Фільм Уявні друзі 2024

Бредлі все таки зміг!

Рецензія на фільм: Народження зірки
Фільм Народження зірки

Почнемо з того, що даний фільм є надзвичайно багатогранним. Про нього можна багато говорити, як з технічної точки зору так і з сюжетної, та емоційної.Але ми розберемо лише головне з фільму.

Дебютний фільм Бредлі Купера в ролі режисера. Перед ним стояла дійсно нелегка задача, а саме зняти рімейк фільму “Зірка народилась” 1937 року. І можна з упевненістю сказати, що він повністю впорався із цим завданням. Адже фільм зібрав всі важливі нагороди та отримав визнання, як від критиків, так і від глядачів. Особисто я не очікував від фільму чогось грандіозного і взагалі був не впевнений на рахунок Леді Гаги, адже я думав, що вона зіграла героїню надто “плоско”. Але тут виходить фільм і на моєму обличчі одразу видно здивування. Всі актори вийшли на неймовірний рівень емоцій. Кожен з них наче насправді переживає всі етапи фільму і це вражає.

Фільм розказує історію американського кантрі — музиканта Джексона Мейна, який після свого концерту заїхав випити в паб і там натрапляє на співачку Еллі. Де звісно ж був вражений її талантом, між ними зав'язується роман і Джексон допомагає Еллі досягти великого успіху у своїй кар'єрі. Але чим більше зростає популярність Еллі тим більше кар'єра Джексона йде в минуле. Не дарма фільм називається “Народження зірки”, адже це дуже тонка назва. Якщо Ви в курсі — нова зірка народжується лише тоді коли стара згасає. Так вийшло і у фільмі. Надзвичайно тонка і зворушлива історія. Головне подана для глядача правильно і повторюсь надзвичайно легко.

Картину дійсно легко дивитись, відео на висоті, ну а про саундтреки я взагалі буду мовчати Ви і так прекрасно знаєте, що вони там шикарні та це ще мягко сказано, всі треки були виконані без фонограми і на реальних фестивалях. Всі актори розкриті максимально і вже після перших 20 хв перегляду ти починаєш співпереживати їм, хвилюватись за них. Атмосфера фільму надзвичайно чудова і напружена. Фільм обов'язковий для перегляду у тихий і спокійний вечір, у хорошій компанії або з другою половинкою.Впевнений на всі 100% фільм викличе у Вас бурю емоцій та дасть їжу для сірої речовини, багато цінностей у фільмі дійсно присутні, що надає фільму ще більшої значущості. Єдиний мінус, який я можу відзначити у цій картині — це неприємний післсмак, але без нього в цій стрічці нікуди. Всі нагороди однозначно виправдані і заслужені.

Гарного Вам перегляду.

1
Gideon 13 квітня 2019