Фільм Таро 2024

Кері Малліган. Обране


Кері Малліган. Обране
Сьогодні Кері Малліган виповнюється 30 років. На честь Дня народження портал kino-teatr.ua згадав найкраще з фільмографії актриси.
Рік: 2008
Режисер: Лоне Шерфіг
Жанр: драма
Рейтинг IMDB: 7.3
Сюжет: Дженні 16 років, вона здібна учениця, талановита віолончелістка і просто хороша дівчинка. Вона мріє про освіту, і конкретно про Оксфорд. На дворі початок 60-х, а Дженні живе в сонній і нудній провінції. Оксфорд - її шанс. І тут Дженні знайомиться з привабливим красенем Девідом, який вдвічі її старше, але зате водить спортивну машину, носить модний одяг, знає про джаз і Равеле, арт-аукціони і закриті клуби, вікенд в Парижі та інші шикарні речі. Після цього Оксфорд перестає здаватися Дженні обов'язковим пунктом програми.
«Не відпускай мене»
Рік: 2010
Режисер: Марк Романек
Жанр: фантастика, драма
Рейтинг IMDB: 7.2
Сюжет: троє головних героїв виросли в інтернаті і були позбавлені ​​будь-якого контакту з навколишнім світом. Але з часом друзі дізнаються, хто вони насправді...
Рік: 2011
Режисер: Стів Маккуїн
Жанр: драма
Рейтинг IMDB: 7.3
Сюжет: Брендон - 30-річний житель Нью-Йорка, що страждає від нездатності контролювати своє сексуальне життя. Еротоман і сексоголік, він вічний завсідник нічних клубів, стрип-барів і секс-чатів. Він навдивовижу успішний спокусник, перед його сексуальними чарами не може встояти жодна дівчина. Світ Брендона перевертається з ніг на голову, коли до нього приїжджає рідна сестра Сіссі.
Рік: 2012
Режисер: Ітан Коен, Джоел Коен
Жанр: драма, музика
Рейтинг IMDB: 7.5
Сюжет: життя Льюіна Девіса постійно знаходиться на перехресті. Він талановитий музикант і співак, який грає в стилі фолк. Але грає він тільки для власного задоволення. Постійні проблеми, більшість з яких він створює собі сам, а так само бідність не дозволяють йому жити на повну, хоча він і не особливо скаржиться. Льюін не гребує будь-якою роботою, йому часто допомагають друзі, іноді він заробляє на життя грою на гітарі, саме так він виживає. На вулиці 60-і, революційне десятиліття. Та невблаганна зима, яку музикант провів у Нью-Йорку, подарувала герою масу нового досвіду, який пізніше виллється в рішучість працювати з лейблами.
Рік: 2013
Режисер: Баз Лурман
Жанр: драма, мелодрама
Рейтинг IMDB: 7.3
Сюжет: навесні 1922 року, в епоху зруйнованої моралі, блискучого джазу і «королів контрабандного алкоголю», Нік Каррауей приїжджає з Середнього Заходу в Нью-Йорк. Переслідуючи власну американську мрію, він селиться по сусідству з таємничим, відомим своїми вечірками мільйонером Джеєм Гетсбі, а на протилежному березі бухти проживають його кузина Дейзі і її чоловік, гульвіса і аристократ, Том Б'юкенен. Так Нік виявляється залученим у захоплюючий світ багатих - їх ілюзій, кохання і обманів. Він стає свідком того, що відбувається в цьому світі і пише історію неможливого кохання, вічних мрій і людської трагедії, які є відображенням сучасних часів і звичаїв.

Сергей Задко 28 травня 2015


Avatar
Ім'я:
20 травня 2024

популярні статті


Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny) Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny)

Короткометражний сонячний зайчик (фестиваль "Sunny Bunny")

21 квітня 2024 3673
 Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів

Фестиваль Sunny Bunny у Києві. Сонячний зайчик у складні часи

20 квітня 2024 3441
Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny) Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny)

(стрічка Crossing, фестиваль Sunny Bunny)

22 квітня 2024 3376
Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny) Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny)

фестиваль Sunny Bunny

25 квітня 2024 3308