Фільм Уявні друзі 2024

Джеймс Франко зніметься в "Проекті Мінді"


Новини: Джеймс Франко зніметься в

Джеймс Франко зніметься в комедійному серіалі.

Актор Джеймс Франко підписав контракт на зйомки у двох епізодах ситкому «Проект Мінді». Схоже, саме це забезпечить серіалу високі рейтинги на старті сезону.

Франко з'явиться в двох перших серіях другого сезону «Мінді», який стартує 17 вересня на телеканалі Fox. Актор замінить Мінді Каллінг, головну героїню, яка за сюжетом відправляється в волонтерську програму на Гаїті. Сценаристи охарактеризували персонажа Джеймса Франко як завзятого молодого лікаря Пола Леотардо, який користується популярністю серед жіночої статі. Раніше він був моделлю, проте під час одного з показів впав і був врятований вагітною жінкою. Тут він і вирішив стати акушером-гінекологом. Опис не може не забавляти, однак, як можуть знати глядачі, практично у всіх персонажів серіалу нестандартні біографії.

Зараз Джеймс Франко зайнятий одночасно в двох повнометражних проектах - «Маленький принц» і «Пало Альто» (над останнім працює ще одна з роду Коппола - Джіа Коппола). Як правило, подібні камео і епізодичні ролі цілком у дусі Франко - складно передбачити, яким проектом він займеться наступного разу, так як сам для себе він їх не відбирає за бюджетами і рейтингами.

Ситком «Проект Мінді» створений Мінді Каллінг, і багато в чому заснований на досвіді її матері, яка була акушером-гінекологом. Серіал стартував на телеканалі Fox у вересні 2012 року. Його пілот зібрав біля екранів 4,6 мільйона глядачів, однак до фіналу рейтинги катастрофічно падали. Продовження «Проекту» на другий сезон було під питанням, проте все ж серіалу дали другий шанс. 

Катя Зиновьева 17 липня 2013


Avatar
Ім'я:
7 травня 2024

популярні новини


Найприбутковіші фільми 2023 року Найприбутковіші фільми 2023 року

«Брати Супер Маріо в кіно» заробили більше, ніж «Барбі».

7 травня 2024 161
Бокс-офіс США. Відкриття сезону блокбастерів Бокс-офіс США. Відкриття сезону блокбастерів

«Каскадер» очолив прокат, але показав посередні результати.

6 травня 2024 230
Найбільші касові провали 2023 року Найбільші касові провали 2023 року

Проєкти студії Disney зайняли чотири місця з п’яти.

3 травня 2024 484
Трейлер фільму «Дедпул і Росомаха» Трейлер фільму «Дедпул і Росомаха»

Кожен заслуговує на щасливий кінець.

23 квітня 2024 705
Марґо Роббі знайшла для себе новий комікс Марґо Роббі знайшла для себе новий комікс

Актриса може зіграти в екранізації «Евенджеліни» Роба Лайфелда, творця «Дедпула».

1 травня 2024 478