Фільм Уявні друзі 2024

WEEKEND: І спалахне полум'я


WEEKEND: І спалахне полум'я

Екранізація серії романів американської письменниці Сьюзен Коллінз набирає обертів. На цьому тижні в кінотеатрах України стартує вже другий фільм, знятий за її книгами - "Голодні ігри: І спалахне полум'я".

Знімати сіквел картини, яка принесла її творцям майже 700 мільйонів доларів, довірили Френсісу Лоуренсу. Він, як не дивно, не є родичем виконавиці головної ролі, зате ставив такі відомі фільми як "Константин" і "Я - легенда". Останньою роботою Лоуренса була стрічка "Води слонам!" з Робертом Паттінсоном і Різ Уїзерспун.

До акторського складу додався оскароносний Філіп Сеймур Хоффман, а гонорар Дженіфер Лоуренс виріс з 500 тисяч до десяти мільйонів доларів. Залишається перевірити, наскільки переконливіше вона стала грати.

Коротко про сюжет: Кітнісс Евердін і Піт Мелларк знову будуть брати участь в кривавому змаганні, але цього разу зіткнуться з переможцями минулих ігор. "Арена ще небезпечніша, масштаб ще більше, ставки ще вище!"(с)

Loading the player ...

Франція і футбол, футбол і Франція. Не встигли вболівальники збірної України відійти від поразки своєї улюбленої команди, як їм пропонують подивитися французький фільм про футбол... У графі " жанр" значиться комедія - можливо, це дієвий спосіб залишити невдачу в минулому.

В історії про те, як тренер любительської команди запрошує під своє крило ветеранів, що давно завершили кар'єру, засвітилися стрімко набираючий обертів Омар Сі і сам Жан Рено. Творці "Команди мрії" обіцяють легкий світлий фільм, який сподобається навіть тим, хто не в захваті від "гри мільйонів".

Loading the player ...

На цьому французька тема не закінчується. У Париж відправляє своїх героїв Роджер Мишелл, режисер "Ноттінг Хілла". Старенька пара (Джим Бродбент і Ліндсей Дункан) приймає рішення провести "Уік-енд в Парижі", щоб оживити згасаючі почуття і знову відчути себе молодими.

Loading the player ...

З Франції переміщуємось до Італії. "Велика краса", фільм призера Каннського кінофестивалю Паоло Соррентіно - розповідь про італійську богему нинішнього покоління, моральне падіння успішних людей.

Відбувається все це на тлі пейзажів Риму - одного з найбільш різноманітних міст світу, культурного центру, чиї древні стіни байдуже споглядають, як люди марнують свої життя.

Loading the player ...


"За ознаками сумісності"
- екранізація бродвейської п'єси Брайана Фогеля, яку в США показали понад півтори тисячі разів. Через десять років після прем'єри Фогель вирішив сісти в режисерське крісло і перенести історію на екрани кінотеатрів.

У комедійному антуражі режисер піднімає питання співіснування культур, рівноцінності релігій і, звичайно, кохання. Ну а для тих, хто дивиться фільми виключно через відомих акторів, тут є Дженніфер Лав Хьюітт, як мінімум.

Loading the player ...

Кінематографісти з Німеччини представляють "Прокляте місце", трилер про чотирьох старшокласників, які в лісі натрапили на покинуту військову базу. Чи проводилися тут експерименти? Звичайно! Чи загрожує всім смертельна небезпека? Звісно! Чи варто чекати від фільму чогось вартого? Це навряд чи.

Loading the player ...
ЮШ 20 листопада 2013


Avatar
Ім'я:
11 травня 2024

популярні статті


Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny) Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny)

Короткометражний сонячний зайчик (фестиваль "Sunny Bunny")

21 квітня 2024 3157
 Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів

Фестиваль Sunny Bunny у Києві. Сонячний зайчик у складні часи

20 квітня 2024 3151
Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny) Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny)

(стрічка Crossing, фестиваль Sunny Bunny)

22 квітня 2024 3092
Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny) Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny)

фестиваль Sunny Bunny

25 квітня 2024 3004