Фільм Уявні друзі 2024

Що в кіно? Прем'єри тижня (4-10 березня)


Що в кіно? Прем'єри тижня (4-10 березня)

«Нереальний КОПець»

Режисер: Олександр Бєляк

За наказом президента все діти чиновників повинні вчитися і працювати в Україні. Начальник поліції викликає з Америки сина (Дмитро Ступка) і влаштовує його працювати в місцевий відділок. Досі основною роботою синка-мажора було тринькання батьківських грошей, але все зміниться. Суворий лейтенант-напарник змусить гламурного ледаря стати справжнім копом.


«Мьюзік»

Режисер: Сіа

Після чергової спроби повернутися до нормального життя і заново знайти своє місце в світі Зу (Кейт Хадсон) дізнається, що стане опікуном зведеної сестри – аутичного підлітка на ім'я Мьюзік. Зу абсолютно не готова до нової для себе ролі і перший час їй здається, що налагодити контакт неможливо. Чи відбудеться в житті сестер чудо, яке завжди чекає на тих, хто вміє чути серцем?

IMDB: 3,1
Rotten Tomatoes: 9% (критики), 14% (глядачі)
Metacritic: 23



«Рая та останній дракон»

Режисер: Дон Голл

Відважна войовниця Рая та її вірний супутник Тук-тук покинуть рідне королівство Кумандра, щоб відшукати останнього в світі дракона і з його допомогою повернути надію на перемогу над могутнім ворогом.

IMDB: 8,9
Rotten Tomatoes: 96% (критики)
Metacritic: 77

Рецензія: Олексій Першко (10)


«Boss Level: Врятувати колишню»

Режисер: Джо Карнаган

У колишнього агента спецназу Роя вже в очах рябить від перестрілок і вибухів. Його вбивали вже сотню раз, але кожного разу він прокидається того ж самого ранку через дурну петлю часу. Кому прийшло в голову провернути з ним таке, а, головне, навіщо? Кожен день тепер нагадує відеогру з нескінченним запасом життів, але щоб її зупинити і встигнути врятувати свою сім'ю, він повинен будь-яким способом дійти до головного боса.

IMDB: 6,8
Rotten Tomatoes: : 76% (критики), 73% (глядачі)

Рецензія: Ксеркс (8)


«Вбивство Ніколь Браун Сімпсон»

Режисер: Деніел Фаррандс

12 червня 1994 року Ніколь Браун Сімпсон і її приятель Рональд Голдман були знайдені заколеним біля будинку Ніколь. У вбивстві був звинувачений її колишній чоловік, знаменитий американський футболіст і актор О. Джей Сімпсон. Ця справа, відома також як «народ проти Сімпсона», стала найбільш резонансним судовим розглядом Америки 1990-х. У звинувачення було достатньо доказів, проте суд присяжних визнав Сімпсона невинним.

IMDB: 2,2
Rotten Tomatoes: 3% (глядачі)

Рецензія: Ксеркс (6)


«Мій рік у Нью-Йорку»

Режисер: Філіп Фалардо

Нью-Йорк 90-х, в ньому вирує життя, він як магніт притягує молодих і талановитих. Юній Джоанн (Маргарет Квеллі) випадає удача – вона влаштовується асистенткою в літературну агенція, опиняючись в самому серці богемного Нью-Йорка. Потай вона мріє писати і тепер розривається між кар'єрою, покликанням і чоловіками. Розібратися у всьому цьому їй допомагає голос у телефонній трубці – великий Дж. Д. Селінджер готує її до фінального іспиту в доросле життя.

IMDB: 6,1
Rotten Tomatoes: 68% (критики)
Metacritic: 43


«Дочка Вовка»

Режисер: Девід Гекл

Клер (Джина Карано) повертається додому з поїздки по Близькому Сходу і дізнається, що її 13-лений син викрадений місцевими бандитами на чолі з якимось чоловіком, відомим як Отець.

IMDB: 5,1
Rotten Tomatoes: 22% (критики), 42% (глядачі)
Metacritic: 36

Рецензія: Ксеркс (6)


«Фантазери»

Режисер: Франческо Міччіке

Серджо і Сабріна люблять один одного, але не можуть бути разом, тому що матеріально залежні від своїх партнерів. Все змінюється, коли колеги Серджо всерйоз примушують його повірити, що він виграв у лотереї 3 мільйони євро. Переконаний в тому, що розбагатів, Серджо вирішує відмовитися від старого життя і, нарешті, возз'єднатися з Сабріною. Коли вони зрозуміють, що виграшу немає, залишиться тільки одне – приховувати це від близьких, відправившись всім разом в незвичайну подорож.

IMDB: 5,8


«Любовний настрій»

Режисер: Вонг Кар-Вай

Рік випуску 2000

Су і Чоу знімають сусідні кімнати в одній квартирі. Їх подружжя весь час у відсутність. Одного разу Чоу дізнається сумочку Су, подаровану їй чоловіком, - у його дружини така ж. А Су впізнає краватку Чоу, подарований йому дружиною, - такий же є у її чоловіка. Герої розуміють, що їхні чоловіки зраджують їх один з одним.

IMDB: 8,1

ЮШ 3 березня 2021


Avatar
Ім'я:
11 травня 2024

популярні статті


Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny) Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny)

Короткометражний сонячний зайчик (фестиваль "Sunny Bunny")

21 квітня 2024 3156
 Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів

Фестиваль Sunny Bunny у Києві. Сонячний зайчик у складні часи

20 квітня 2024 3151
Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny) Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny)

(стрічка Crossing, фестиваль Sunny Bunny)

22 квітня 2024 3092
Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny) Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny)

фестиваль Sunny Bunny

25 квітня 2024 3004