Фільм Уявні друзі 2024

Бред Пітт зіграє головну роль у «Машині війни»


Новини: Бред Пітт зіграє головну роль у «Машині війни»

Режисером фільму виступив Девід Мішо.

Голлівудський актор Бред Пітт зіграє головну роль в екранізації бестселера Майкла Хестінгса «Координатори: Божевільна і жахлива таємниця американської війни в Афганістані». Проект буде фінансувати і демонструвати компанія Netflix. Права на кіноадаптацію ще в минулому році викупила студія Пітта Plan B.

Історія оповідає про генерала Стенлі Маккрістала, який деякий час командував Міжнародними силами сприяння безпеці в згаданому державі на Середньому Сході. Книга розповідає про політичні маневри, які стоять за військовими діями в країні. Вона виросла зі статті в журналі Rolling Stone.

Для її написання Хестінгс протягом місяця в 2010-му їздив за Маккрісталом по Європі та Афганістану, фіксуючи різкі висловлювання генерала на адресу Вашингтона. Після публікації матеріалу, що викликав гнів Білого дому, військовослужбовець був змушений повернутися в Штати і подати у відставку.

Постановником і сценаристом проекту виступив Девід Мішо («За законами вовків», «Ровер»). Продюсувати стрічку будуть її головна зірка, а також Деде Гарднер і Джеремі Клейнер («12 років рабства») за участю Йена Брайса («Врятувати рядового Райана»).

Зйомки картини заплановані на серпень.

Netflix вкладе у фільм до 30 мільйонів доларів. Так що можна сміливо сказати, що Бред Пітт придбав в особі компанії серйозну прокатну підтримку (число клієнтів Netflix в 41 країні перевищує 50 мільйонів). При звичайній дистрибуції, навіть незважаючи на участь настільки відомого актора, подібній картині було б непросто знайти широку кінотеатральну аудиторію, тому зірка разом зі своїми діловими партнерами вирішила поекспериментувати.

Нагадаємо, що з Бредом Пітт цього року вийде драма його дружини Анджеліни Джолі «Біля моря». Після зйомок у Мішо він відправиться на майданчик безіменного шпигунського трилера Роберта Земекіса. У його планах також варто сіквел «Війни світів Z». 

Sushchenko 9 червня 2015


Avatar
Ім'я:
10 травня 2024

популярні новини


Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший» Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший»

Нова глава культової франшизи розповідає про перші дні вторгнення інопланетних монстрів на Землю.

10 травня 2024 135
Перші подробиці нового фільму про Середзем'я Перші подробиці нового фільму про Середзем'я

Картина отримала назву «Володар перснів: Полювання на Ґолума».

10 травня 2024 125
Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4» Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4»

Посіпаки отримують суперздібності.

8 травня 2024 292
Найбільші касові провали 2023 року Найбільші касові провали 2023 року

Проєкти студії Disney зайняли чотири місця з п’яти.

3 травня 2024 645
Найприбутковіші фільми 2023 року Найприбутковіші фільми 2023 року

«Брати Супер Маріо в кіно» заробили більше, ніж «Барбі».

7 травня 2024 326