Фільм Уявні друзі 2024

Автор "Штольні" повернеться з новим містичним трилером


Новини: Автор
Творець "Штольні" повернеться з новим містичним трилером.
Після шестирічної перерви автор «Штольні» приступає до зйомок українського молодіжного містичного трилеру. Режисером та продюсером виступить Любомир Левицький, він вже наразі займається написанням сценарію до фільму під назвою «Тіні незабутих предків». Слоган фільму – «Таємниця мольфара ».
- Це буде стовідсотково модний, український продукт зроблений згідно найновіших технологій, - обіцяє Любомир Левицький. – Актори, продакшн та постпродакшен – все буде рідним. Мова фільму також українська,але знову ж таки та, до якої ми уже давно звикли в кінотеатрах.
У основі сюжету – древня містична, гуцульська легенда. Режисер наполягає, що тим не менш, це буде молодіжне кіно – сучасне, розважальне, цікаве молодим українцям, тому що в героях цього фільму вони зможуть знайти самих себе. Це фільм, який дозволить посміхатись, переживати, лякатись і кохати, але в цілому отримати гарні ємоції та провести чудово час в кінотеатрі.
На думку авторів, фільм виконуватиме не тільки розважальну функцію, хоча вони не приховують того, що це буде комерційне кіно. Триллер матиме глибокий культурологічний вплив на молодь та невеликим кроком до формування правильного іміджу українського, комерційного кіно на світовому ринку кінопродукції, та його впізнаваності.
 - Хто такий український молодий герой? Чим він живе, яку він слухає музику, що йому подобається? Ніхто не може дати чітку відповідь на ці питання. Тому що не існує стереотипу молодого українця. Але він має бути, і його потрібно створювати через кіно. І це справа не одного фільму, а десятків. А це ж зараз абсолютно нові люди, з європейською свідомістю. І я думаю, що їм потрібно вкраплювати у свідомість якісь частинки наших легенд, нашої історії, щоб вони розуміли, що вони живуть в Україні і пишалися цим, - впевнений Любомир Левицький.

Наразі акторський склад та подробиці сюжету тримаються у таємниці. Відомо тільки, що зйомки почнуться влітку, а на широкі екрани фільм вийде вже у кінці цього року.  

Катя Зиновьева 20 лютого 2012


Avatar
Ім'я:
11 травня 2024
Гость
Гость 16 вересня 2012 08:32
0
Ребята штольня говно но Судя по отрывкам из фильма кино будит ОХ..НОЕ!!!
.
Гость
Гость 18 травня 2012 13:18
0
Все началось в начале весны текущего года...
Так называемая команда во главе с Любомиром Левицким начинает своё турне, под названием «всенародный кастинг», якобы на новый фильм «Тени незабытых предков». Охота на свежую актерскую кровь, как называет это событие команда Левицкого, прошла фактически по всем городам страны. Центральная Украина – Западная – Восточная – опять Западная…Таким был их маршрут. Принять участие в этой странноватой «процедуре» мог каждый: от малого до взрослому, от профессиональных актеров к нереализованным аматорам. Все исполнены надеждой, ведь вот, наконец, счастье нагрянуло: скоро все станут кинозвездами…
Но что же на самом деле скрывается за этими кулисами? Проанализировав всю эту ситуацию, раскрою Вам все карты и не побоюсь сказать правду. Основная цель Любомира – поиск потомков мольфаров!...Прежде, чем перейти, к главному, несколько слов для тех, кто не знает про мольфаров. Так вот, мольфары - это люди, которые обладают сверхестественными способностями – известны в народе больше как колдуны, знахари, заклинатели небес…Есть добрые мольфары, но следует не забывать и о злых мольфарах, вмешательство которых в чью то жизнь влекут массу не очень приятных последствий. Ведь это люди способны управлять самой большой силой – силой природы и превратить людей в марионеток. Сделав выводы и пристально наблюдая за действиями так называемых кинематографистов, есть очень большое предположение, которое перерастает в утверждение, что Левицкий под прикрытием кастинго
.

популярні новини


Перші подробиці нового фільму про Середзем'я Перші подробиці нового фільму про Середзем'я

Картина отримала назву «Володар перснів: Полювання на Ґолума».

10 травня 2024 138
«Крейвена-мисливця» знову доведеться почекати «Крейвена-мисливця» знову доведеться почекати

Студія Sony Pictures внесла кілька змін в свій репертуарний план.

28 квітня 2024 626
Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший» Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший»

Нова глава культової франшизи розповідає про перші дні вторгнення інопланетних монстрів на Землю.

10 травня 2024 139
Бокс-офіс США. «Суперники» очолили кінопрокат Бокс-офіс США. «Суперники» очолили кінопрокат

Глядачі вирішили піти подивитися на пристрасну гру Зендеї.

29 квітня 2024 659
Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4» Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4»

Посіпаки отримують суперздібності.

8 травня 2024 294