Фільм Уявні друзі 2024

«Люби мене» покажуть на Монреальському МКФ


Новини: «Люби мене» покажуть на Монреальському МКФ

Фільм поєднує в собі нотки романтичної комедії і реалістичної драми, знятої в інтригуючому і зворушливому стилі.


Днями в Монреалі (Канада) в одному з найпрестижніших у світі міжнародних кінофестивалів вперше відбудеться прем'єра українсько-турецької стрічки "Люби Мене", знятої за підтримки Державного агентства України з питань кіно і турецької сторони.

Слід зазначити, що ця подія щорічно привертає пильну увагу всього кінематографічного співтовариства, оскільки у сконцентрованому вигляді дає уявлення про кращі досягненнях і тенденції у світовому кіно.
«Ми сподіваємося, що світова прем'єра в Монреалі дасть успішний старт як фестивальної, так і прокатної долі фільму« Люби мене »», - впевнена продюсер фільму Олена Єршова.

Відверта історія утриманки і молодого турка, якого перед весіллям привезли до Києва «розважитися», привертає незвичайним поєднанням романтичної комедії і реалістичної драми, знятої в інтригуючому і зворушливому стилі.

Режисер Марина Ер Горбач: «Україна - це країна, де дуже багато красивих жінок, для яких катастрофічно не вистачає таких чоловіків, яких вони" намітили "в дитинстві. Покоління українських "попелюшок" пережив розпад Радянського Союзу, але альтернативної української ідеї, з якою можна було рости, вірити і шукати себе не набуло. А без віри людина не знає, як говорити з собою.

«Люби мене» - це кіно про міцна і його найбільшого ворога - страх, який виправдовує невільність».

Олена Єршова продовжує: «Ми довго шукали головну героїню і вели переговори з неймовірною українською актрисою - Вікторією Спесивцевої, яка дуже давно живе в Берліні. Вирішальним став сценарій.

За словами самої Вікторії після прочитання: "Сценарій мені дуже сподобався. Це історія, в якій є головне ..."

Турецька склад акторів так само потужний. У головній чоловічій ролі - Усань Чакир. Молодий актор має сильну чоловічу харизму, і це проявилося у фільмі. Ролі другого плану зіграли знаменитий турецький актор і співак Явуз Бінгель, в активі якого головна роль у фільмі Нурі Більге Джейлана «Три мавпи», одного з фаворитів Каннського фестивалю, а також Сергій Пускепаліс, який запам'ятався фільмами «Метро» і «Як я провів цим влітку "(премія" Срібний ведмідь "за кращу чоловічу роль на Берлінському кінофестивалі).

"Люби мене" - це вже другий повнометражний фільм молодого успішної режисерської пари Марини Ер Горбач і М. Багадира Ера. Їх попередній фільм «Ревіння чорних псів» (2010), знятий в Туреччині, стартувавши з Роттердамського МКФ просторував по екранах більш ніж сорока міжнародних кінофестивалів і двічі виходив у широкий турецький прокат. От і «Люби мене» ще до прем'єрного показу вже запрошений до Франції, Швеції, Норвегії, Німеччини і, звичайно ж, Туреччини.

Творці фільму обіцяють показати кіно в Україні вже на початку листопада. 

Sushchenko 27 серпня 2013


Avatar
Ім'я:
11 травня 2024

популярні новини


Перші подробиці нового фільму про Середзем'я Перші подробиці нового фільму про Середзем'я

Картина отримала назву «Володар перснів: Полювання на Ґолума».

10 травня 2024 143
Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший» Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший»

Нова глава культової франшизи розповідає про перші дні вторгнення інопланетних монстрів на Землю.

10 травня 2024 142
«Крейвена-мисливця» знову доведеться почекати «Крейвена-мисливця» знову доведеться почекати

Студія Sony Pictures внесла кілька змін в свій репертуарний план.

28 квітня 2024 627
Найприбутковіші фільми 2023 року Найприбутковіші фільми 2023 року

«Брати Супер Маріо в кіно» заробили більше, ніж «Барбі».

7 травня 2024 329
Фінальний трейлер «Уявних друзів» Фінальний трейлер «Уявних друзів»

Раян Рейнольдс у яскравій сімейній комедії!

12 квітня 2024 920