место для рекламы

Джон Малкович змінить Х'ю Лорі в ролі пірата


Новини: Джон Малкович змінить Х'ю Лорі в ролі пірата

10-серійне телешоу «Череп і кістки» поставить Ніл Кросс («Лютер»).


Відомий всім «Доктор Хаус» - Х'ю Лорі - так і не спробує себе в новому амплуа пірата. Після того, як в кінці листопада ЗМІ повідомили про його причаетності до міні-серіалу «Череп і кістки» Ніла Кросса («Лютер»), багато витекло води.

І так, пірат Едвард Тіч по прізвиську Чорна Борода все ж повернеться на екрани, але в новому обличчі. Головну роль в 10-серійному проекті на каналі NBC виконає актор Джон Малкович. Для актора це буде перша за 10 років робота на телебаченні.

Дія серіалу буде розвиватися в 1715 році на багамському острові Нью-Провіденс, що став притулком піратів через наявність гавані і близького сусідства з протокою Флоріди. Звідти було зручно нападати на іспанські судна, які поверталися на батьківщину.

Якраз на острові Нью-Провіденс і оселиться Чорна Борода, де в його владі опиниться різношерста банда злочинців, злодіїв і моряків-негідників. Справжній рай для мародерів, Нью-Провіденс став головним болем для торгівлі. Після заснування на острові британської колонії ситуація почала змінюватися.

Едвард Тіч в 1716 році приєднався до піратської команди Бенджаміна Хорніголда, яка промишляла на островах Карибського моря. Чорна Борода досить швидко отримав свій корабель, який називався «Помста королеви Анни». Слава про грізного пірата поширювалася швидко. Після відходу від Хорніголда Тіч заснував піратський альянс. Восени 1718 губернатор Віргінії пообіцяв нагороду в 100 англійських фунтів тому, хто вб'є Чорну Бороду. Пірат загинув 22 листопада 1718-го в битві з британськими військовими.

Сценарій до телешоу також написав Ніл Кросс. Він, зокрема, буде продюсувати серіал. Прем'єра «Черепа та кісток» стартує вже в наступному сезоні.

Нагадаємо, що останньою телевізійною роботою Джона Малковича став міні-серіал «Наполеон» в 2002 році, де він грав Шарля де Талейрана. За цю роль актор номінувався на премію «Еммі».

Що стосується повнометражних фільмів, то останній раз Малкович з'являвся на екранах у фільмі «Тепло наших тіл». У серпні його знову можна буде побачити в комедійному бойовику «РЕД 2». 

Sushchenko 13 березня 2013


Avatar
Ім'я:
2 травня 2024

популярні новини


Марґо Роббі знайшла для себе новий комікс Марґо Роббі знайшла для себе новий комікс

Актриса може зіграти в екранізації «Евенджеліни» Роба Лайфелда, творця «Дедпула».

1 травня 2024 138
Український трейлер стрічки «Химера» Український трейлер стрічки «Химера»

Пригодницька романтична комедія від номінантки на «Оскар» Аліче Рорвахер.

1 травня 2024 115
Трейлер фільму «Дедпул і Росомаха» Трейлер фільму «Дедпул і Росомаха»

Кожен заслуговує на щасливий кінець.

23 квітня 2024 491
«Крейвена-мисливця» знову доведеться почекати «Крейвена-мисливця» знову доведеться почекати

Студія Sony Pictures внесла кілька змін в свій репертуарний план.

28 квітня 2024 320
Тизер-трейлер фільму «Муфаса: Король лев» Тизер-трейлер фільму «Муфаса: Король лев»

Disney презентує приквел до однієї з найвідоміших своїх робіт.

30 квітня 2024 212