Фільм Уявні друзі 2024

Лінн Ремсі відмовилася від проекту у день зйомок


Новини: Лінн Ремсі відмовилася від проекту у день зйомок

У складі фільму «Джейн бере рушницю» знову зміни.


Вестерн «Джейн бере рушницю» позбувся свого режисера. Постановник проекту Лінн Ремсі проігнорувала перший день зйомок 18 березня і просто-напросто не прийшла на знімальний майданчик.

Як повідомляють джерела, Ремсі відмовилася від роботи над фільмом, але з якихось причин не повідомила про це інших учасників проекту. Продюсер стрічки і виконавиця головної ролі Наталі Портман дізналася про відхід режисера тільки в понеділок. Через те, що склалася така ситуація, Ремсі швидше за все повинна буде виплатити фінансову компенсацію продюсерам фільму.

На даний момент проект не стоїть на місці - на вакансію режисера шукають нового постановника, а актори репетирують сцени.

Зовсім недавно акторський склад вестерну «Джейн бере рушницю» вже зазнав змін. З проекту зважаючи на велику зайнятість пішов Майкл Фассбендер, який повинен був зіграти одного з позитивних героїв фільму. На його місце призначили Джоела Еджертона. Останній і раніше був зайнятий в проекті, проте він повинен був грати основного антагоніста. На роль, спочатку пропоновану Еджертона, в результаті взяли Джуда Лоу. Наталі Портман також зіграє дівчину на ім'я Джейн, чий злочинний чоловік давно покинув її. Проте одного разу він повертається додому зрешечений кулями, але все-таки живим. Героїня змушена звернутися за допомогою до екс-коханого, щоб той постояв за її ферму, до якої невблаганно наближаються члени колишньої банди чоловіка.

Нагадаємо, що за плечима у Лінн Ремсі всього три повнометражні фільми: «Щуролов» (1999), «Моверн Каллар» і «Щось не так з Кевіном» (2011). За останню картину Ремсі удостоїлася Британської незалежної кінопремії (British Independent Film Award) в номінації «Кращий режисер». 

Sushchenko 20 березня 2013


Avatar
Ім'я:
7 травня 2024

популярні новини


Найприбутковіші фільми 2023 року Найприбутковіші фільми 2023 року

«Брати Супер Маріо в кіно» заробили більше, ніж «Барбі».

7 травня 2024 137
Бокс-офіс США. Відкриття сезону блокбастерів Бокс-офіс США. Відкриття сезону блокбастерів

«Каскадер» очолив прокат, але показав посередні результати.

6 травня 2024 221
Найбільші касові провали 2023 року Найбільші касові провали 2023 року

Проєкти студії Disney зайняли чотири місця з п’яти.

3 травня 2024 470
Трейлер фільму «Дедпул і Росомаха» Трейлер фільму «Дедпул і Росомаха»

Кожен заслуговує на щасливий кінець.

23 квітня 2024 697
Марґо Роббі знайшла для себе новий комікс Марґо Роббі знайшла для себе новий комікс

Актриса може зіграти в екранізації «Евенджеліни» Роба Лайфелда, творця «Дедпула».

1 травня 2024 469