Фільм Уявні друзі 2024

Енді Серкіс візьметься за "Скотний двір"


Новини: Енді Серкіс візьметься за

Виконавець ролі Голлума і режисер другої знімальної групи «Хоббіта» використає свою улюблену техніку.


Нарешті у культового твору класика світової літератури Джорджа Оруелла з'явився свій втілювач. Ним став актор і режисер, який дебютує - Енді Серкіс. За плечима у нього 30 ролей кіно і телебачення, в числі яких кіноепопея «Володар кілець» (2001-2003) і ролі примату Цезаря у фільмі «Повстання планети мавп», де його рухи і голос були використані при створенні комп'ютерних персонажів.

До речі, Серкіс буде не тільки керувати проектом під назвою "Скотний двір" в якості продюсера, але і як людина, що сидить в режисерському кріслі. Він обіцяє, що тональність картини буде схожа на байку, і спрямована на сімейну аудиторію. Політику постановник подасть більш м'яко, ніж вона показана в романі. Чи виконає сам Енді якусь роль в картині, поки не повідомляється, але навряд чи гуру performance capture зможе залишитися осторонь, спокійно сидячи в режисерському кріслі без єдиного датчика на тілі. Сам актор такої можливості не виключає, але й нічого не обіцяє.

Енді Серкіс планує зробити проект за допомогою улюбленої технології захоплення руху. Виробництвом стрічки займеться компанія The Imaginarium, заснована в 2011 році Серкісом і продюсером Джонатаном Кевендішом («Щоденник Бріджет Джонс»). Крім «Скотного двору», The Imaginarium придбала права на книжкову серію «Час кісток» Саманти Шеннон. Автора, до речі, ужеуспелі прозвати нової Джоан Роулінг.

«Я думаю, що нам вдасться знайти досить свіжий погляд на цю історію. Зараз ми розробляємо остаточну концепцію і героїв, намагаючись визначитися з тим, як далеко ми готові піти в анімації тварин за допомогою технології захоплення рухів - особливо міміки. Ми не говоримо, що будемо уникати звичайної анімації або аніматронних ляльок - поки ми експериментуємо, і це шалено захоплююче», - поділився режисер.

Роботи Серкіса послужили відправною точкою для гарячих суперечок про те, де проходить межа між акторською грою і комп'ютерною графікою. Незважаючи на заяви деяких критиків про те, що Серкіс заслуговує «Оскара» за роль Голлума, Академія кіномистецтва вирішила, що він не підходить під критерії, так як актор при цьому повинен був особисто присутнім на екрані. У новій екранізації «Кінг-Конга» з Серкіса зняли рухи Кінг-Конга. У цьому ж фільмі Серкіс зіграв роль кока Лампі.

Ще актор є режисером по персонажам і сюжетним роликам ігор для PlayStation 3: Heavenly Sword, де він використав себе самого для створення образу короля Бохан; Enslaved: Odyssey to the West студії Ninja Theory. За допомогою технології Motion Capture копіювали рухи для головного персонажа Манки.

У зйомках фільмів «Хоббіт: Неочікувана подорож» і «Хоббіт: Туди і назад» Енді Серкіс взяв участь не тільки в якості виконавця ролі Голлума, але і як другий режисер. На цю посаду Серкіса запросив Джексон.

Sushchenko 22 жовтня 2012


Avatar
Ім'я:
11 травня 2024

популярні новини


Перші подробиці нового фільму про Середзем'я Перші подробиці нового фільму про Середзем'я

Картина отримала назву «Володар перснів: Полювання на Ґолума».

10 травня 2024 138
«Крейвена-мисливця» знову доведеться почекати «Крейвена-мисливця» знову доведеться почекати

Студія Sony Pictures внесла кілька змін в свій репертуарний план.

28 квітня 2024 626
Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший» Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший»

Нова глава культової франшизи розповідає про перші дні вторгнення інопланетних монстрів на Землю.

10 травня 2024 139
Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4» Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4»

Посіпаки отримують суперздібності.

8 травня 2024 294
Фінальний трейлер «Уявних друзів» Фінальний трейлер «Уявних друзів»

Раян Рейнольдс у яскравій сімейній комедії!

12 квітня 2024 919