Фільм Уявні друзі 2024

Аль Пачіно і Джуліанна Мур знімуться в стрічці «Уяви»


Новини: Аль Пачіно і Джуліанна Мур знімуться в стрічці «Уяви»

Препродакшн картини почнеться в кінці квітня - на початку травня 2013 року.


У дебютному фільмі «Уяви» письменника Дена Фогельмана у співпраці з Inimitable Pictures і Mister Smith Entertainment знімуться Аль Пачіно, Джеремі Реннер і Джуліанна Мур. Сценарист "Тачок", "Вольта" і "Рапунцель" Ден Фогельман є так само автором сюжету фільму.

Студія Warner Bros. викупила сценарій за $3 мільйони. Планувалося, що головну роль повинен був зіграти Стів Карелл. Але зважаючи на певні події, проект дістався незалежному інвесторові Inimitable Pictures "Mankad and Rawat. Підготовка до зйомок картини почнеться в кінці квітня - на початку травня наступного року.

За новою версією головну роль стрічки зіграє Аль Пачіно. Він покаже глядачам старіючу рок-зірку 70-х, яка досі збирає стадіони і живе розгульним життям з дівчиною, яка набагато молодша за нього. У день, коли йому виповнюється 64 роки, він знаходить не доставлене лист 45-річної давності від героя юності Джона Леннона. Після такої знахідки герой Аль Пачіно вирішує стати на шлях істинний: потрібно привести себе в порядок, перестати вести неправильний спосіб життя і кардинально змінити музичний напрям. Крім того, він вирішує помиритися зі своїм 40-річним сином, з яким не склалися стосунки (його зіграє Джеремі Реннер). Пачіно переїжджає в невеликий готель в Нью-Джерсі і заводить дружбу з менеджером готелю (Джуліанна Мур). У посланні Леннона йдеться про те, що любов - це єдина важлива річ у житті. Саме ці слова і стали ключовими для рокера.

Багато хто вважає, що сценарій став одним з найдорожчих за останні роки і йому просто судилося стати режисерським дебютом Фогельмана.

"У кожного автора є  той самий проект"... проект, який настільки дорогий, що не хочеться віддавати його комусь іншому, - коментує Фогельман. - Для мене такий проект - "Уяви". Більш того, побачити сценарій в руках Аль Пачіно - яскравий момент кар"єри для будь-якого сценариста. Він прочитав його і захотів знятися - це межа мрій. Потім до нього ще й приєдналися Джуліанна Мур і Джеремі Реннер. Такого я навіть уявити не міг. Я кілька тижнів ховався вдома, боячись, що хто-небудь вщипне мене і розбудить. Ми зробимо особливий фільм". 

Sushchenko 24 жовтня 2012


Avatar
Ім'я:
10 травня 2024

популярні новини


Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший» Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший»

Нова глава культової франшизи розповідає про перші дні вторгнення інопланетних монстрів на Землю.

10 травня 2024 108
Перші подробиці нового фільму про Середзем'я Перші подробиці нового фільму про Середзем'я

Картина отримала назву «Володар перснів: Полювання на Ґолума».

10 травня 2024 82
Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4» Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4»

Посіпаки отримують суперздібності.

8 травня 2024 274
Найбільші касові провали 2023 року Найбільші касові провали 2023 року

Проєкти студії Disney зайняли чотири місця з п’яти.

3 травня 2024 623
Дубляж сімейної пригоди «Уявні друзі»! Дубляж сімейної пригоди «Уявні друзі»!

Даша Квіткова і Назар Задніпровський подарували свої голоси героям фільму.

8 травня 2024 194