Фільм Уявні друзі 2024

Миру представили найстрашніші сцени в історії кіно


Новини: Миру представили найстрашніші сцени в історії кіно

До речі, вчені з'ясували, що під час перегляду фільму жахів можна скинути кілька зайвих кілограмів.

Для любителів адреналіну і фільмів жахів ця новина буде дуже до речі. Японське видання Play.com склало рейтинг найстрашніших сцен за всю історію кіно.

Для їх визначення спочатку були обрані найбільш страхітливі картини. У їх перелік потрапили "Сяйво", "Той, що виганяє диявола", "Кошмар на вулиці В'язів", японський "Дзвінок", "Чужий", "Мовчання ягнят", " Полтергейст", "Астрал", "Хеллоуїн" 1978 року й "Пила" 2004 року. Потім стрічки показали фокус -групі, кожен учасник якої під час сеансу був підключений до пульсометра.

За підсумками дослідження практично для всіх фільмів було зафіксовано середнє прискорення пульсу на 25,3 %. Але деякі все ж відзначилися підвищеними сплесками, які і зіграли ключову роль у процесі аналізу.

І так, найстрашнішим фільмом стало «Сяйво» Стенлі Кубрика, зняте в 1980 році за мотивами однойменного роману Стівена Кінга. Головні ролі виконують Джек Ніколсон, Шеллі Дювалл і Денні Ллойд. А сцена, яка викликала найбільший переляк у глядачів, стала та, де герой Ніколсона в тріски розрубує вхідні двері. Пульс учасників експеременту підстрибнув на 28,2 %.

Друге місце в рейтингу займає «Той, що виганяє диявола» Вільяма Фрідкіна. Стрічку 1973 року номіновали на десять премій «Оскар», включаючи за кращий фільм року, вона отримала дві з них. Вже протягом багатьох років фільм знаходиться у списку 250 кращих фільмів за версією - IMDb. Йдеться про сцену розслідування головним героєм причин дивного шуму на горищі свого будинку.

У трійку найстрашніших увійшов і "Кошмар на вулиці В'язів" Уеса Крейвена. Найбільш нервовий момент зафіксований під час виходу Фредді Крюгера зі снів головної героїні в реальний світ.

До речі, вчені з'ясували, що під час перегляду фільмів жахів витрачається стільки ж калорій, як і під час півгодинної пішої прогулянки або десятихвилинної пробіжки.

Sushchenko 1 листопада 2013


Avatar
Ім'я:
7 травня 2024

популярні новини


Найприбутковіші фільми 2023 року Найприбутковіші фільми 2023 року

«Брати Супер Маріо в кіно» заробили більше, ніж «Барбі».

7 травня 2024 104
Бокс-офіс США. Відкриття сезону блокбастерів Бокс-офіс США. Відкриття сезону блокбастерів

«Каскадер» очолив прокат, але показав посередні результати.

6 травня 2024 211
Найбільші касові провали 2023 року Найбільші касові провали 2023 року

Проєкти студії Disney зайняли чотири місця з п’яти.

3 травня 2024 459
Трейлер фільму «Дедпул і Росомаха» Трейлер фільму «Дедпул і Росомаха»

Кожен заслуговує на щасливий кінець.

23 квітня 2024 687
Марґо Роббі знайшла для себе новий комікс Марґо Роббі знайшла для себе новий комікс

Актриса може зіграти в екранізації «Евенджеліни» Роба Лайфелда, творця «Дедпула».

1 травня 2024 461