Фільм Уявні друзі 2024

Кожен зможе написати «Історію на мільйон»


Новини: Кожен зможе написати «Історію на мільйон»

Опинитися на одному знімальному майданчику з світовою зіркою не так і складно.


Банк «ТРАСТ» та компанія CINEMOTION за участю голлівудського консультанта Роберта Маккі запускають конкурс «Історія на мільйон». Переможець стане сценаристом і візьме участь у зйомках серії рекламних роликів з Брюсом Уіллісом у головній ролі.

Творчий конкурс проводиться в рамках програми семінарів майстра сценарного мистецтва Роберта Маккі, який в жовтні відвідає Росію і Україну.

«У конкурсі можуть взяти участь сценаристи, що працюють в будь-яких жанрах і для різних медіа: кіно і телебачення, белетристика і театр, документальні фільми, новини і реклама, - всі, у кого є талант, уява і мрія побачити свою роботу на екрані» - розповідає про проект Роберт Маккі.

Для участі в конкурсі необхідно зареєструватися на сайті проекту, заповнити анкету і до 17 вересня надіслати організаторам шість літературних сценаріїв рекламних роликів для банку «ТРАСТ» за участю Брюса Уілліса. Тексти повинні суворо відповідати брифу.

В кінці вересня на сайті проекту будуть опубліковані роботи 30 фіналістів і запущено глядацьке голосування.

Голлівудський експерт на чолі членів журі подарує переможцю можливість реалізувати свої ідеї на майданчику кіностудії Warner Brothers в Лос-Анджелесі. Автор кращих робіт стане частиною креативної команди і візьме участь у зйомках нової серії відеороликів з Брюсом Уіллісом за власним сценарієм.


Так само буде визначено переможця глядацьких симпатій, який набрав максимальну кількість голосів відвідувачів сайту trust.cinemotion.ru. Його призом стане можливість брати участь у чотириденному семінарі Роберта Маккі «Жанри + TV Day» та грант на шестимісячне навчання в кіношколі CINEMOTION («Програма підготовки шоу-раннери. Мистецтво створення комедійних проектів»).

«Завдання будь-якого сценариста - навчитися раціонально і в правильних цілях використовувати свій талант, застосовувати його в проектах різної форми. Наш конкурс дає виняткову можливість усім творчим людям спробувати себе в якості сценариста реального проекту та стати учасником знімального процесу рекламних роликів за власним сценарієм на одній з найбільших кіностудій », - зазначає Роберт Маккі. - «Будьте сміливими і ризикуйте! Пишіть правду. Вірте в себе (Write the truth. TRUST yourself) ». 

Катя Зиновьева 12 вересня 2012


Avatar
Ім'я:
10 травня 2024

популярні новини


Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший» Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший»

Нова глава культової франшизи розповідає про перші дні вторгнення інопланетних монстрів на Землю.

10 травня 2024 133
Перші подробиці нового фільму про Середзем'я Перші подробиці нового фільму про Середзем'я

Картина отримала назву «Володар перснів: Полювання на Ґолума».

10 травня 2024 120
Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4» Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4»

Посіпаки отримують суперздібності.

8 травня 2024 290
Найбільші касові провали 2023 року Найбільші касові провали 2023 року

Проєкти студії Disney зайняли чотири місця з п’яти.

3 травня 2024 642
Найприбутковіші фільми 2023 року Найприбутковіші фільми 2023 року

«Брати Супер Маріо в кіно» заробили більше, ніж «Барбі».

7 травня 2024 324