Фільм Уявні друзі 2024

Що в кіно? Прем'єри тижня (23-29 січня)


Що в кіно? Прем'єри тижня (23-29 січня)

"Кролик Джоджо"

Режисер: Тайка Вайтіті

Незграбний і нескладний 10-річний німецький хлопчик Джоджо, що втратив батька, намагається знайти своє місце в світі. Ровесники потішаються над ним, а мама (Скарлетт Йоханссон) вважає, що дитина сама придумує собі проблеми. Намагаючись замінити батька, хлопчик починає спілкуватися з уявним другом – Адольфом Гітлером (Тайка Вайтіті), який зовсім не схожий на знайомого всім фюрера Третього рейху. Ситуація тільки ускладнюється, коли Джоджо виявляє, що мама ховає в будинку єврейську дівчинку.

IMDB: 8,0
Rotten Tomatoes: 80% (критики), 95% (глядачі)
Metacritic: 58
Шість номінацій на Оскар


"Погані хлопці назавжди"

Режисер: Аділь Ель Арбі

Детективи Майк Лоурі (Вілл Сміт) і Маркус Бернетт (Мартін Лоуренс) знову при справі! Правда, їх усувають від всіх операцій, але хіба відчайдушних друзів коли-небудь що-небудь зупиняло? Адже на цей раз на Майка відкриває полювання хтось з його минулого життя. Так що хлопцям доведеться смалити по повній.

IMDB: 7,4
Rotten Tomatoes: 77% (критики), 97% (глядачі)
Metacritic: 59


"Дівчина в лабіринті"

Режисер: Донато Каррізі

Саманта прокидається зі зламаною ногою в кімнаті без вікон. Вона дезорієнтована і нічого не пам'ятає. Кримінальний психолог доктор Грін (Дастін Хоффман) пояснює переляканій дівчині, що її викрали 15 років тому. Якимось дивом Саманті вдалося втекти, і тепер психологу потрібно проникнути в її розум, щоб знайти викрадача. Крім Гріна, випадком Саманти займається приватний детектив Бруно Генк (Тоні Сервілло).

IMDB: 6,1


"Угода з потойбічним"

Режисер: Піррі Реджинальд Тео

Після смерті дружини Джоел (Роберт Козінські) залишився з маленьким сином Мейсоном. Роботу в його глушині знайти непросто, і ситуація ускладнюється ще й тим, що чоловік страждає на шизофренію. Він регулярно відвідує психолога і приймає ліки, але тим не менше постійно бачить темні фігури і тіні. Незабаром і Мейсон починає стверджувати, що в їхньому будинку мешкає якийсь страшний чоловік з декількома обличчями. Джоел побоюється, що хвороба передалася синові, але викликаний стривоженою нянею священик впевнений – до сім'ї підкрався могутній демон.

IMDB: 3,8


"Екс"

Режисер: Сергій Лисенко

1932 рік. Територія України розділена між іншими великими державами. Жителі населеного пункту Грудек Ягеллонський в Галичині вирішили пограбувати поштове відділення для потреб опору. Вони продумали відмінний план пограбування, але все перетворилося в жорстоку криваву бійню.


"Баранчик Шон: Фермагеддон"

Режисер: Уїлл Бечер

Дивні вогні над містом віщують прибуття таємничого гостя з далекої галактики... Чарівна і весела Лу-Ла зазнає аварії неподалік від ферми Шона. Інопланетні здатності і прокази невгамовної Лу-Ли зачаровують отару, і Шон вирішує допомогти їй знайти корабель. Але він не знає, що зловісне агентство по полюванню на інопланетян вже йде по їх сліду. Чи зможуть Шон і його друзі запобігти Фермагеддону, поки не стало надто пізно?

IMDB: 7,0
Rotten Tomatoes: 98% (критики), 62% (глядачі)
Metacritic: 80

ЮШ 23 січня 2020


Avatar
Ім'я:
11 травня 2024

популярні статті


Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny) Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny)

Короткометражний сонячний зайчик (фестиваль "Sunny Bunny")

21 квітня 2024 3157
 Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів

Фестиваль Sunny Bunny у Києві. Сонячний зайчик у складні часи

20 квітня 2024 3151
Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny) Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny)

(стрічка Crossing, фестиваль Sunny Bunny)

22 квітня 2024 3092
Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny) Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny)

фестиваль Sunny Bunny

25 квітня 2024 3004