Фільм Уявні друзі 2024

У « Ілюзії обману» буде сіквел


Новини: У « Ілюзії обману» буде сіквел

Головною проблемою стане стиковка робочих графіків акторів головних ролей.

Після успішного прокату трилера «Ілюзія обману» про фокусників - грабіжників його творці прийняли рішення дати зелене світло сиквелу. А право знімати продовження знову отримав режисер оригінальної частини Луї Летерье. Стрічка отримає англомовну назву Now You See Me Again.

«Відверто кажучи, ми одразу задумували картину як історію з двох частин. Вважаю, до нас приєднаються всі учасники нашої команди з першої стрічки, я вже точно на борту. У нас є в запасі і нові трюки, і нові герої, і нові несподівані твісти. Ми не хочемо, щоб ви забули перший фільм, тому приступимо до зйомок сиквела дуже скоро, хоча я, можливо, встигну викроїти в цьому проміжку час на невеликий незалежний фільм» - розповів постановник.

Тепер же продюсери зіткнулися з проблемою того, як поєднати робочі графіки виконавців головних ролей - Марка Руффало, Джессі Айзенберг, Вуді Харрельсона, Айли Фішер, Дейва Франко і Моргана Фрімана - для зйомок «Ілюзії обману 2».

Режисер картини поділився, що у фіналі першої частини він зняв сцену з натяком на продовження в сіквелі, але з кинотеатральної версії її було вирішено прибрати. А раптом глядачі не оцінять старання такої зіркової команди, і рейтинги фільму будуть незадовільними. Але не варто турбуватися, повну версію фільму можна подивитися на DVD і Bluray, які надійдуть у продаж у вересні.

Нагадаємо , що «Ілюзія обману» стартувала на українських екранах 12 червня. При бюджеті $75 млн, збори у всьому світі склали $293 мільйона.

Фільм розповідає про банду професійних фокусників, які під час своїх виступів провертають зухвалі пограбування банків. З часом до справи підключається ФБР, але викрити майстрів ілюзії виявляється зовсім не так просто. 

Sushchenko 29 серпня 2013


Avatar
Ім'я:
10 травня 2024
Castle
Castle 25 вересня 2013 18:49
0
Надеюсь сиквел будет хотя бы на половину так же удачен как и приквел, ведь в последнее время продолжение к фильмам снимают "мягко говоря" - не очень...
.

популярні новини


Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший» Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший»

Нова глава культової франшизи розповідає про перші дні вторгнення інопланетних монстрів на Землю.

10 травня 2024 113
Перші подробиці нового фільму про Середзем'я Перші подробиці нового фільму про Середзем'я

Картина отримала назву «Володар перснів: Полювання на Ґолума».

10 травня 2024 89
Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4» Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4»

Посіпаки отримують суперздібності.

8 травня 2024 275
Найбільші касові провали 2023 року Найбільші касові провали 2023 року

Проєкти студії Disney зайняли чотири місця з п’яти.

3 травня 2024 625
Дубляж сімейної пригоди «Уявні друзі»! Дубляж сімейної пригоди «Уявні друзі»!

Даша Квіткова і Назар Задніпровський подарували свої голоси героям фільму.

8 травня 2024 195