Фільм Уявні друзі 2024

WEEKEND: А наостанок...


WEEKEND: А наостанок...

У кінотеатрах Києва стартує головний російський новорічний фільм - "Ялинки 3". Вихід чергової частини франшизи напередодні свят вже стає доброю традицією, і творчий колектив творців "Ялинок" зупинятися не збирається.

На екран повертаються улюблені персонажі - молоді батьки Боря (Іван Ургант) і Женя (Сергій Светлаков), професор (Гоша Куценко), сноубордист (Олександр Головін) і баба Маня (Галина Стаханова). До акторського ансамблю приєднуються Валентин Гафт і Тетяна Догилева, а пса Пірата можна вважати чи не головною зіркою фільму.

Герої потрапляють у неймовірні історії - часом безглузді, часом сумні - а об'єднує їх "бумеранг добра", який повертається до кожного, хто його одного разу запустив. Хороші вчинки повертаються - головне не забувати їх здійснювати.

До прем'єри фільму в Україні було приурочено початок благодійної акції фонду Олени Пінчук "АНТИСНІД" - "Бумеранг добра". Створено спеціальний сайт, де кожен бажаючий може зробити благодійну пожертву і допомогти ВІЛ-позитивним дітям макіївського будинку дитини.

Loading the player ...

Ще один подарунок на Новий рік з Росії - продовження пригод Івана Царевича та Сірого Вовка. Перша частина окупила свій бюджет у вісім разів, і Володимир Торопчин знову сів у режисерське крісло. У роботі над фільмом також взяли участь Микита Єфремов та Іван Охлобистін, а в ролі запрошеної зірки виступив Михайло Боярський, який озвучив Вченого Кота.

На цей раз Івану Царевичу і Вовку треба відправитися на Місяць, щоб врятувати принцесу, яку вкрав лиходій Чорномор. "Коли сидиш в повному залі і дивишся мультфільм разом з маленькими дітьми, швидко забуваєш про всі дорослих проблеми і просто смієшся над нескінченним потоком жартів і гегів", - пише журнал Empire. А самі уважні навіть знайдуть у фільмі відсилання до відомого фільму "Автостопом по галактиці".

Loading the player ...

Новинка з Великобританії - чорна комедія "Коханці на колесах" про немолоду пару, яка вирушає в подорож по мальовничій глибинці. Тіна (Еліс Лоу) впевнена, що знайшла кохання всього свого життя, але у Кріса (Стів Орам) на цю відпустку зовсім інші плани...

Фільм уже показували в Києві в рамках фестивалю "Нове британське кіно", а тепер він виходить у широкий прокат. У Європі картина Бена Уітлі і зовсім вийшла ще в травні минулого року - втім, подивитися самобутню британське кино ніколи не пізно.

Loading the player ...
ЮШ 25 грудня 2013


Avatar
Ім'я:
11 травня 2024

популярні статті


Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny) Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny)

Короткометражний сонячний зайчик (фестиваль "Sunny Bunny")

21 квітня 2024 3157
 Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів

Фестиваль Sunny Bunny у Києві. Сонячний зайчик у складні часи

20 квітня 2024 3151
Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny) Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny)

(стрічка Crossing, фестиваль Sunny Bunny)

22 квітня 2024 3092
Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny) Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny)

фестиваль Sunny Bunny

25 квітня 2024 3004