Фільм Уявні друзі 2024

Анджеліну Джолі нагородять почесним «Оскаром»


Новини: Анджеліну Джолі нагородять почесним «Оскаром»

Актрису вже нагороджували призом Академії кінематографічних мистецтв у 2000 році за другорядну роль у драмі «Перерване життя».

Американська академія вже оголосила своїх нових лауреатів. Ними стали актриса Анджела Ленсбері («Портрет Доріана Грея»), італійський художник П'єро Този, комік Стів Мартін («Рожева пантера») і Анджеліна Джолі. Щоправда її нагородять премією імені Джина Хершолта не за зіграні ролі, а за видатні гуманістичні досягнення.

Майбутня нагорода стане другою в арсеналі голлівудської кінозірки. У 2000 році Джолі отримала золоту статуетку за кращу роль другого плану у фільмі «Перерване життя».

Як вже повелося, почесні «Оскари» будуть вручені своїм власникам під час урочистої вечері, яка відбудеться в центрі Hollywood & Highland 16 листопада 2013 року.

Нагадаємо, що красуня Анджеліна Джолі з 2001 року є послом доброї волі ООН. Вона відвідала з гуманітарною місією Кені , Таїланд, Еквадор, Судан, Косово, Анголу, Шрі -Ланку, Йорданію та інші країни. У 2005 році актриса була удостоєна Гуманітарної премії ООН.

В результаті своєї гуманітарної діяльності та активної громадянської позиції акторка отримала значну вагу у сфері політики і була запрошена для доповіді на Всесвітній економічний форум у Давосі (2005), а також провела ряд виступів і переговорів на великих політичних зустрічах у США і Європі. Будучи вагітною, Анджеліна Джолі продовжувала подорожувати світом практично до самого останнього дня (найчастіше в супроводі Бреда Пітта), і навіть в якості країни, де вона захотіла народити свою доньку, вибрала Намібію, де одного разу побувала з гуманітарною місією.

Нагорода імені Джина Хершолта була заснована на честь померлого в 1956 році актора, який очолював благодійну організацію «Motion Picture and Television Fund». Вперше премію вручили в 1957 році, з тих пір вона вручалася нерегулярно. Анджеліна Джолі стане тридцять шостий володаркою почесної нагороди.

Що стосується акторської кар'єри, то в наступному році слід очікувати прем'єри фентезійного фільму Роберта Стромберга «Малефісента». 

Sushchenko 6 вересня 2013


Avatar
Ім'я:
10 травня 2024

популярні новини


Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший» Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший»

Нова глава культової франшизи розповідає про перші дні вторгнення інопланетних монстрів на Землю.

10 травня 2024 130
Перші подробиці нового фільму про Середзем'я Перші подробиці нового фільму про Середзем'я

Картина отримала назву «Володар перснів: Полювання на Ґолума».

10 травня 2024 117
Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4» Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4»

Посіпаки отримують суперздібності.

8 травня 2024 289
Найбільші касові провали 2023 року Найбільші касові провали 2023 року

Проєкти студії Disney зайняли чотири місця з п’яти.

3 травня 2024 641
Найприбутковіші фільми 2023 року Найприбутковіші фільми 2023 року

«Брати Супер Маріо в кіно» заробили більше, ніж «Барбі».

7 травня 2024 323