Фільм Таро 2024

WEEKEND: Прем'єри тижня


WEEKEND: Прем'єри тижня

"На межі майбутнього"

Над дзвінком у нью-йоркській квартирі Дага Лаймана висить табличка "Джейсон Борн", але амбіції режисера, на щастя, не закінчилися на постановці першої частини франшизи про спецагента, який втратив пам'ять. Лайман знімає досить рідко, але звик працювати із зірками першої величини - слідом за Метом Деймоном і Бредом Піттом до нього на майданчик потрапив сам Том Круз.

Фантастичний екшн "На межі майбутнього" - варіація на тему "Дня бабака" і чергового апокаліпсису. Лише одна людина може врятувати Землю від вторгнення агресивно налаштованих інопланетян, і для цього йому необхідно померти - не один раз і навіть не два. Бюджет в 178 мільйонів доларів обіцяє видовище, а команда сценаристів на чолі з автором "Підозрілих осіб" Крістофером Маккуорі - нетиповий для блокбастера сюжет.

Рейтинг IMDB: 8.10

Рецензія: Сергій Задко

Loading the player ...

"Сусіди"

Сет Роген і Роуз Бірн стають на стежку війни з Заком Ефроном і Дейвом Франко в новому фільмі палкого послідовника Джареда Апатоу Ніколаса Столлера. Жартів вистачить на всіх - посміються і над штучними статевими органами і над відмінностями між Крістіаном Бейлом і Майклом Кітоном в ролі Бетмена.

Рейтинг IMDB: 7.10

Рецензія: Юрій Шевченко

Loading the player ...

"Усе й одразу"

Конкурувати з "Сусідами" в плані гумору на цьому тижні буде представник Росії - фільм Романа Карімова "Все й одразу". Драмеді з нальотом Гая Річі, Квентіна Тарантіно та Олексія Балабанова про провінційних хлопців, які просто хотіли підзаробити. Легкі гроші, втім, бувають тільки в мишоловці.

Рецензія: Юрій Шевченко

Loading the player ...

"Босоніж містом"


Американський ремейк німецької картини Тіля Швайгера "Босоніж по бруківці" із забутим Скотом Спідманом і чарівною Еван Рейчел Вуд в ролі пацієнтки психлікарні. Чи варто дивитися? Якщо вам до душі оригінал - рішуче ні.

Рейтинг IMDB: 6.70

Рецензія: Юрій Шевченко

Loading the player ...

"Фатальна пристрасть"

Призер каннського кінофестивалю Джеймс Грей дуже любить працювати з Хоакіном Феніксом - актор з'являється вже в третьому його фільмі поспіль. Солідний каст доповнюють Маріон Котійяр і Джеремі Реннер, які розігрують в особах драматичну історію про польську іммігрантку, що в Нью-Йорку 20-х змушена працювати повією.

Рейтинг IMDB: 6.70

Рецензія: Ксеркс

Loading the player ...

"Космічний пірат Харлок"

Найдорожчий анімаційний проект в історії Японії обійшовся його творцям в 30 мільйонів доларів. Чи коштувала гра свічок? Саме час перевірити.

Рейтинг IMDB
: 6.50

Рецензія: Ксеркс

Loading the player ...
ЮШ 6 червня 2014


Avatar
Ім'я:
20 травня 2024

популярні статті


Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny) Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny)

Короткометражний сонячний зайчик (фестиваль "Sunny Bunny")

21 квітня 2024 3676
 Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів

Фестиваль Sunny Bunny у Києві. Сонячний зайчик у складні часи

20 квітня 2024 3442
Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny) Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny)

(стрічка Crossing, фестиваль Sunny Bunny)

22 квітня 2024 3377
Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny) Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny)

фестиваль Sunny Bunny

25 квітня 2024 3309