Фільм Уявні друзі 2024

«Грейс з Монако» вийде в кінці 2013 року


Новини: «Грейс з Монако» вийде в кінці 2013 року

Князю Монако Альберу II не сподобався фільм про його матір Грейс Келлі.


Компанія The Weinstein Company, яка отримала права на дистрибуцію біографічної стрічки "Грейс з Монако", повідомила офіційну дату виходу картини - 27 грудня 2013 року.

У режисерському кріслі проекту Олів'є Даана. Саму Грейс Келлі зіграє Ніколь Кідман, а її чоловіка князя Реньє III на екрані зобразить Тім Рот.

"Після смерті Грейс Келлі пройшло більше 30 років, але з тих пір її історія не втратила привабливості, і ми дуже раді, що Олів'є Даан втілив її в життя, - йдеться в прес-релізі Weinstein. - Ніколь Кідман, як і завжди, дала ідеальний портрет жінки, яка не тільки була частиною королівської сім'ї, але і вважалася легендою кіноіндустрії та моди".

Байопік охопить один рік з життя Грейс Келлі, а точніше період з грудня 1961 року по листопада 1962, в перебігу якого Грейс, вже стала на той час дружиною князя Монако, брала саме діяльну участь в житті країни, що опинилася в складному фінансовому становищі.

Сценарій до фільму писав Араш Амель («Експат»). До речі, в 2011 році цей текст потрапив в Голлівудський чорний список сценаріїв, і був названий одним з найкращих невикористаних сценаріїв. Сценарій був придбаний на торгах П'єрр-Анджей Ле Погамом.

Не дивлячись на старання творців картини, діти Грейс Келлі - Альбер, Кароліна і Стефанія - випустили офіційну заяву, в якій підкреслили, що "жодним чином не бажають асоціювати себе з цією картиною". На їхню думку, в ній допущені "значні історичні неточності і присутній ряд абсолютно вигаданих сцен". У комюніке також наголошується, що діти Келлі "неодноразово просили внести зміни" в сценарій картини, проте їхні прохання "не були взяті до уваги".

Нагадаємо, що минулого року з Ніколь Кідман вийшла драма «Газетяр» режисера Лі Деніелса, а в січні 2013 року на фестивалі «Санденс» був продемонстрований американсько-британський драматичний трилер режисера Пака Чхан Ука «Стокер». 

Sushchenko 26 березня 2013


Avatar
Ім'я:
11 травня 2024

популярні новини


Перші подробиці нового фільму про Середзем'я Перші подробиці нового фільму про Середзем'я

Картина отримала назву «Володар перснів: Полювання на Ґолума».

10 травня 2024 140
«Крейвена-мисливця» знову доведеться почекати «Крейвена-мисливця» знову доведеться почекати

Студія Sony Pictures внесла кілька змін в свій репертуарний план.

28 квітня 2024 626
Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший» Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший»

Нова глава культової франшизи розповідає про перші дні вторгнення інопланетних монстрів на Землю.

10 травня 2024 139
Бокс-офіс США. «Суперники» очолили кінопрокат Бокс-офіс США. «Суперники» очолили кінопрокат

Глядачі вирішили піти подивитися на пристрасну гру Зендеї.

29 квітня 2024 659
Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4» Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4»

Посіпаки отримують суперздібності.

8 травня 2024 294