Фільм Уявні друзі 2024

П'ять скандалів 2011 року


Новини: П'ять скандалів 2011 року
Минулий 2011 рік був багатий на скандали в усьому світі - свою проф непридатність зуміли довести багато політиків і зірок. Зосередимося на світі кіно. Що відбувалося з акторами та фільмами в 2011 році?
КАННИ НЕ ЛЮБЛЯТЬ ГІТЛЕРА
Першість у скандальності 2011 року можна беззаперечно віддати режисеру Ларсу фон Трієру, звиклому шокувати і вражати глядачів своїми картинами. У 2011 році Трієр вирішив, по всій видимості, підтримати свою славу і на Каннському кінофестивалі, де перебував як конкурсант з фільмом "Меланхолія".
На прес-конференції, що послідувала за прес-показом його конкурсного фільму «Меланхолія», відповідаючи на провокаційне запитання німецького журналіста про його походження, фон Трієр сказав, що «я розумію Гітлера, але він зробив багато неправильних речей». Також режисер сказав, що «я не проти євреїв, але ... від Ізраїлю просто з душі верне».
Після такої заяви організатори Каннського кінофестивалю вигнали режисера зі свого свята кіно. Пізніше фон Трієр все одно отримав "Єврооскар" за свою "Меланхолію", а актриса Кірстен Данст, яка виконала у фільмі головну роль, одержала Золоту пальмову гілку в Каннах.
ТЕРМІНАТОР-молодший
Паралельно зі скандалом навколо Ларса фон Трієра і його ідейних переконань розгорявся більш особистий скандал навколо позашлюбного сина Арнольда Шварценеггера.
Як дізнався американський журнал The Times від анонімного джерела, Шварценеггер 10 років приховував від своєї дружини Марії Шрайвер існування позашлюбного сина, який проживав із зірковою парою в одному будинку весь цей час. Назовні сплив роман екс-губернатора Каліфорнії з його хатньою робітницею, яка крім стабільної заробітної плати також отримувала від Арні гроші на утримання сина. Незабаром після того, як Шварценеггер зізнався в таких подвиги всьому білому світу, Шрайвер вирішила розлучитися.
Втім, не виключено, що Марія передумала: Різдвяні свята Шварценеггер зустрічав у колі родини і з обручкою на пальці. Правда, цікаво, чи був присутній серед його дітей від Шрайвер і позашлюбний 10-річний син? ..
«ПОХМІЛЛЯ 2» vs Тайсон і Louis Vuitton
Інтерес публіки до сіквелу «Похмілля у Вегасі» цього року розігрівав скандал, який завів майстер тату Майка Тайсона Віктор Уітмілл. Художник обурився абсолютним схожістю тату на обличчі Майка Тайсона і одного з героїв фільму «Похмілля 2: З Вегаса в Бангкок», виконаного актором Едом Хелмсом. Уітмілл зажадав через суд у компанії Warner Bros. грошову компенсацію за порушення авторських прав. При невиплаті компенсації художник вимагав не випускати фільм в прокат, поки в ньому не будуть вирізані всі кадри з тату Тайсона. Позов Уітмілла був відхилений.
Але на цьому історія не закінчилася: в одній зі сцен фільму Зак Галіфіанакіс з'являється в кадрі з сумкою, виробленою компанією Diophy. При цьому він звертається до Еда Хелмса з наступною фразою: "Обережніше, це Louis Vuitton". Представники Louis Vuitton незадоволені як тим, що бренд згадується у фільмі, так і тим, що за їх продукцію видається сумка, створена іншою компанією. І знову на «Похмілля 2» подали в суд. Результат позови до цих пір невідомий.
БОРЕЦЬ ЗА СПРАВЕДЛИВІСТЬ
Зірка трилогії «Трансформерів» Шиа ЛаБеф може з упевненістю претендувати на статус голлівудського борця за справедливість: актор встиг не тільки на словах, а й на кулаках довести, що хамство ні до чого доброго не призводить. Тому ЛаБеф, не довго вагаючись, вирішив провчити свого колегу по знімальному майданчику Тома Харді, надававши тому на горіхи. Хоча, можливо, ЛаБеф просто намагався допомогти Бетмену, противником якого Харді виступить у фільмі «Відродження Темного лицаря».
Кількома місяцями пізніше ЛаБефу довелося опинитися на місці Харді, коли на нього напав товстий чоловік без футболки прямо на вулиці Ванкувера, Канада.  Глядачі вулиного побоїща явно не поспішали розняти бійку, намагаючись зняти незабутнє відео на свої мобільники (результати старань нижче). Пізніше, коли вже чоловік без футболки пропадає зі сцени, на ЛаБефа наїжджають ще кілька крутих місцевих хлопців. Але, як кажуть, якщо його не люблять, йому просто заздрять: ще б пак, стільки часу провести на знімальному майданчику з Меган Фокс!
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
КРАСА ПО-АМЕРИКАНСЬКИ
2011 рік за-справжньому запам'ятається одній з улюблених актрис Вуді Аллена Скарлетт Йоханссон, у якої тепер не залишилося секретів від фанатів. У вересні в мережу потрапили фотографії оголеної актриси, зроблені на мобільний телефон самої Скарлетт. Мабуть, Йоханссон розраховувала переслати ці фото по MMS або електронкою лицареві серця, але все закінчилося тим, що аудиторія шанувальників не стільки творчості, скільки тіла актриси зросла до колосальних розмірів. Фото були вкрадені хакером з Флориди на ім'я Крістофер Чейні, який виявився винен також в 26 подібних злочинах.

Фотографії розмістив на своїй сторінці відео-портал WorldStarHipHop, який також став відомий завдяки публікації відео розпусних танців офіцера поліції на карнавалі в Нью-Йорку. Звичайно, полісмен залишається в особистому топі американців на першому місці, але Скарлетт тоді, мабуть, на другому. А бідолашному хакеру Чейні тепер світить до 120 років в'язниці. 

Катя Зиновьева 5 січня 2012


Avatar
Ім'я:
7 травня 2024

популярні новини


Бокс-офіс США. Відкриття сезону блокбастерів Бокс-офіс США. Відкриття сезону блокбастерів

«Каскадер» очолив прокат, але показав посередні результати.

6 травня 2024 191
Найбільші касові провали 2023 року Найбільші касові провали 2023 року

Проєкти студії Disney зайняли чотири місця з п’яти.

3 травня 2024 440
Трейлер фільму «Дедпул і Росомаха» Трейлер фільму «Дедпул і Росомаха»

Кожен заслуговує на щасливий кінець.

23 квітня 2024 672
Марґо Роббі знайшла для себе новий комікс Марґо Роббі знайшла для себе новий комікс

Актриса може зіграти в екранізації «Евенджеліни» Роба Лайфелда, творця «Дедпула».

1 травня 2024 443
Тизер-трейлер фільму «Джокер: Божевілля на двох» Тизер-трейлер фільму «Джокер: Божевілля на двох»

Похмурий мюзикл з Хоакіном Феніксом і Леді Ґаґою.

10 квітня 2024 1114