Фільм Уявні друзі 2024

Зйомки 3-го сезону «Шерлока» стартують на цьому тижні


Новини: Зйомки 3-го сезону «Шерлока» стартують на цьому тижні

Прем'єра нового епізоду відбудеться взимку 2014 року.


Британський телесеріал «Шерлок» компанії Hartswood Films, знятий для BBC Wales, скоро поповниться довгоочікуваним третім сезоном. Його зйомки розпочнуться вже цього тижня.

Через зайнятість в інших проектах виконавців головних ролей Бенедикта Камбербетча і Мартіна Фрімана, серіал рік не подавав ознак життя.

Перший сезон вийшов в 2010 році, другий у 2012-му. Сюжет оснований на творах сера Артура Конан Дойля про детектива Шерлока Холмса, проте дія відбувається в наші дні. Авторами серіалу є Марк Гетісс і Стівен Моффат, відомі роботою над телесеріалами «Доктор Хто» і «Джекілл».

Режисер шести серій двох сезонів Пол МакГіган в продовженні участі не братиме, оскільки зайнятий в інших проектах. Він займеться новою версією "Франкенштейна" з Деніелом Редкліффом. Його заміною виступлять Джеремі Лаврінг і Колм Маккарті, які поставлять по одному епізоду. Режисер для третього - очевидно фінального - епізоду "Шерлока" поки не знайдений. Але у творців буде достатньо часу, щоб знайти постановника, тому що Камбербетч і Фріман знову відлучаться до Голлівуду у невідкладних справах. Так що на пошуки відсутньої ланки у BBC є ще цілих півроку.

За словами Гетісса, написаний ним сценарій першого епізоду третього сезону буде «віддалено оснований» на оповіданні «Порожній будинок» а Ватсон, на відміну від першоджерела, відреагує на повернення Холмса куди більш емоційно.

Сценарій двох інших епізодів напишуть Стівен Моффат і Стівен Томпсон. Моффат готується реалізувати ідею роздільного проживання Холмса і Ватсона, одруження останнього і одразу кілька негативних персонажів з оригінальних творів, натомість єдиного Моріарті, що був у попередніх сезонах. Моффат також додав, що Моріарті в майбутньому сезоні не з'явиться.

Перша серія третього сезону вийде на екрани взимку 2014 року.

Нагадаємо, що проект «Шерлок» отримав позитивні відгуки протягом обох сезонів і був номінований на кілька нагород. У 2011 році «Шерлок» став володарем телевізійної премії BAFTA в категорії «Кращий драматичний серіал». 

Sushchenko 12 березня 2013


Avatar
Ім'я:
7 травня 2024

популярні новини


Найприбутковіші фільми 2023 року Найприбутковіші фільми 2023 року

«Брати Супер Маріо в кіно» заробили більше, ніж «Барбі».

7 травня 2024 159
Бокс-офіс США. Відкриття сезону блокбастерів Бокс-офіс США. Відкриття сезону блокбастерів

«Каскадер» очолив прокат, але показав посередні результати.

6 травня 2024 229
Найбільші касові провали 2023 року Найбільші касові провали 2023 року

Проєкти студії Disney зайняли чотири місця з п’яти.

3 травня 2024 482
Трейлер фільму «Дедпул і Росомаха» Трейлер фільму «Дедпул і Росомаха»

Кожен заслуговує на щасливий кінець.

23 квітня 2024 704
Марґо Роббі знайшла для себе новий комікс Марґо Роббі знайшла для себе новий комікс

Актриса може зіграти в екранізації «Евенджеліни» Роба Лайфелда, творця «Дедпула».

1 травня 2024 477