Фільм Ґарфілд у кіно 2024

WEEKEND: на будь-який смак


WEEKEND: на будь-який смак

Вона

Теодор (Хоакін Фенікс) досить м'який і добрий чоловік, проте він самотній, напевно як і багато письменників. Ситуація змінюється, коли він починає спілкуватися з недавно купленим Штучним інтелектом. Вона (Скарлет Йохансон) поступово завойовує серце героя фільму. Тео сам розуміє, що це дуже дивна ситуація, проте тільки з Нею він відчуває себе затишно.

Точка зору: "Одна з найоригінальніших веселих і несамовитих історій року", Річард Рупер, Wall Street Journal

Рейтинг IMDB:
8.30

Рецензії: Олексій Першко, Ксеркс


Lego

Популярний серед дітей і дорослих світ LEGO тепер і на екрані! Разом з простаком Емметом вам пропонується відправитися в довгий і звивистий шлях, щоб убити злого диктатора. Чудакуватого, але милому герою протистоятиме і допомагати весь всесвіт, в якому знайдеться місце Супермену, русалці, волхвам, роботам.

Точка зору:
"Сценарій дотепний, сатира гостра, а анімація дійсно дивує", Том Хаддстон, Time Out New York

Рейтинг IMDB:
8.40

Loading the player ...


Філомена


Юна ірландка Філомена (Джуді Денч) народила сина, будучи підлітком, і її, як "занепалу", відправили на "перевиховання" в монастир, а немовляти віддали на усиновлення в американську родину. У монастирі Філомена піддавалася незліченним приниженням. Потім їй вдалося вирватися звідти, і вона прожила гідне життя, але всі ці роки намагалася безуспішно знайти свого сина. Її історією зацікавився чуйний чоловік Мартін Сіксміт (Стів Куган) - досвідчений журналіст, який займається темою зловісної ролі церкви в численних зламаних долях...

Точка зору: "Хімія між Джуді Денч і Стівом Куганом - це щось прекрасне", Кріс Нашаваті, Entertainment Weekly

Рейтинг IMDB:
7.80


Академія вампірів

В Америці, в самому серці Монтани, є справжня Академія, де вампіри навчаються високому мистецтву магії. І майже ніхто не знає, що в світі йдуть криваві вампірські війни та расі мороєв протистоїть жорстоке плем'я стрігоев - вампірів, що переступили межу закону і не гребують вбивством.

Точка зору:
"Невдала спроба запустити франшизу в стилі "Гаррі Поттера" і "Сутінків", Денніс Харві, Variety

Рейтинг IMDB:
6.80

Loading the player ...


Закохатися до смерті


Чарлі Кантрімен (Шіа ЛаБеф) хороший і добропорядний хлопець. У нього звичайне цивільне життя, яке було таким, поки в якийсь момент він не зустрічає її. Румунка Габі красива і чарівна дівчина з захоплюючого посмішкою. Є тільки один мінус, вона належить кримінальному авторитету Нігеля, якому доводиться жінкою.

Точка зору: "Абсолютно непотрібний фільм", Джон Андерсон, Variety

Рейтинг IMDB: 6.40


Рецензії: Ксеркс, Олексій Першко

Loading the player ...

Важко бути Богом

На планеті, зануреній в глухе Середньовіччя, працюють спостерігачі - земляни, які намагаються дбайливо підправляти хід подій, не порушуючи логічний розвиток історії. Головний герой, дон Румата Есторський (Леонід Ярмольник), усвідомлюючи своє завдання збереження нейтралітету, все ж таки, не витримує, коли в Арканарі (одному з міст планети) захоплює владу "чорне братство", що повалило владу панування "сірих", настільки ж огидних, але не настільки кривавих. Румата береться за меч, щоб покарати злодіїв, і тим самим порушує всі правила і закономірності, втручаючись в чужий історичний процес.

Точка зору:
"Тригодинне знущання над публікою, яке навіть не намагається відтворити багатогранність і захопливість роману Стругацьких", Борис Іванов, Empire

Рейтинг IMDB: 7.80

Рецензія: Олексій Першко

Loading the player ...

Кращі дні попереду

Багато людей вихід на пенсію сприймають як жирну крапку, поставлену на їх колишньому активному житті. Але Кароліна (Фанні Ардан) відходить від цього стереотипу: вона отримує нові враження, займається своїми улюбленими справами, порушує встановлені правила і заводить бурхливий роман з молодим учителем.

Рейтинг IMDB:
6.40

Рецензія: Ксеркс

Loading the player ...

Легкий на спомин

Герой (Гарік Харламов) вигідно купує будинок, через що з ним починають відбуватися загадкові речі: молодий чоловік тут же з'являється в тому місці, де про нього згадають.

Loading the player ...

Знову 16

Арно Мюстье - саме уособлення успіху. Юрист і красномовний філософ, який своїми словами вміє завести слухачів у глухий кут. Але в один прекрасний момент все починає валитися. Пара прищів, дивна поведінка - і Арно отримує діагноз - С.П. - синдром підлітка

Точка зору: "Виявляється, особливий стиль комедій Enjoy Movies цілком може бути відтворений у Франції. Шанувальники "Дублера" та"Друзів друзів" не розчаруються, решті дивитися тільки в хвилини туги за минулою юністю", Борис Іванов, Empire

Рейтинг IMDB: 6.00

Loading the player ...

Байкери 3

Дія фільму починається у Чикаго в 1990 році, коли Сахір був дитиною і ріс у цирку свого батька. Але компанія зав'язла в боргах і банкіри були непохитні. Батько Сахіру з відчаю застрелився. З тих пір Сахір мріє помститися за смерть свого батька, і для цього він планує пограбувати той самий банк.

Точка зору: "Камера танцює і викликає захоплення, як і те, що відбувається на екрані", Девід Чат, Variety

Рейтинг IMDB:
6.00

Loading the player ...
ЮШ 27 лютого 2014


Avatar
Ім'я:
22 травня 2024

популярні статті


Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny) Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny)

(стрічка Crossing, фестиваль Sunny Bunny)

22 квітня 2024 3465
Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny) Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny)

фестиваль Sunny Bunny

25 квітня 2024 3395
Що у кіно? Прем'єри тижня (25 квітня - 1 травня) Що у кіно? Прем'єри тижня (25 квітня - 1 травня)

Екшн з Ґослінґом і Блант, українська комедія, японське аніме, а також мелодрама і жахи.

24 квітня 2024 1029
Що у кіно? Прем'єри тижня (2 травня - 8 травня) Що у кіно? Прем'єри тижня (2 травня - 8 травня)

Любовний трикутник Зендеї, українські документалки та інші новинки прокату.

1 травня 2024 798