Фільм Уявні друзі 2024

WEEKEND: Прем'єри тижня


WEEKEND: Прем'єри тижня

"Готель "Гранд Будапешт"

Давайте по порядку. Райф Файнс. Сірша Ронан. Едріан Броуді. Віллем Дефо. Джуд Лоу. Едвард Нортон. Джефф Голдблюм. Харві Кейтель. Тільда ​​Суінтон. Білл Мюррей. Оуен Уілсон. Потребуєте  ще коментарі? Це каст нового фільму Уеса Андерсона.

Андерсон з тих режисерів, до яких неможливо ставитися байдуже. Його або обожнюють, або не розуміють. В "Готелі "Гранд Будапешт" постановник " Сімейки Тененбаум" і "Королівства повного місяця" ні на секунду не зраджує собі - срібний ведмідь Берлінського кінофестивалю підтверджує, що Уес все робить правильно.

По всьому світі фільм вже зібрав близько 140 мільйонів доларів, до України дійшов через три місяці після прем'єри, але очікування, як відомо, приємне, коли точно знаєш, чого чекаєш. У випадку з Андерсоном існує гарантія - цей хлопець не підведе.

Рейтинг IMDB: 8.40


Loading the player ...
"Годзілла"

16 років тому Роланд Еммеріх зазіхнув на святе - зняв фільм про культового японського монстра. Американський Годзілла мало був схожий на свого родича з Країни Вранішнього Сонця, а сам режисер визнав фільм одним з найбільших провалів у своїй кар'єрі. Студії і продюсери взяли паузу, але було очевидно - Годзілла повернеться.

За другу спробу відповідає Гарет Едвардс - 39-річний постановник, на рахунку якого всього один фільм. Зате з відповідною назвою - "Монстри". Допомагають режисерові не тільки сучасні технології, а й потужний каст, в особі Брайана Кренстона, Аарона Тейлора-Джонсона, Елізабет Олсен і Кена Ватанабе.

Вихід фільму приурочений до 60-річчя франшизи, і творці сподіваються, що цього разу японці не образяться. Та й судячи з перших відгуків, ображатися їм рішуче нема на що.

Рейтинг IMDB: 9.20

Loading the player ...

"Малюк у подарунок"


Не самі останні голлівудські актриси Мішель Монахен і Рада Мітчелл в комедії від дебютантки Джессі Маккормак. У США фільм вийшов рік тому і провалився по всіх фронтах, але наш глядач іноді буває менш перебірливий.

"Сюжет цього фільму суперечить законам логіки, до того ж, не чекайте, що ви будете сміятися під час перегляду". Саме час піти в кінотеатр і перевірити, чи правий оглядач Variety Джо Лейдон.

Рейтинг IMDB: 5.00

Loading the player ...
"Вулкан пристрастей"

Оригінальна назва пригодницької комедії - "Eyjafjallajökull". У нашому прокаті "Ейяфьядлайекюдль", на жаль, перетворився на "Вулкан пристрастей" і втратив левову частку своєї привабливості.

Ми знову маємо справу з практично дебютантом - на рахунку режисера Александра Коффре всього два фільми. Зате Дені Бун - досить відомий серед шанувальників французського кінематографа актор. Критики вередують, але постановнику варто поаплодувати. Назва яка!

Рейтинг IMDB: 5.20

Loading the player ...
ЮШ 14 травня 2014


Avatar
Ім'я:
11 травня 2024

популярні статті


Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny) Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny)

Короткометражний сонячний зайчик (фестиваль "Sunny Bunny")

21 квітня 2024 3159
 Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів

Фестиваль Sunny Bunny у Києві. Сонячний зайчик у складні часи

20 квітня 2024 3151
Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny) Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny)

(стрічка Crossing, фестиваль Sunny Bunny)

22 квітня 2024 3092
Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny) Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny)

фестиваль Sunny Bunny

25 квітня 2024 3004