Фільм Ґарфілд у кіно 2024

WEEKEND: Прем'єри тижня


WEEKEND: Прем'єри тижня

"Хакер"

Дату випуску "В серці моря" з Крісом Хемсвортом пересунули на грудень - судячи з усього, фільм Рона Ховарда має намір поборотися за Оскар. Ну а поки що австралійський актор знімається у Майкла Манна - після перерви в шість років творець "Сутички" і "Співучасника" представляє на суд глядачів свою нову роботу.

"Хакер" звертається до актуальної нині теми кіберзлочинності і завалює публіку безліччю спеціалізованих термінів, при цьому періодично даючи неслабкий екшн. Прямо скажемо, не найсильніший фільм в послужному списку Манна, до високої планки, встановленої постановником, серйозно не дотягує, але ... на безриб'ї і рак - риба.

Рейтинг IMDB:
5.80

Rotten Tomatoes:
48%

Рецензія
: Олексій Першко

Loading the player ...

"Великі очі"


Тім Бертон
вряди-годи відмовляється від звичних прийомів. "Великі очі" - зовсім не фентезі, у фільмі немає ні Джонні Деппа, ні Хелени Бонем-Картер. Крістоф Вальц і Емі Адамс (що отримала за роль Золотий Глобус) виблискують в оповіданні про видатного американського художника 50-років минулого століття, якого його власна дружина звинувачує в шахрайстві.

Знятий усього за 10 мільйонів доларів фільм критики називають в чомусь автобіографічним - мовляв, Бертон завуальовано ділиться зі світом своїми власними переживаннями. Як би там не було, для відомого режисера це вельми новий досвід, і досвід вдалий - номінацій на Оскар "Великі очі" не отримали, проте на останнього були в числі претендентів.

Рейтинг IMDB: 7.00

Rotten Tomatoes:
69%


"Мамочка"

Loading the player ...

Фільм 25-річного канадського вундеркінда Ксавьє Долана отримав приз журі на торішньому Каннському кінофестивалі, а через більш ніж півроку після прем'єри добрався і до українського прокату. Долана називають "режисером покоління Instagram", і справедливість цього визначення читається в кожному кадрі. Ось тільки смислове наповнення його картин зовсім не таке красиве, як візуальний ряд.

Рейтинг IMDB:
8.30

Rotten Tomatoes:
91%

Рецензія: Олексій Першко

Loading the player ...

"Виклик безодні"

Гучна вивіска "Від Джеймса Кемерона" повинна привернути увагу до документального фільму про Маріанську западину. Втім, присутність режисера не обмежується його ім'ям на афіші - він сам брав участь у репортажі про експедицію історичного масштабу, мета якої - здійснити мрію творця "Аватара".

Рейтинг IMDB: 6.70

Rotten Tomatoes:
67%

Loading the player ...


"Чарівні історії: Еліксир добра"


Дебютна робота одеситки Лілії Солдатенко у великому кіно була удостоєна Спеціального призу "Малий золотий ключик" на кінофестивалі Казка в Москві. "Еліксир доброти" - це перша частина казкової трилогії, яка, без сумніву, порадує всіх маленьких глядачів.

"Створити дитячий фільм - було моєю заповітною мрією, яка здійснилася завдяки зусиллям чудових, талановитих людей. На мій погляд, все вдалося, і в мене є велике бажання - не зупинятися на досягнутому", - каже Солдатенко.

Loading the player ...

"Ведмеді-сусіди: Зимові канікули"

У традиційній рубриці "Для самих маленьких" - не тільки українська казка, але і черговий мультфільм про кітайских "Ведмідів-сусідів", які вже гостювали в Україні в минулому році. Цього разу вони повинні врятувати рідний ліс від зловісного лісоруба, який хоче залишити тварин без будинку.

Loading the player ...
ЮШ 16 січня 2015


Avatar
Ім'я:
22 травня 2024

популярні статті


Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny) Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny)

(стрічка Crossing, фестиваль Sunny Bunny)

22 квітня 2024 3459
Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny) Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny)

фестиваль Sunny Bunny

25 квітня 2024 3389
Що у кіно? Прем'єри тижня (25 квітня - 1 травня) Що у кіно? Прем'єри тижня (25 квітня - 1 травня)

Екшн з Ґослінґом і Блант, українська комедія, японське аніме, а також мелодрама і жахи.

24 квітня 2024 1023
Що у кіно? Прем'єри тижня (2 травня - 8 травня) Що у кіно? Прем'єри тижня (2 травня - 8 травня)

Любовний трикутник Зендеї, українські документалки та інші новинки прокату.

1 травня 2024 791