Фільм Уявні друзі 2024

Фанат "Володаря кілець" зробив будинок хоббіта з кульок


Новини: Фанат

Чоловікові виповнилося 34 роки, він батько трьох дітей.


Світ неодноразово стикався з фанатичними проявами шанувальників до їх кумирів. Цього разу героєм подібного випадку став 34-річний американець Джеремі Телфорд, який захоплюється творчістю толкіновского «Володаря кілець». Він перетворив свою кімнату в казковим дім «Торба-на-Кручі» (житло головних героїв казкової епопеї - спершу Більбо, а потім Фродо Торбінсов) за допомогою 2600 повітряних кульок.

Телфорд за професією художник. Він професійно створює скульптури з повітряних куль. Для того, щоб відтворити інтер'єр будинку хоббіта в своїй вітальні, чоловік витратить майже 40 годин протягом трьох днів. Його будівельними матеріалами стали безпосередньо самі кульки і ручний насос.

Творець поділився процесом створення незвичайних скульптур: "Я полюбив Толкіна ще коли прочитав його школярем. Перш ніж почати роботу, я пошукав в Мережі фотографії англійських меблів XVIII століття, щоб знайти зразок стилю. У цьому стилі я й спроектував інтер'єр і прикинув, скільки кульок на нього піде. І ось в один прекрасний день ми встановили камеру на зйомку одного кадру в 18 секунд і почали. В роботі мені допомагали мої троє дітей: їм сім, п'ять і два роки. Кульки я надував ручним насосом. Три дні наша вітальня була «Торбою-на-Кручі». Через три дні ми дали дітям все розгромити, - на це пішло ще два дні. Коли вітальня прийняла свій звичайний вигляд, вони були засмучені".

У результаті вийшла кімната у натуральну величину, яка складається з каміна, балок, люстри, буфету, крісла з підставкою для ніг і навіть фруктової вази, наповненої яблуками.

Це не перший випадок, коли професійний скульптор з повітряних куль взявся за амбітний проект. Він уже створив копію стегозавра в натуральну величину, повний скелет тиранозавра і мотоцикл, виконаний як повітряна куля, який фігурував під час зимових Олімпійських ігор 2002 у Солт-Лейк-Сіті. 

Sushchenko 13 листопада 2012


Avatar
Ім'я:
11 травня 2024

популярні новини


Перші подробиці нового фільму про Середзем'я Перші подробиці нового фільму про Середзем'я

Картина отримала назву «Володар перснів: Полювання на Ґолума».

10 травня 2024 140
«Крейвена-мисливця» знову доведеться почекати «Крейвена-мисливця» знову доведеться почекати

Студія Sony Pictures внесла кілька змін в свій репертуарний план.

28 квітня 2024 626
Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший» Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший»

Нова глава культової франшизи розповідає про перші дні вторгнення інопланетних монстрів на Землю.

10 травня 2024 139
Бокс-офіс США. «Суперники» очолили кінопрокат Бокс-офіс США. «Суперники» очолили кінопрокат

Глядачі вирішили піти подивитися на пристрасну гру Зендеї.

29 квітня 2024 659
Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4» Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4»

Посіпаки отримують суперздібності.

8 травня 2024 294