Фільм Уявні друзі 2024

WEEKEND: Премьеры недели


WEEKEND: Премьеры недели
Еверест - велика неприступна гора, підкорити вершину яку мріють багато професійних скелелазів. Одна з експедицій на її вершину закінчилася справжньою трагедією, однак цей факт не зупиняє відважних альпіністів.
Досвідчений інструктор Роб Холл (Джейсон Кларк), зібравши групу з кращих альпіністів, збирається здійснити сходження на найвищу вершину планети. Всі ці люди сповнені мужності і відваги, і вони не зупиняться ні перед чим, поки не піднімуться на вершину Евересту. Але навіть якщо ця гора підкориться їм, чи зможуть вони повернутися назад живими і неушкодженими?..

Рейтинг IMDB: 7.50
Rotten Tomatoes: 73%

Точка зору: "Ніхто не платить за квитки в IMAX 3D, щоб подивитися на людську драму. "Еверест", втім, цілком виправдовує цю затію", Кріс Нешоуеті, Entertainment Weekly.

Рекомендації: тим, хто не боїться висоти, і довіряє вибору організаторів Венеціанського кінофестивалю.
Loading the player ...
Режисер: Ненсі Майерс
70-річний вдівець Бен Уїтакер (Роберт Де Ніро) виявляє, що вихід на пенсію - ще не кінець. Користуючись нагодою, він стає старшим стажеромм на сайті моди під керівництвом Джулс Остін (Енн Хетеуей).
Рейтинг IMDB: 7.30
Rotten Tomatoes: 62%
Точка зору: "Харизма Де Ніро і Хетеуей компенсує всі недоліки досить слабкого фільму", Джеймс Роккі, TheWrap.
Рекомендації: цінителям творчості Ненсі Майерс, світу моди і Роберта Де Ніро
Loading the player ...
Американець Джек (Оуен Уілсон) разом зі своєю родиною переїжджає в Південно-Східну Азію, але мирно пожити там не вдається: навколо розгорається жорстокий військовий переворот.
Рейтинг IMDB: 7.00
Rotten Tomatoes: 42%

Точка зору: "Купіть попкорн побільше, залиште логіку на вході в зал і насолоджуватись атракціоном", Гері Голдстейн, Los Angeles Times.
Рекомендації: тим, хто хоче подивитися, на що здатний Оуен Уїлсон за межами зони комфорту.

Loading the player ...
Режисери: Джонатан Мілотт, Кері Мерніон
В одній приватній закритій школі з'явився страшний вірус. Маленькі гарненькі дітки відразу перетворилися в пекельних зомбі, які хочуть зжерти своїх улюблених вчителів і однокласників. Війна починається - і не на життя, а на смерть.
Рейтинг IMDB: 6.00
Rotten Tomatoes: 37%
Точка зору: "Не дуже смішно як для комедії, але занадто огидно і жорстоко для фільму, який не позиціонує себе як хоррор", Ніл Генцлінгер, New York Times
Рекомендації: тим, кому ще не набридли фільми про зомбі.

Loading the player ...
Вступивши до університету, Ед (Нат Вулф) починає дружити зі своїм сусідом Ешбі (Міккі Рурк) - колишнім кілером ЦРУ, якому залишилося жити всього кілька місяців...

Рейтинг IMDB: 6.30
Рекомендації: тим, кому цікаво, як зараз виглядає Міккі Рурк.
Loading the player ...
Два брата-гуцула все життя все ділили: матір, іграшки, право називатися кращим, одну жінку, одного сина. Але в їх житті сталася подія, після якої вони не розмовляли один з одним протягом 40 років. У їх маленьке провінційне містечко приїжджає письменниця, яка читає в місцевому монастирі лекцію про святих і юродивих. Серед слухачів - літня людина, якого звуть Войтко. Письменниця поступово входить в життя Войтка і знайомиться з його братом. Вона стає сполучною ланкою між двома братами, сенс життя яких - у протиборстві: хто довше проживе і не потішить другого своєю смертю.
Рейтинг IMDB: 7.80
Рекомендації: тим, хто цінує український кінематограф.
Loading the player ...
У 2015 році українці вже в 9-й раз зможуть приєднатися до вибору кращої короткометражки року. Цієї осені щорічний Манхеттенський кінофестиваль пройде в 300 містах і збере понад 100 000 цінителів короткого метра. Кожен глядач зможе стати членом міжнародного журі і прийняти участь у виборі кращої короткометражки року.
Серед фіналістів цього року - сіквел фільму-переможця Манхеттенського кінофестивалю 2014 року "Повний вперед, носоріг!", Стрічка "Все скінчено" про пару, яка складає список завдань, мріючи додати життю гострих відчуттів. "Тато в мамі" - комедійна британська замальовка про двох цікавих дівчаток, які застали батьків у недвозначній ситуації, - фестивальний хіт, показаний на 100 міжнародних кінофорумах і завоювавший 30 нагород. Зворушливу історію про прихильності двох пенсіонерів розповість німецька стрічка "До зустрічі!". Дитяча дружба пройде випробування війною в драматичній стрічці "Шок" спільного виробництва Великобританії та Косово.
Анімацію у конкурсній програмі представляють дві стрічки - чилійська "Ведмежа історія" від імені бувалого іграшкового ведмедика, і "Клаптик", що піднімає глобальні питання за допомогою кахлю на стіні. Крім того, на фестивалі покажуть фільми "Самотній шлях" (США), "Слухай" (Данія, Фінляндія), "Захід" (Туреччина) і "З неба на землю" (Франція).
ЮШ 23 вересня 2015


Avatar
Ім'я:
11 травня 2024

популярні статті


Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny) Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny)

Короткометражний сонячний зайчик (фестиваль "Sunny Bunny")

21 квітня 2024 3157
 Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів

Фестиваль Sunny Bunny у Києві. Сонячний зайчик у складні часи

20 квітня 2024 3151
Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny) Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny)

(стрічка Crossing, фестиваль Sunny Bunny)

22 квітня 2024 3092
Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny) Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny)

фестиваль Sunny Bunny

25 квітня 2024 3004