Фільм Уявні друзі 2024

Джордж Клуні. Обране


Джордж Клуні. Обране
Сьогодні Джорджу Клуні виповнюється 54 роки. На честь Дня народження портал kino-teatr.ua згадав найкраще з фільмографії актора.
«Від заходу до світанку»
Рік: 1995
Режисер: Роберт Родрігес
Жанр: жахи, фентезі
Рейтинг IMDB: 7.3
Сюжет: рятуючись від поліції після пограбування банку, два брати-грабіжники беруть у заручники священика і його дітей. Поблизу американського кордону вони вирішують провести ніч у придорожньому барі. Тут усе й починається…
«Три королі»
Рік: 1999
Режисер: Девід О. Расселл
Жанр: бойовик, драма
Рейтинг IMDB: 7.2
Сюжет: Ірак, березень 1991-го року. Американці святкують перемогу - вигнання військ Саддама Хусейна з Кувейту. Капітан спецпідрозділу Арчі Гейтс і троє його підлеглих абсолютно випадково стають володарями секретної карти, знайденої в... задньому проході одного з іракських вояків. Цінність її полягає в тому, що на карті вказано місце, де заховано золото Саддама, награбоване в Кувейті.
Рік: 2000
Режисер: Джоел Коен, Ітан Коен
Жанр: комедія, кримінал
Рейтинг IMDB: 7.8
Сюжет: у шахрая Еверетта Макгілла на волі термінова справа, але як втекти з в'язниці, якщо ти скутий одним ланцюгом з двома ув'язненими? МакГілл розповідає своїм сусідам історію про прихований мільйон доларів і про те, що скоро все це багатство опиниться під водою.
Він обіцяє розділити награбоване на трьох, і його тюремні брати погоджуються відправитися на порятунок грошей. Але про те, заради чого насправді затіяна вся ця одіссея, знає тільки Еверетт.
Рік: 2005
Режисер: Джордж Клуні
Жанр: бойовик, драма
Рейтинг IMDB: 7.6
Сюжет: в 1953 році американський тележурналіст Едвард Марроу розв'язав в ефірі справжню війну проти ярого антикомуніста, сенатора Джозефа Маккарті. У відповідь Маккарті, який влаштував в країні «полювання на відьом», звинуватив Марроу в симпатії до комуністів. Але відстоювання демократичних прав американців журналістом стало початком кінця одіозного політика.
Рік: 2005
Режисер: Стівен Гейган
Жанр: трилер, драма
Рейтинг IMDB: 7.0
Сюжет: Роберт Баєр - ветеран ЦРУ, що пропрацював в агентстві 21 рік. Весь цей час він боровся з тероризмом у всьому світі. Однак, після закінчення «холодної війни», коли загроза тероризму зросла, ЦРУ урізав фінансування проектів на Близькому Сході і, в підсумку, втратив контроль над стратегічно важливим регіоном.
Боротьба розгорається з новою силою і набуває особистого характеру, коли керівник нафтової компанії Брайан Вудман готується укласти угоду з шейхом однієї з країн Близького Сходу, багатою нафтою, і, в той же час, переживає серйозну сімейну трагедію зі своєю дружиною Джулі...
Рік: 2009
Режисер: Джейсон Райтман
Жанр: драма, мелодрама
Рейтинг IMDB: 7.5
Сюжет: Райан Бінгем - корпоративний юрист, який увесь час проводить у відрядженнях. Зразковий споживач, він досяг успіху в корпоративних зв'язках, чим не може похвалитися в особистому житті. Стосунки на одну ніч для нього просто частина довгого списку з незліченними люксами готелів, орендованими автомобілями, електронною поштою і повідомленнями на автовідповідачі. Постійні роз'їзди віддалили його від рідної сім'ї, а свою він так і не створив...
Рік: 2011
Режисер: Александр Пейн
Жанр: драма
Рейтинг IMDB: 7.4
Сюжет: головний герой - багатий гавайський землевласник. Він разом з двома дочками намагається знайти коханця дружини, щиро вірячи у те, що таким чином врятує сімю.

Сергей Задко 6 травня 2015


Avatar
Ім'я:
10 травня 2024

популярні статті


 Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів

Фестиваль Sunny Bunny у Києві. Сонячний зайчик у складні часи

20 квітня 2024 3141
Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny) Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny)

Короткометражний сонячний зайчик (фестиваль "Sunny Bunny")

21 квітня 2024 3140
Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny) Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny)

(стрічка Crossing, фестиваль Sunny Bunny)

22 квітня 2024 3083
Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny) Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny)

фестиваль Sunny Bunny

25 квітня 2024 2993