Фільм Уявні друзі 2024

У кінотеатрах майже все для дорослих


Зимовий сезон розпочнеться для українських глядачів динамічно: сьогодні в кінотеатрах стартує одразу шість прем'єр - ще раз про Висоцького, два мультфільми, мелодрама від Тіквера, бойовик і комедія.
«Веселі ніжки 2» - сиквел анімаційної казки про танцюючих і співаючих пінгвінів, що завоювала серця мільйонів глядачів. У новій частині сюжет мультфільму знову повертається до невгамовному пінгвіненяти Мамбл, якого чекають пригоди і зустріч як зі старими, так і з новими друзями.
Режисурою мультфільму як і раніше взяв на себе Джордж Міллер, який отримав в 2007 році премію «Оскар» за першу частину мультфільму "Веселі ніжки". В українському варіанті пінгвіни заговорять голосами Ольги Цибульської, Павла Костіцина, Міли Нітіч та багатьох інших.
Loading the player ...
«Висоцький. Дякую, що живий» - біографічна драма про одну із самої яскравої зірки 60-70х рр., Володимира Висоцького. Фільм перенесе глядача незадовго до смерті барда і актора, який буквально на сцені переживає клінічну смерть. Знятий Петром Бусловим, відомим за дилогією «Бумер», «Висоцький» покаже цілу плеяду російських популярних акторів - від Сергія Безрукова, власне, виконуючого роль Висоцького, і Володимира Меньшова до Івана Урганта і Оксани Акіньшиної.
Loading the player ...
«Ролан-Варвар» - анімаційний проект відразу трьох датських режисерів (до речі, всі троє ще не досягли сорока років) зі складно вимовними прізвищами. Присвячений більш старшої аудиторії (обмеження за віком у «Ролана» - 16 років), мультфільм добирався в Україну понад двох місяців, будучи презентованим у світі ще наприкінці вересня.
Рона - самий нетиповий варвар на Землі. Його не цікавлять ні битви, ні завоювання, ні бенкети. Більше всього на світі йому хочеться, щоб все просто залишили його в спокої. Але доля розпоряджається інакше. Одного разу злобний принц Вольказар, вождь ворожого племені, захоплює всіх варварів у полон, щоб принести їх у жертву богам давнім і здобути владу над світом. На волі залишається лише Рона. І тепер йому разом з поганим бардом Алібером, мускулистої дівою-войовниці зандри і ельфом-метросексуалом Ельріком належить пройти безліч випробувань, щоб звільнити свій народ, знайти віру в себе і ... знайти кохання.
Loading the player ...
«Любов утрьох» - фільм за облік та лаконічною назвою від легендарного Тома Тиквера, особливо полюбився аудиторії фільмами «Біжи, Лола, біжи» та «Парфумер». До речі, з «Лоли» в «Любов» повернеться актор Себастьян Шиппер.
Ханна, ведуча інтелектуального шоу, і арт-інженер Симон довгі роки живуть разом і цілком щасливі. Але не все в їх відносинах йде гладко - безуспішні спроби виправити помилки молодості, відсутність дітей, романи на стороні ... Все міняється, коли в їхньому житті з'являється блакитноокий вчений-генетик Адам. Для кожного з них він стає більше, ніж іншому, любовний трикутник може виявитися не цілком традиційним ...
Loading the player ...
"Дорослі іграшки" - вікторіанська романтична комедія від жінки-режисера (що вже обіцяє прочувствования) Тані Векслер. У головних ролях тут побачимо сестру Джейка Джилленхола Меггі Джілленхол, відому завдяки ролі подружки Бетмена у фільмі "Темний лицар", Руперта Еверетта і красунчика, люблячого історичні та казкові тематики, Хью Денсі.
Вікторіанська Англія, 1880 рік. Випускник медичної школи Мортімер Гренвіль влаштовується на роботу в кабінет доктора Далрімпла, який славиться на весь Лондон унікальним методом лікування "істерії" - жіночого перезбудження - за допомогою інтимного масажу. Популярність "ручного" методу Далрімпла зростає з астрономічною швидкістю, і справлятися з напливом стражденних пацієнток стає все складніше. За допомогою свого друга Едмунда молодий і прогресивний лікар знаходить витончене рішення проблеми: приятелі винаходять елегантний електричний прилад, який цілком може замінити золоті руки містера Далріма. Звістка про диво-винахід миттєво розповсюджується серед лондонських дам ... Тим часом Мортімер закохується в Шарлотту, найкрасивішу, волелюбну і яскраву дочку свого роботодавця.
Loading the player ...

"Загін особливого призначення" - фільм про мінливості роботи журналістів у гарячих точках світу. На цей раз, в полон потрапляє французький журналіст до талібів в Афганістані. При бюджеті в десять мільйон доларів ми побачимо на екрані Дайан Крюгер, Бенуа Мажимель і Рафаеля Персонаса

Loading the player ...
Катя Зиновьева 1 грудня 2011


Avatar
Ім'я:
7 травня 2024

популярні новини


Найприбутковіші фільми 2023 року Найприбутковіші фільми 2023 року

«Брати Супер Маріо в кіно» заробили більше, ніж «Барбі».

7 травня 2024 65
Бокс-офіс США. Відкриття сезону блокбастерів Бокс-офіс США. Відкриття сезону блокбастерів

«Каскадер» очолив прокат, але показав посередні результати.

6 травня 2024 206
Найбільші касові провали 2023 року Найбільші касові провали 2023 року

Проєкти студії Disney зайняли чотири місця з п’яти.

3 травня 2024 451
Трейлер фільму «Дедпул і Росомаха» Трейлер фільму «Дедпул і Росомаха»

Кожен заслуговує на щасливий кінець.

23 квітня 2024 682
Марґо Роббі знайшла для себе новий комікс Марґо Роббі знайшла для себе новий комікс

Актриса може зіграти в екранізації «Евенджеліни» Роба Лайфелда, творця «Дедпула».

1 травня 2024 455