Фільм Таро 2024

WEEKEND: Прем'єри тижня


WEEKEND: Прем'єри тижня

"Мисливець на лисиць"

На нещодавній церемонії Оскара фільм Беннетта Міллера фігурував у п'яти номінаціях, але не отримав жодної статуетки. За Стіва Карелла і Марка Руффало, відверто кажучи, прикро, але надто вже серйозні у них були конкуренти. Обидва актори (як і Ченнінг Татум) вийшли далеко за межі власної зони комфорту, а Карелл так і зовсім перетворився на нову людину - як у фізичному, так і в артистичному плані.

Міллер в черговий раз демонструє, що не боїться складнощів. Режисер знову взявся за історію з життя - "Мисливець на лисиць", як і його попередні роботи ("Людина, яка змінила все" і "Капоте") заснований на реальних подіях, і від цього часом стає не по собі. Той випадок, коли кіно - не розвага, а мистецтво. Тягуче і важке.

Рейтинг IMDB: 7.20

Rotten Tomatoes:
88%

Рецензії: Юрій Шевченко, Олексій Першко

Loading the player ...

"Еверлі"

Сальма Хайек поодинці знищує десятки бійців якудзи. "Що за маячня?" - запитаєте ви. Не марення, а новий фільм маловідомого постановника Джо Лінча. Бюджет копійчаний, сюжет трешовий, зате Сальма з автоматом. Оригінально як мінімум.

Рейтинг IMDB:
5.00

Rotten Tomatoes: 38%

Рецензія: Ксеркс

jwplayer("container2").setup({ id: 'player', flashplayer: "http://kino-teatr.ua/player/player.swf", file: "http://kino-teatr.ua/public/main/films/trailer_6926.mp4", height: 340, width: 664, skin: "http://kino-teatr.ua/player/bekle.zip", image: "http://kino-teatr.ua/public/main/resize.php?f=trailer_6926.jpg&w=664" }); <b><a href=">
"OE. 20 Live in Kyiv"

"Океан Ельзи" представляє новаторський для України проект - кіноверсію концерту групи, який відбувся минулого літа на стадіоні "Олімпійський". Ніяких коментарів, жодних ефектів - просто музика, емоції артистів та їхніх шанувальників.

Рецензія: Олексій Першко

Вакарчук: "Всі наші проекти зараз благодійні"

Loading the player ...

"Занесло"


Чотири англійських грабіжника випадково потрапляють до Литви, де вплутуються в розбірки місцевих авторитетів, а заодно рятуються від власника казино, яке вони обчистили (Вінні Джонс власною персоною).

Британський гумор, фірмовий стиль а-ля Гай Річі, литовець Еміліс Велівіс в режисерському кріслі. На рахунку постановника дуже міцний "Зеро 2", тому за якість, здається можна не переживати. Ну а містер Джонс, без сумніву, додасть фільму харизми - вже її йому не позичати.

Рейтинг IMDB:
7.10

Loading the player ...
"Книга життя"

Гільєрмо дель Торо представляє мексиканський аналог "Трупа нареченої" Тіма Бертона - колоритний мультфільм для всієї родини, де про смерть говорять виключно з гумором. В озвучці взяли участь солідні особистості: Зої Салдана, Ченнінг Татум, Дієго Луна, Рон Перлман. За режисерство відповідає не творець "Лабіринту Фавна" - він всього лише продюсер. Але кажуть, дебютант Хорхе Гутьєррес впорався на ура.

Рейтинг IMDB
: 7.30

Rotten Tomatoes:
82%

Loading the player ...

"Кривава леді Баторі"


Ще один новачок - Андрій Конст - знімає Світлану Ходченкову в спільному російсько-американському трилері. В центрі історії угорська графиня Єлизавета Баторі, відома своїми садистськими нахилами. Проект, м'яко кажучи, неоднозначний - як наповненням, так і причетними до роботи над ним людьми. У списку продюсерів, наприклад, сусідять Сарік Андреасян і Хейден Крістенсен.
Loading the player ...

"Простушка"

У 2007-му році Ері Сандел отримав Оскар за короткометражку "Історія західного берега". Через вісім років він дебютує у великому кіно екранізацією книги Колі Кеплингер. Молодіжна комедія про школярку-поганулю, яка мріє завоювати серце першого красеня. Матеріал не для призу Академії, але свій глядийточно знайдеться.

Рейтинг IMDB:
7.10

Rotten Tomatoes:
63%

Loading the player ...

"Люби мене"


"Люби мене" - мелодрама про турецького хлопця, який приїхав до Києва, щоб розважитися перед весіллям, і закохався. Романтична історія очима українки Марини Горбач і турка Мехмета Бахадир Ера.

Рейтинг IMDB:
5.90
Loading the player ...

"Барбі: Супер Принцеса"

Назва говорить сама за себе - розрахований виключно для ТБ продукт досить сумнівної якості якимось чином опинився на великих екранах. Втім, якщо "Книга мертвих" для ваших дітей занадто претензійна, то можна ризикнути.

Рейтинг IMDB:
6.10
Loading the player ...
ЮШ 27 лютого 2015


Avatar
Ім'я:
18 травня 2024

популярні статті


Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny) Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny)

Короткометражний сонячний зайчик (фестиваль "Sunny Bunny")

21 квітня 2024 3584
 Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів

Фестиваль Sunny Bunny у Києві. Сонячний зайчик у складні часи

20 квітня 2024 3396
Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny) Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny)

(стрічка Crossing, фестиваль Sunny Bunny)

22 квітня 2024 3333
Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny) Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny)

фестиваль Sunny Bunny

25 квітня 2024 3265