Фільм Уявні друзі 2024

Мел Гібсон став біднішим у два рази


Новини: Мел Гібсон став біднішим у два рази
Колишня дружина американського актора і режисера Мела Гібсона отримає половину його статків, оцінюваних в 850 млн доларів і половину всіх його майбутніх доходів у кіно до кінця життя.
Таким чином, гроші, присуджені Робін Мур, є одними з найбільших відступних при розлученні в історії Голлівуду.
Суд у Лос-Анджелесі визнав шлюб Гібсона і Мур розірваним ще в п'ятницю 23 грудня. Сама постанова була чистою формальністю, тому новина не викликала великого резонансу. Тим не менш, підрахунки статків Гібсона міняють справу.
Так, кінематографіст заробив понад 600 млн доларів на прокаті картини "Пристрасті Христові", плюс ще 75 млн доларів на продюсерських проектах в кіно і на ТБ, володіє нерухомістю вартістю 100 млн доларів (включаючи острівець на Фіджі, куплений в 2005 році за 15 млн доларів ). Частиною виручки 55-річний Мел Гібсон уже поділився, поступившись колишній дружині два будинки в Малібу, штат Каліфорнія загальною вартістю 22,5 млн доларів.
Перед весіллям Гібсон і Мур не укладали угоду, що обумовлює частки розділу майна і розподілу обов'язків сторін у випадку розлучення. Закони Каліфорнії захищають інтереси матері з дітьми, яким належить 50% спільно нажитого майна. У даному випадку через відсутність передвесільного договору колишній дружині присуджена і половина всіх майбутніх заробітків знаменитості.
Пара одружилася в червні 1980 року і живе окремо з квітня 2009 року. Перші чутки про розлучення подружжя, яка в перші роки вважалася одним з найбільш міцних союзів у Голлівуді, поповзли в 2006 році. Тоді володар знаменитих блакитних очей, так імпонують жіночої аудиторії, був затриманий за водіння машини в стані сп'яніння.

Актор не оскаржував звинувачення і був звільнений на поруки з випробувальним терміном. Роман з Оксаною Григор'євою, яка народила Мелу дочка Люсію, закінчився невдало - тривалої і скандальної тяганиною в суді. 

Катя Зиновьева 26 грудня 2011


Avatar
Ім'я:
11 травня 2024

популярні новини


Перші подробиці нового фільму про Середзем'я Перші подробиці нового фільму про Середзем'я

Картина отримала назву «Володар перснів: Полювання на Ґолума».

10 травня 2024 136
«Крейвена-мисливця» знову доведеться почекати «Крейвена-мисливця» знову доведеться почекати

Студія Sony Pictures внесла кілька змін в свій репертуарний план.

28 квітня 2024 626
Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший» Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший»

Нова глава культової франшизи розповідає про перші дні вторгнення інопланетних монстрів на Землю.

10 травня 2024 139
Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4» Другий трейлер мультфільму «Нікчемний я 4»

Посіпаки отримують суперздібності.

8 травня 2024 294
Фінальний трейлер «Уявних друзів» Фінальний трейлер «Уявних друзів»

Раян Рейнольдс у яскравій сімейній комедії!

12 квітня 2024 919