Фільм Уявні друзі 2024

WEEKEND: Прем'єри тижня


WEEKEND: Прем'єри тижня

"13-й район: Цегляні маєтки"

Ремейк французького бойовика 2004-го року - передостанній фільм з Полом Уокером, який виходить на великі екрани . Сьомий "Форсаж" з'явиться в прокаті наступної весни і підведе риску під кар'єрою актора, який загинув у автокатастрофі.

Люк Бессон виступає продюсером картини, як було і у випадку з оригіналом, виконавець однієї з головних ролей теж не змінився - Давид Белль знову в справі. А ось режисер новий - за камерою дебютує Каміль Деламарр, монтажер "Коломбіани", "Напролом", "Заручниці 2", який давно співпрацює з Бессоном.

Сюжет зазнав косметичних змін - ватажок наркокортеля заволодів зброєю масового знищення, копу під прикриттям необхідно його знайти. Завдання, ясна річ, не з простих.

Рейтинг IMDB: 6.10


Loading the player ...
"Блондинка в ефірі"

У 2015-му році глядач зможе оцінити режисерський дебют Елізабет Бенкс - вона знімає музичну комедію "Ідеальний голос 2". На дозвіллі актриса продовжує грати сама - наприклад, у фільмі Стівена Брілла "Блондинка в ефірі" . Союз Бенкс і постановника відразу декількох фільмів з Адамом Сендлером на виході дає досить неоднозначний результат.

Класична історія про те, до яких наслідків може привести бурхлива ніч, не врадає оригінальністю - все-таки не дарма Брілл тричі номінувався на Золоту малину. Хоча Бенкс усіма силами намагається врятувати ситуацію - від її присутності фільм, безумовно, виграє.

Рейтинг IMDB: 6.00

Loading the player ...
"Китайська головоломка"

Седрік Клапіш представляє третю частину своєї "трилогії Ксавьє" і говорить, що знімає кіно в жанрі "інтелігентного гумору" . Ті, кому нічого не говорить ні ім'я режисера, ні виконавця головної ролі Ромена Дюпріса, можуть подивитися фільм заради Одрі Тоту - її точно знають усі. Якщо і цього мало... Що ж, кажуть, тут є красиві види Нью-Йорка!

Рейтинг IMDB: 7.20


Рецензія: Олексій Першко

Інтерв'ю: Седрік Клапіш

Loading the player ...

"Холостяки у відриві"


Критики порівнюють "Холостяков у відриві" з французькими комедіям часів Луї Де Фюнеса та П'єра Рішара, і це, без сумніву, радує - свого часу це був практично окремий жанр. Повторити успіх попередників намагаються молодий режисер Антоні Марсіано і досить популярний актор Макс Бубліль, який виступив співавтором сценарію.

У Франції фільм вийшов ще рік тому і показав дуже гарні збори - прийшов час подивитися, наскільки почуття гумору українців відрізняється від французів.

Рейтинг IMDB: 6.30

Інтерв'ю: Антоні Марсіано

Loading the player ...
"Лісовий патруль"

Ні тижня без мультфільму - причому бажано про тварин. У норвезькому "Лісовому патрулі" фігурують тхори і машина, що говорить, які вирушають на пошуки вкраденого із заповідника орла-білохвоста . Анімація кульгає, залишається сподіватися, що діти не надто вибагливі .

Рейтинг IMDB: 5.20

Loading the player ...
ЮШ 8 травня 2014


Avatar
Ім'я:
11 травня 2024

популярні статті


Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny) Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny)

Короткометражний сонячний зайчик (фестиваль "Sunny Bunny")

21 квітня 2024 3155
 Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів

Фестиваль Sunny Bunny у Києві. Сонячний зайчик у складні часи

20 квітня 2024 3151
Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny) Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny)

(стрічка Crossing, фестиваль Sunny Bunny)

22 квітня 2024 3092
Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny) Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny)

фестиваль Sunny Bunny

25 квітня 2024 3004