Фільм Уявні друзі 2024

У США розпочали зйомки серіалу про радянських агентів


Новини: У США розпочали зйомки серіалу про радянських агентів
Телевізійний серіал про життя двох законспірованих радянських розвідників, які працюють на КДБ, почав створюватися в США.
Мова у фільмі, який отримав робочу назву "Американці", буде йти про подружню пару, яка проживає в передмісті Вашингтона на початку 1980-х років. Вони працюють під псевдонімами Філіп Дженнінгс і Елізабет Дженнінгс. Шлюб цих людей стала наслідком їх відправки на нелегальну роботу в Сполучені Штати, проте через деякий час Пилип розуміє, що любить свою дружину. Їхні стосунки ускладнені появою двох дітей, яким подружжя не має права розповідати про те, чим насправді займаються, а також необхідністю керувати мережею агентів у США. Крім того, з часом Філіп розуміє, що йому стають близькі американці і їхній спосіб життя, що становить ще один конфлікт фільму.
Сценарій для цього серіалу був написаний Джо Уайсбергом, який раніше працював на ЦРУ США. Виконавчим продюсером серіалу став канадець Грехем Йост, який написав сценарій для голлівудських фільмів "Швидкість" і "Зламана стріла". Повідомляється також, що серіал "Американці" створюється за участю студії Fox TV Studios, яка належить корпорації медіа-магната Руперта Мердока.

У сюжеті серіалу використаний ряд епізодів з життя та діяльності Юліуса і Етель Розенбергів. Ці громадяни США, дотримувалися комуністичних поглядів, працювали на радянську розвідку з початку 1940-х років. Вважається, що вони передали в СРСР ряд матеріалів, які стосувалися ядерної програми США. Вони були арештовані після провалу радянської агентури у Великобританії і Америці, визнані винними у шпигунстві на користь Радянського Союзу і страчені в 1953 році. Подружжя Розенбергів на суді не визнала своєї провини. 

Катя Зиновьева 20 грудня 2011


Avatar
Ім'я:
8 травня 2024

популярні новини


Дубляж сімейної пригоди «Уявні друзі»! Дубляж сімейної пригоди «Уявні друзі»!

Даша Квіткова і Назар Задніпровський подарували свої голоси героям фільму.

8 травня 2024 98
Найприбутковіші фільми 2023 року Найприбутковіші фільми 2023 року

«Брати Супер Маріо в кіно» заробили більше, ніж «Барбі».

7 травня 2024 216
Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4» Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4»

Посіпаки отримують суперздібності.

8 травня 2024 38
Найбільші касові провали 2023 року Найбільші касові провали 2023 року

Проєкти студії Disney зайняли чотири місця з п’яти.

3 травня 2024 519
Бокс-офіс США. «Суперники» очолили кінопрокат Бокс-офіс США. «Суперники» очолили кінопрокат

Глядачі вирішили піти подивитися на пристрасну гру Зендеї.

29 квітня 2024 592