером 95 на борту - все той же наворочений гоночний болід, але вже не такий відчайдушний, як у першому фільмі. Цей легендарний автогонщик, який виграв чотири Кубки Великого Поршня, тепер постійно паркується в гаражі Радіатор-Спрінгс.
Після чергової гучної перемоги Блискавка повернувся додому, щоб насолодитися суспільством чарівною Саллі, свого найкращого друга Сирника і інших представників дружної моторизованої сім'ї Радіатор-Спрінгс. Відпустка МакКвіна закінчується, коли Сирник як би випадково натякає на те, що Блискавка міг би взяти участь у боротьбі за Світовий Гран-Прі. Учасники цієї професійної триступеневої гонки повинні об'їздити всю земну кулю.
Оновивши фарбу і замінивши фари, Блискавка і Сирник відправляються в саму захоплюючу подорож в життя. Їх чекають Японія, Італія і Англія. Втім, суперництво з найшвидшими авто на планеті не дасться Блискавки легко. Досить скоро з'ясується, що всезнайство Сирника гріш ціна - адже гонка буде вестися на зовсім незнайомих йому трасах.
Сирник (Mater) - Юрій Коваленко
З тих пір, як Радіатор-Спрінгс знайшов шалену популярність у туристів, іржавий евакуатор Сирник перепробував себе в безлічі амплуа. Він виступав організатором конкурсів «Хто швидше занурить-розвантажить-завантажить», здобув успіх у ролі неперевершеного оповідача і закріпив за собою статус душі і серця міста. І все ж таки більше інших титулів Сирник пишається тим, що він - друг Блискавки МакКвіна. Він пишається кожної подряпиною, безліч з яких були отримані під час численних виступів Блискавки. Коли МакКвін повертається в Радіатор-Спрінгс з четвертим Кубком Великого Поршня, сирники не терпиться дізнатися, що ще придумає його друг.
Веселий, чесний і відданий одному, Сирник готовий кинутися за Блискавкою і в огонь, і в воду. І вже, звичайно, в гонку за володіння Світовим Гран-Прі. Коли Блискавка запрошує Сирника відправитися з ним, він не задумуючись, погоджується. Хоча і покидає Карбюраторний Округ вперше в житті.
У першому ж місті, в якому збираються гонщики, Сирник розуміє, що в світі є місця, зовсім не схожі на Радіатор-Спрінгс, і що до цих місць ще треба звикнути. А одного разу його помилково приймають за американського агента, що працює під прикриттям. І для Сирника починається його власне пригода. Він розривається на частини: з одного боку він дуже хоче підтримати свого друга у великій гонці, з іншого - закріпити за собою роль міжнародної машини-загадки. У результаті Сирники доведеться зробити захоплюючу гонку по вулицях міст Японії і Європи - адже на хвості у нього будуть сидіти і британські агенти, і міжнародні терористи.
Фінт МакТорпеда (Finn McMissile) - Лесь Задніпровський
Фінт - першокласний професіонал з британської розвідки. Жорсткий, чарівний і красномовний, своїм розумом і кмітливістю він заробив репутацію непереможного агента, який відображає ворожі атаки ще на тій стадії, коли вороги тільки обмірковують свої плани. Дизайн Фінти класичний, але він обладнаний новітніми шпигунськими пристосуваннями і зброєю, які допомагають йому завжди йти від гонитви або успішно переслідувати свою мету. Як досвідчений гравець на полі міжнародного шпигунства, Фінт підозрює, що під час світової Гран-Прі буде відбуватися щось, чого він допустити не хотів би. Йому потрібно мати надійного агента, який забезпечував би Фінти інформацією протягом усього часу Гран-Прі. Для цієї мети британський розвідник вербує Сирника, якого помилково приймає за таємного американського агента, майстри маскування.
Холлі Тіпкронік (Holly Shiftwell) - Руслана Писанка
Холлі - чарівна співробітниця британської розвідки, вона проходить підготовку в Японії. Відмінно освічена, вона знає кожен трюк за підручником або, скоріше, вона покладається на кожен трюк, описаний в керівництві шпигуна. Вона обладнана за останнім словом шпигунської техніки, - від прихованих камер до телескопічної руки і голографічного дисплея. Холлі сповнена ентузіазму, вона високомотивований співробітник, але тільки ... в межах академії, оскільки її досвід обмежується більше уроками, ніж реальними ситуаціями. Коли шпигун Фінт просить Холлі провести технічну експертизу за його останньої секретної операції, вона змушена зустрітися з самим невідповідним ланкою в шпигунській історії - сирників, невинною жертвою шпигунських інтриг, якого підкорює краса і грація Холлі.
Луїджі (Luigi) - Юрій Коваленко
Житель Радіатор-Спрінгс Луїджі - головатий, добросердечний і життєрадісний італійський «Фіат 500» 1959-го року випуску. Він заправляє магазинчиком «Каса Делла Шина» і відмінно розбирається в покришках. Разом зі своїм помічником Гвідо, Луїджі стає одним з постійних учасників команди Блискавки МакКвіна в боротьбі за кубок Світового Гран-Прі. Луїджі - справжній патріот і фанатіє від всього італійського, особливо від машин марки «Феррарі». Коли траса приводить команду Блискавки на батьківщину Луїджі, в італійське місто Порто Корса, «Фіат» користується нагодою, щоб познайомити своїх друзів з Радіатор-Спрінгс зі своєю селом і красотами Італії. Родичі Луїджі вітають мешканців Радіатор-Спрінгс у властивій італійцям манері: «Amore!»
Гвідо (Guido)
Гвідо - мініатюрний італійський навантажувач, на якому тримається велика частина роботи в «Каса Делла Шина». Він - помічник і найкращий друг Луїджі. І обидва - найбільші фанати гоночної марки «Феррарі», у всьому карбюраторному Окрузі! Єдиним словом з його англійського лексикону є «піт-стоп» - саме ця почесна функція покладена на Гвідо під час гоночних заїздів Блискавки. Приєднавшись до команди МакКвіна в боротьбі за кубок Гран-Прі, Гвідо не терпиться показати свій знаменитий гіпер-турбо-піт-стоп любителям гонок всієї планети. Крім того ... цілком можливо йому зустрінеться парочка симпатичних «Феррарі»!
Доливай (Fillmore) - Володимир Терещук
Проживає в Радіатор-Спрінгс хіпі Доливаю - легкий на підйом і ратує за мир у всьому світі мікроавтобус «Фольксваген» 1960-го року випуску. Його друг і сусід Шматок про Доливая каже: «Одного разу став хіпувати - хіпувати тобі до звалища». «Фольксваген» заправляє магазинчиком «Органічне паливо доливаючи», яке сам же і варить. Покупців чекає несподіваний сюрприз у вигляді невигадливих подарунків, наприклад, розфарбованих під богемське скло бризковиків. Коли Доливаю дізнається, що гоночні автомобілі, що беруть участь у Гран-Прі будуть заправлятися альтернативним бензину паливом «аллінолом», без коливань закриває свою лавочку і приєднується до команди МакКвіна в ролі консультанта з паливних питань.
Франческо Вертутті (Francesco Bernoulli) - Валерій Чигляєв
Франческо Вертутті виріс неподалік від місця проведення легендарної гонки Monza в Італії. Разом із друзями він не раз пробирався на трасу - шибеники влаштовували свої «приватні» заїзди на одному з відомих ділянок Pista Di Alta Velocita. Франческо став незаперечним переможцем серед юніорів, а незабаром узяв чемпіонський титул на перегонах «Формули». Пані без розуму від відкритих коліс Франческо, молодь заворожують його спринтерські здібності, а конкурентам залишається тільки заздрити. Проте найбільшим фанатом Франческо є ... сам Франческо. Це відображається в його порядковому номері - на боці найвідомішої гоночної тачки в Європі гордо красується № 1. Вертутті є головним претендентом на Гран-Прі ... і головним конкурентом Блискавки МакКвіна.
Професор Цудап (Professor Zundapp) - Ігор Гнездилов
Професор Цундап (або просто «Професор») - оголошений в розшук по всьому світу німецький зброяр. Цей типовий лиходій-учений, зі своїм вічним моноклем, поєднує в собі геній і божевілля. Професор виношує підступний план саботажу Світового Гран-Прі. І хоча його мотиви до кінця не ясні, Професор готовий піти на все, щоб його «проект» втілився в життя.
Андрій Шевченко (Jeff Gorvette) - Андрій Шевченко
Андрій Шевченко - один з найбільших американських гонщиків нашого часу, який виступає під номером 24. Розфарбований зірково-смугастим візерунком «Корвет C6.R» довів свій статус супер-гонщика на непростих треках траси Grand Touring Sports. Шевченко зійшов з конвеєра в містечку Валледжо, штат Каліфорнія, але досить швидко перебрався в Індіану, щоб бути ближче до світу автогонок. Здатність гонщика розвивати велику швидкість за найкоротший проміжок часу приносила йому перемоги у всіх заїздах. Його статус чемпіона і кількість перемог не можна недооцінювати. І це робить його одним з найнебезпечніших конкурентів Блискавки МакКвіна на Світовому Гран-Прі.
Олексій Мочанов (Lewis Hamilton) - Олексій Мочанов
Олексій Мочанов виступав під номером «2» на чемпіонаті Grand Touring Sports і став знаменитий завдяки своїй позамежної швидкості. З самого дитинства Олексій завжди перемагав у різного роду змаганнях. У школі його захопленням було карате і в десятирічному віці він навіть виграв британський чемпіонат з цього виду спорту. Тепер же Олексій продовжує завойовувати нагороди та титули на треках численних гонок. Його досягнення (як в аматорських, так і в професійних заїздах) говорять самі за себе. В рамках Світового Гран-Прі цей болід в чорних і жовтих кольорах представляє Великобританію. На кузові Мочанова також можна знайти прапор Гренади - його батьківщини (сім'я гонщика переїхала до Британії в 1950-х). Відточена техніка, здатність розвивати високу швидкість і загартування, отримана на тренуваннях карате, роблять його небезпечним супротивником.
Королева (Queen) - Ірина Дорошенко
Коли всесвітня гонка Світового Гран-Прі доходить до Лондона, на авансцені з'являється Королева, задоволена тим, що спостерігати за фінішною прямою її запросив особисто організатор змагань, сер Майлз Баксельрод. Кузов Королеви пофарбований у монарші відтінки глибокого синього кольору, і вона ніколи не розлучається зі своєю діамантовою короною. Всім своїм виглядом Королева демонструє високий стиль і манери, але це не означає, що вона не любить першокласні гонки на швидкість!
Принц Мобільям (Prince Wheeliam)
Англійська принц Мобільям - шалений фанат гонок. Він ніяк не може повірити своєму щастю, дізнавшись, що фінальний заїзд унікальної всесвітньої гонки Світового Гран-Прі проходитиме на вулицях Лондона. Коли поруч знаходиться його бабуся Королева, принц змушений зберігати спокій. Але в душі він плекає думку про те, щоб позмагатися зі своїми кумирами - Андрієм Шевченком і Найджелом Шестернею.
Катя Зиновьева 24 червня 2011


Avatar
Ім'я:
22 травня 2024

популярні новини


Трейлер мелодрами «Покинь, якщо кохаєш» Трейлер мелодрами «Покинь, якщо кохаєш»

Екранізація літературного бестселера Колін Гувер на великих екранах!

22 травня 2024 64
Український трейлер стрічки «Гамбіт королеви» Український трейлер стрічки «Гамбіт королеви»

Алісія Вікандер і Джуд Лоу в історичній драмі Каріма Айнуза.

21 травня 2024 152
Трейлер фільму «Wicked: Чародійка» Трейлер фільму «Wicked: Чародійка»

Цієї осені одна із найулюбленіших історій оживе у захопливій та величній кінопригоді!

21 травня 2024 167
Бокс-офіс США. «Уявні друзі» перші Бокс-офіс США. «Уявні друзі» перші

Фільм з Раян Рейнольдсом продемонстрував непоганий результат.

20 травня 2024 277
Трейлер дилогії «Горизонт: Американська сага» Трейлер дилогії «Горизонт: Американська сага»

Масштабний історичний епік від оскароносного режисера Кевіна Костнера.

18 травня 2024 331