Фільм Уявні друзі 2024

У "Лізі справедливості" не буде Бетмена-Бейла


Новини: У

Хто саме з'явиться в образі Бетмена, не відомо.

Голлівудський актор Крістіан Бейл неодноразово спростовував чутки про те, що він повернеться до образу Бетмена. Йдеться про супергеройський проект «Ліга справедливості».

Відповідь «Месникам» зніматиме студія Warner, яка ще з минулого року не визначилася з виконавцем ролі хлопця в масці.

Але ось Бейл геть зрікається цієї долі. «Нам неймовірно пощастило з трьома фільмами про Бетмена, і цього достатньо. Не будемо скупитися», - каже він в інтерв'ю. Бейл повідомив, що переговори щодо його участі в «Лізі справедливості» навіть не починалися. «У мене немає ніякої інформації щодо цього проекту. Я ні з ким не розмовляв про нього. Знаю, що вони хочуть "Лігу справедливості" знімати, і все».

Автор проекту - сценарист «Людини зі сталі» - Девід С. Гойер підтвердив, що в «Лізі справедливості» у Бетмена з'явиться нове обличчя, але коли його зможуть побачити глядачі - не відомо. Виконавець ролі Кларка Кента Генрі Кавілл у своїх інтерв'ю поки сумнівається щодо швидкого майбутнього «Ліги справедливості».

Після «Темного лицаря: Відродження легенди» Крістіан Бейл, як би, прощаючись, сказав: «Бетмен як факел, який потрібно передавати від одного актора до іншого. Так що із задоволенням дізнаюся, кого вони оберуть».

Нагадаємо, що «Ліга Справедливості», також «Ліга Справедливості Америки» або JLA - це вигадана команда супергероїв, яка з'являється в коміксах видавництва DC Comics. Вперше з'явилася у випуску The Brave and the Bold #28 (Лютий / Березень 1960) і спочатку включала Супермена, Бетмена, Чудо-жінку, Флеша Баррі Аллена, Зеленого Ліхтаря Хела Джордана, Аквамена і Марсіанського мисливця. За багато років склад команди неодноразово змінювався, і включав таких героїв, як Зелена стріла, Атом, Людина-яструб, Орлиця, Чорна канарка і десятки інших.

Було випущено кілька телесеріалів і фільмів про Лігу Справедливості: анімаційний серіал «Супер-друзі» (1973-1986), пілотна серія художнього телесеріалу «Justice League of America» (1997), анімаційні серіали «Ліга Справедливості» (2001-2004) і « Ліга Справедливості без кордонів »(2004-2006), а також анімаційні фільми« Ліга Справедливості: Новий бар'єр »(2008) і « Ліга Справедливості: Криза двох світів» (2010), а також в 2012 році вийшов мультфільм «Ліга справедливості: Загибель». Крім того, альтернативна Ліга, що складається з Супермена, Зеленій Стріли, Кіборга, Флеша, Аквамена, Чорної канарки, Старгерл, Людини-яструба, Марсіанського мисливця і Затанни з'являється в серіалі «Таємниці Смолвіля». 

Sushchenko 2 липня 2013


Avatar
Ім'я:
11 травня 2024

популярні новини


Перші подробиці нового фільму про Середзем'я Перші подробиці нового фільму про Середзем'я

Картина отримала назву «Володар перснів: Полювання на Ґолума».

10 травня 2024 138
«Крейвена-мисливця» знову доведеться почекати «Крейвена-мисливця» знову доведеться почекати

Студія Sony Pictures внесла кілька змін в свій репертуарний план.

28 квітня 2024 626
Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший» Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший»

Нова глава культової франшизи розповідає про перші дні вторгнення інопланетних монстрів на Землю.

10 травня 2024 139
Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4» Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4»

Посіпаки отримують суперздібності.

8 травня 2024 294
Фінальний трейлер «Уявних друзів» Фінальний трейлер «Уявних друзів»

Раян Рейнольдс у яскравій сімейній комедії!

12 квітня 2024 919