Фільм Уявні друзі 2024

WEEKED: Прем'єри тижня


WEEKED: Прем'єри тижня

З шостого вересня в кінотеатрах шість кінопрем'єр на будь-який смак аудиторії - бойовик, страшилка, комедія і драма, чотири основних жанри в українському прокаті на одному тижні.

«Холостячки» - ще одна спроба зняти історію, яку хоча б відносно можна було б адресувати прихильницям «Похмілля у Вегасі». Буквально рік тому вийшла приблизно схожа картина, «Девич-вечір у Вегасі», що зуміла зробити не тільки хорошу касу (принаймні в США), але й отримати по парі номінацій на «Оскар» і «Золотий глобус». Чи чекає та ж доля «Холостячок» пророкувати рано, але варто відзначити, що акторський склад в картині багатообіцяючий - продюсери зуміли роздобути в проект і визнану Кірстен Данст, і «шопоголіка» Айлу Фішер, і менш помітну Ліззі Каплан.

У «Похмілля» ми вже двічі спостерігали за тим, як друзі проводжають в шлюбні капкани нареченого, але як же це відбувається у дівчат? Не менш весело. Особливо, якщо дівчата не у захваті від нареченої. Але докладніше на це питання дадуть відповідь «Холостячки».

Loading the player ...

«З / Л / О» - «Париж, я люблю тебе» в світі хоррора. Іншими словами, картина являє собою добірку короткометражних історій-страшилок в різноманітних відтінках жанру. Видовище, мабуть, цікаве і досить свіже для хоррора, тим більше, якщо врахувати популярність мелодраматичних кіноальманахів.

Loading the player ...

«Медальйон» - ще один бойовик з Ніколасом Кейджем, який після особливо невдалого «Учня чародія», схоже, остаточно перебрався до чоловіче кіно, невід'ємним атрибутом якого є вкрадений член сім'ї. При цьому постановником картини виступає відомий Саймон Уест, який у 2010 році зняв цілком успішного «Механіка», а в 2012 виступив постановником сценарію Сталлоне для «Нестримних 2». До речі, останні два тижні поспіль утримували лідерство в американському прокаті, правда, навіть постер «Медальйона» говорить нам про те, що в даному випадку успіх, на жаль, не повториться.

Loading the player ...

«Королівство повного місяця» - мелодрама від Уеса Андерсона, вперше представлена на Каннському кінофестивалі в травні цього року. Двома місяцями пізніше стрічку показали на Третьому Одеському міжнародному кінофестивалі, у позаконкурсній програмі. Тепер нарешті фільмом можна насолодитися і в широкому українському прокаті. Фільм перенесе глядача в 60 рр.., Що вже саме по собі останнім часом стає справжньою тенденцією західного кінематографа. Але картина не торкнеться проблеми приниження прав афроамериканців, як в «Прислузі», і не покаже запуск ракети на Місяць, як в «Людях у чорному 3». Як завжди, головним мотивом по Андерсону є кохання - на цей раз це перша, несмілива підліткова любов, яка ставить на вуха невелике містечко.

Фільм поверне на екрани зірку «Бійцівського клубу» Едварда Нортона, який, втім, нерідко з'являється в ролях другого плану в різноманітних бойовиках і трилерах, а також об'єднає Брюса Уїлліса і Тільду Суїнтон.

Loading the player ...

«Замбезія» - як свідчить слоган маультфільма, Замбезія - це десь між Мадагаскаром і Ріо. Що ж, хочеться сподіватися, що у мультфільму буде сильна харизма першої анімації і барвиста графіка другої. Але, звичайно, тварини були, є і будуть улюбленими мультяшними героями дітей, тому такий-сякий касовий успіх в Україні на ранніх порах можна сміливо пророкувати. До того ж, серйозних конкурентів свого жанру в прокаті у «Замбезії» немає, а дітей у великих містах з приходом першого вересня додалося. Тому глядацьке коло у пригод соколича Кая, який розшукує легендарне пташине місто, неодмінно буде.

Loading the player ...

«Цезар має померти» - учасник головного конкурсу Берлінського кінофестивалю, італійська драма Вітторіо і Паоло Тавіані про постановки Шекспіра у в'язниці. Режисери спробували показати справжнє місце мистецтва в житті людей, які втратили все (в основному, через власні помилки). Це мистецтво дозволяє їм заново зрозуміти світ і себе, переосмислити більшість подій свого життя, і хоча б на кілька миттєвостей, якщо не тілом, то душею вирватися з в'язниці. 

Loading the player ...
Катя Зиновьева 5 вересня 2012


Avatar
Ім'я:
11 травня 2024

популярні статті


Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny) Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny)

Короткометражний сонячний зайчик (фестиваль "Sunny Bunny")

21 квітня 2024 3159
 Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів

Фестиваль Sunny Bunny у Києві. Сонячний зайчик у складні часи

20 квітня 2024 3151
Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny) Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny)

(стрічка Crossing, фестиваль Sunny Bunny)

22 квітня 2024 3092
Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny) Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny)

фестиваль Sunny Bunny

25 квітня 2024 3004