Фільм Таро 2024

Що у кіно? Прем'єри тижня (11 квітня - 17 квітня)


Що у кіно? Прем'єри тижня (11 квітня - 17 квітня)

«Я і Фелікс»

Режисерка: Ірина Цілик

 Розповідь про дорослішання хлопця Тимофія, його родину, друзів, перше кохання, і відносини з колишнім контррозвідником Феліксом, який став частиною його сім’ї. Історія розвивається на тлі буремних 1990-х та розказана через призму дитячого сприйняття...

IMDB: 7,8

 

«Емі Вайнгауз: Back To Black»

Режисерка: Сем Тейлор-Джонсон

 Надзвичайна історія Емі Вайнгауз, що розповість про створення її революційного альбому «Back to Black». Розказана з точки зору Емі та натхненна її глибоко особистими текстами, стрічка розкриє феномен однієї з найвидатніших виконавців усіх часів!

IMDB: 6,5

Rotten Tomatoes: 55% (критики), % (глядачі)

Metacritic: 52

 

«Повстання штатів»

Режисер: Алекс Ґарленд

 У основі фільму - сповнена адреналіну подорож через розколоті Сполучені Штати найближчого майбутнього. Зіркові актори Кірстен Данст і Вагнер Моура зʼявляються в ролях військових журналістів та фотографів, які документують події під час швидкої ескалації громадянської війни, що охопила всю країну.

IMDB: 7,6

Rotten Tomatoes: 89% (критики), % (глядачі)

Metacritic: 78

 

«Приборкувачка драконів»

Режисери: Сальвадор Сімо та Цзяньпін Лі

 У стародавньому Китаї дракони колись були друзями людей, але жадібність занапастила їхній союз, і на цих чарівних істот почалося полювання. Через роки у віддаленій фортеці молода дівчина-рабиня Пін заводить малоймовірну дружбу зі справжнім драконом.

IMDB: 8,3

 

«Павуче лігво»

Режисер: Себастьян Ванічек

 30-річний Калеб перебивається підробітками, іноді торгує колекційними кросівками та збирає екзотичних тварин. Із завзяттям колекціонера він заповнює свою кімнату акваріумами з усілякими моторошними істотами. Остання покупка – маленький павук, придбаний у підсобному приміщенні місцевого контрабандистського магазину. Не підозрюючи, що павук вкрай агресивний і отруйний, Калеб приніс його додому. Павук втікає з коробки і відкладає величезну кількість яєць. Усього за кілька годин будинок перетворюється на моторошну колонію велетенських і швидких павуків. Головна проблема в тому, що цей павук може вбити людину одним укусом, і розмножуються вони з шаленою швидкістю. Мешканцям закинутого хмарочоса доведеться шукати способи вижити в умовах нашестя смертоносних павуків.

IMDB: 6,9

Rotten Tomatoes: 95% (критики), 85% (глядачі)

 

«Почерк кілера»

Режисер: Террі МакДонаф

 Детективу поліції Чикаґо Дену Лоусону повідомляють про серійного вбивцю, який зʼявився у Шотландії. Його почерк ідентичний почерку вбивці, якого так і не спіймали у Чикаґо. Девʼять років тому він замордував пʼять жінок, одна із яких – дівчина детектива. Тепер Лоусон їде до Шотландії, де працюватиме з місцевим детективом Ґленом Бойдом, щоб знайти можливий зв'язок між усіма злочинами. У розслідуванні настає переломний момент, коли зʼявляється Вокер, колишній напарник Лоусона. Він має нові докази, що змінять хід пошуків.

IMDB: 

Rotten Tomatoes: 33% (критики), % (глядачі)

Metacritic:

 

«Сором»

Режисер: Стів МакКуін

 Брендон - успішний співробітник нью-йоркського рекламного агентства, одержимий сексом у всіх його проявах: він частий гість порно-сайтів, постійний клієнт одразу кількох повій і в той же час дивовижно успішний спокусник, перед чарівністю якого не в змозі встояти жодна дівчина. Внутрішній світ Брендона детонує після того, як в розкішних холостяцьких апартаментах невтомного сексоголіка несподівано оселяється його рідна сестра.

IMDB: 7,2

Rotten Tomatoes: 79% (критики), 75% (глядачі)

Metacritic: 72

 

«Тиждень австрійського кіно – 2024»

 Фестиваль актуальних стрічок з Австрії відбудеться в Україні у 12-й едиції. Кіноогляд розпочнеться 11 квітня в київському кінотеатрі «Жовтень». Подія традиційно охоплюватиме найбільш яскраві та резонансні австрійські стрічки останніх років.

Stefurak 10 квітня 2024


Avatar
Ім'я:
20 травня 2024

популярні статті


Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny) Короткометражний сонячний зайчик (фестивальSunnyBunny)

Короткометражний сонячний зайчик (фестиваль "Sunny Bunny")

21 квітня 2024 3671
 Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів Фестиваль Sunny Bunny. Сонячний зайчик складних часів

Фестиваль Sunny Bunny у Києві. Сонячний зайчик у складні часи

20 квітня 2024 3441
Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny) Перехід в просторі і часі (фестиваль Sunny Bunny)

(стрічка Crossing, фестиваль Sunny Bunny)

22 квітня 2024 3376
Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny) Відблиски сонячного зайчика (фестиваль Sunny Bunny)

фестиваль Sunny Bunny

25 квітня 2024 3308