Фільм Уявні друзі 2024

Давлетьяров перезапустить «А зорі тут тихі ...»


Новини: Давлетьяров перезапустить «А зорі тут тихі ...»

Фільм вийде в прокат напередодні 70-го ювілею перемоги у Великій Вітчизняній війні.

Вже завтра в Підмосков'ї стартують зйомки нової екранізації відомої повісті Бориса Васильєва «А зорі тут тихі ...». Її режисером став Ренат Давлетьяров. У прокат фільм вийде напередодні 70-го ювілею перемоги у Великій Вітчизняній війні.

Дія повісті розгортається в травні 1942 року. Старшині Васкову дістається загін зенітниць, що складається з юних дівчат-добровольців, які щойно закінчили школу. Коли німецькі диверсанти намагаються пробратися на Кіровську залізницю і Біломорсько-Балтійський канал, Васкову і його підопічним доводиться вступити в нерівний бій, щоб не пропустити фашистів до стратегічно важливої ​​транспортної артерії.

Продюсерами стрічки виступлять сам Ренат Давлетьяров і Влад Ряшин. Режисер відзначає, що його картину не можна назвати римейком: «Не варто забувати, що картина Ростоцького знімалася 43 роки тому. Достатній термін, щоб спробувати втілити на екрані своє бачення повісті Васильєва. Я сам виріс на фільмі Ростоцького і мені шкода, що сучасна молодь не знайома з цією справжньою сильною історією. З нашої точки зору, це буде нове прочитання, але йдеться не про маргіналізацію сюжету, ніяких екзотичних трактувань подій не буде. Хотілося б зняти щиру людську історію, але уникнути зайвого пафосу і лакування. А взагалі, це щастя працювати з такою великою драматургією».

Старшину Васкова в новій картині зіграє Петро Федоров, Женю Комелькова - Женя Малахова, роль Рити Осяниной дісталася Анастасії Мікульчина. Хто зіграє Лізу Брічкіну, Соню Гурвич і Галю Четвертак, не повідомляється. У картині також зайняті Катерина Вілкова, Андрій Мерзлікін Дарина Мороз.

Творці планують завершити зйомки планується до середини вересня, а вже 30 квітня стрічка повинна вийти в російський прокат. 

Sushchenko 3 липня 2014


Avatar
Ім'я:
10 травня 2024

популярні новини


Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший» Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший»

Нова глава культової франшизи розповідає про перші дні вторгнення інопланетних монстрів на Землю.

10 травня 2024 93
Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4» Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4»

Посіпаки отримують суперздібності.

8 травня 2024 262
Найбільші касові провали 2023 року Найбільші касові провали 2023 року

Проєкти студії Disney зайняли чотири місця з п’яти.

3 травня 2024 613
Найприбутковіші фільми 2023 року Найприбутковіші фільми 2023 року

«Брати Супер Маріо в кіно» заробили більше, ніж «Барбі».

7 травня 2024 302
Дубляж сімейної пригоди «Уявні друзі»! Дубляж сімейної пригоди «Уявні друзі»!

Даша Квіткова і Назар Задніпровський подарували свої голоси героям фільму.

8 травня 2024 186