Фільм Уявні друзі 2024

Зірка «Доктора Хауза» заручилася


Новини: Зірка «Доктора Хауза» заручилася

Пара познайомілась в 2011 році.

Американська актриса Олівія Уайлд, найбільш відома роллю Тринадцятої в телесеріалі «Доктор Хаус», Кворрі у фільмі «Трон: Спадщина» і Елли у фільмі «Ковбої проти прибульців» незабаром вийде заміж. Її обранцем став актор і комік Джейсон Судейкіс, ведучий популярної телепрограми "Суботнім вечором в прямому ефірі".

Дата весільної церемонії поки не відома. Місцем її проведення стане Голлівуд.

Судейкіс окільцював свою кохану в переддень Різдва. Свята зіркова пара відзначала на батьківщині нареченого в Канзасі. Актриса і комік почали зустрічатися трохи більше року тому - з грудня 2011 року.

На даний момент актори разом працюють над комедією «Фобія любові», режисером якої є Крістофер Сторер. Сюжет стрічки розповідає про дівчину по імені Барретт, яка страждає від почуття постійної тривоги. Вона закохується в хлопця на ім'я Джордж. Той, у свою чергу, страждає агорафобією, так що їх спілкування обмежується телефонними розмовами, в яких вони обговорюють, як би так влаштувати побачення, якому не завадили б їх фобії.

Обидві знаменитості вже були одружені. У лютому минулого року Уйалд розійшлася зі своїм чоловіком, режисером-документалістом Тао Располі, з яким прожила у шлюбі вісім років. Судейкіс же одружився на Кей Кеннон, сценаристці і артистці телевізійного серіалу «30 потрясінь». Їхній шлюб тривав до 2010 року.

Нагадаємо, що в минулому році на великий екран вийшла комедія режисера Джея Роуча «Брудна кампанія за чесні вибори», в якій зіграв Джейсон Судейкіс. А за участю Олівії Уйалд вийшла дебютна драма сценаристів і режисерів Брайана Клагмана і Лі Стернтала «Слова». У цьому році вийдуть прем'єри відразу двох картин, де зіграла актриса: драматичний фільм «Гонка» режисера Рона Ховарда, заснований на реальних подіях, що відбулися в сезоні 1976 Формули-1 і комедія «Неймовірний Берт Уандерстоун», яку зняв Дон Скардіно. 

Sushchenko 14 січня 2013


Avatar
Ім'я:
10 травня 2024

популярні новини


Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший» Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший»

Нова глава культової франшизи розповідає про перші дні вторгнення інопланетних монстрів на Землю.

10 травня 2024 91
Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4» Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4»

Посіпаки отримують суперздібності.

8 травня 2024 261
Найбільші касові провали 2023 року Найбільші касові провали 2023 року

Проєкти студії Disney зайняли чотири місця з п’яти.

3 травня 2024 612
Дубляж сімейної пригоди «Уявні друзі»! Дубляж сімейної пригоди «Уявні друзі»!

Даша Квіткова і Назар Задніпровський подарували свої голоси героям фільму.

8 травня 2024 185
Найприбутковіші фільми 2023 року Найприбутковіші фільми 2023 року

«Брати Супер Маріо в кіно» заробили більше, ніж «Барбі».

7 травня 2024 300