Фільм Уявні друзі 2024

Українське кіно взимку


Новини: Українське кіно взимку
На Кіноринку ОМКФ
На цьогорічному Зимовому Кіноринку ОМКФ буде представлена низка українських фільмів. Окрім вже звичної секції Work in Progress українських фільмів, до участі в якій відібрано 6 стрічок на стадії постпродакшн, дистриб'юторські компанії представлять стрічки, що готуються до широкого прокату 2018-2019 рр.
«З кожним роком представленість українського кіно на Кіноринку росте. В 2013 році в межах Зимового Кіноринку вперше українським фільмам було присвячено півтори години часу. Сьогодні майже половина дистриб’юторів презентують українські фільми в своєму лайн-апі, з’являються компанії, які займаються винятково національним кіно, основні теми дискусій – як змінюється ринок із ростом частки фільмів національного виробництва та як працювати із українськими фільмами» - відзначає Анна Мачух, директор Кіноринку.
Дистриб'юторська компанія UFD під час своєї презентації розповість про проекти, що готуються до прокату в 2018-2019 рр. - анімаційна стрічка «Клара», сімейна пригодницька стрічка «Бобот», музична комедія «Шляхетні волоцюги», комедії «Свінгери» та «Секс та нічого особистого»
Компанія BIG HAND FILMS представить фільми «Груднева казка» - сімейна комедія, вихід в прокат якої планується на грудень 2018, та «Бомбезний новий рік» - святкова комедія, прем'єра якої відбудеться в грудні 2019 р.
Кінокомпанія DelievArt підготувала презентацію свого першого фільму — комедії «Одеський підкидько», прем'єра якого планується навесні 2018 р.
В 2017 році компанія Кіноман створила підрозділ «Жовтень-прокат» для промоції та розповсюдження українського національного кіно і на своїй презентації продемонструє промо-матеріали трьох стрічок, дві з яких зняті в копродукції. Фільм «Стрімголов» готується до широкого прокату з лютого 2018 р., фільм-копродукція України та Литви «Зрадник» вийде в прокат в квітні 2018 р., а прем'єра стрічки «Іній», знятої в копродукції України, Литви, Франції та Польщі, відбудеться в березні 2018 р. Директор кінотеатру «Жовтень» та дистриб'юторської компанії «Жовтень-прокат» Людмила Горделадзе наголошує: «Стрічки «Стрімголов» та «Іній» будуть представлені суспільству як кандидати на здобуття Національної кінопремії «Золота Дзиґа», яка відбудеться в квітні 2018 року»
Кінодистриб'юторська компанія KINOLIFE Distribution представить добірки короткого метру, серед яких Best UA Shorts, прем'єра якого планується на лютий 2018 р.
Дистриб'юторська компанія Mediacont підготувала презентацію стрічки «Лиса гора» - українського фільму жахів, вихід якого планується на весну 2018 р.
Національний кіновиробник MKK Film service представить воєнну драму «Черкаси», прем'єру якого заплановано на серпень 2018 р.
Кінокомпанія MMD під час своєї презентації познайомить учасників з українськими та копродукційними проектами. Це пригодницький сімейний фільм «Фостер & Макс», прем'єра якого відбудеться восени 2018 р., комедія «Інфоголік 2», прем'єра якої планується на грудень 2018, та комедія «Бурштинові копи», що вийде весною 2019 р., а також комедія-копродукція України та Литви «Зустріч однокласників», що планується до прокату в січні 2019 р. та істерн-копродукція України та Швейцарії «Дике поле», який вийде в прокат в жовтні 2018 р.
Група компаній FILM.UA Group презентує проекти, прем'єри яких плануються протягом 2018 та 2019 рр. - анімаційні стрічки «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» та «Мавка. Лісова пісня», комедію «Скажене весілля», історичну драму «Захар Беркут» та фільми-копродукції «Анна Київська» (Україна, Франція), «Гарет Джонс» (Польща, Україна, Великобританія) та «Фелікс Австрія» (Україна, Польща).
Нагадаємо, що Зимовий Кіноринок пройде з 13-го до 15-го грудня. З повною програмою можна ознайомитись на сайті ОМКФ.
Алексей Першко 8 грудня 2017


Avatar
Ім'я:
11 травня 2024

популярні новини


Перші подробиці нового фільму про Середзем'я Перші подробиці нового фільму про Середзем'я

Картина отримала назву «Володар перснів: Полювання на Ґолума».

10 травня 2024 131
Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший» Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший»

Нова глава культової франшизи розповідає про перші дні вторгнення інопланетних монстрів на Землю.

10 травня 2024 138
Фінальний трейлер «Уявних друзів» Фінальний трейлер «Уявних друзів»

Раян Рейнольдс у яскравій сімейній комедії!

12 квітня 2024 919
Бокс-офіс США. Тріумф екшну «Повстання штатів» Бокс-офіс США. Тріумф екшну «Повстання штатів»

Рекордна перемога для студії A24.

15 квітня 2024 824
Трейлер фільму «Дедпул і Росомаха» Трейлер фільму «Дедпул і Росомаха»

Кожен заслуговує на щасливий кінець.

23 квітня 2024 805