Фільм Уявні друзі 2024

Наталі Портман і Том Хенкс з'являться «В саду звірів»


Новини: Наталі Портман і Том Хенкс з'являться «В саду звірів»

Чи приєднається актриса до знімальної групи, поки не відомо.


Американській кіноактрисі Наталі Портман запропонували знятися в головній ролі екранізації книги Еріка Ларсона «В саду звірів», що розповідає про події, що передували початку Другої Світової війни. На даний момент домовленості з актрисою поки ще немає.

Постановкою картини займеться володар «Оскара» за фільм «Артист» режисер Мішель Хазанавічус. Одним із продюсерів проекту є Том Хенкс, який зіграє головну чоловічу роль - професора з Чикаго на ім'я Вільям Додд, який стає першим послом Америки в гітлерівській Німеччині. Спочатку йому і його родині дуже сподобалося те, що відбувається в Берліні, і дочка Додда Марта (саме цього персонажа і хочуть доручити Портман), не стримавшись, починає крутити легкі романи, змінюючи одного красеня з Третього Рейху на іншого, діставшись навіть до шефа Гестапо. Але незабаром до професора доходять перші повідомлення про те, що по відношенню до євреїв німці поводяться, м'яко висловлюючись, негуманно, а потім стає живим свідком того, як приймаються абсолютно шокуючі закони, а преса потрапляє під жорстку цензуру. Все це очікувано призводить до жахливого геноциду, запланованого Гітлером не тільки для Європи, але і для всього світу.

«В саду звірів» є пріоритетним проектом як для Universal Pictures, тому швидше за все, тягнути ні з кастингом, ні з кандидатурою режисера студія не стане.

У лютому 2012 року картина Мішель Хазанавічус «Артист» отримала «Оскар» у номінації «Кращий фільм року». Сам Хазанавічус на 84-й церемонії вручення «Оскарів» отримав титул режисера року. Крім того, фільму дісталися статуетки за кращу картину, кращу чоловічу роль, кращий оригінальний саундтрек і кращий дизайн костюмів. 

Sushchenko 24 вересня 2012


Avatar
Ім'я:
7 травня 2024

популярні новини


Найприбутковіші фільми 2023 року Найприбутковіші фільми 2023 року

«Брати Супер Маріо в кіно» заробили більше, ніж «Барбі».

7 травня 2024 152
Бокс-офіс США. Відкриття сезону блокбастерів Бокс-офіс США. Відкриття сезону блокбастерів

«Каскадер» очолив прокат, але показав посередні результати.

6 травня 2024 227
Найбільші касові провали 2023 року Найбільші касові провали 2023 року

Проєкти студії Disney зайняли чотири місця з п’яти.

3 травня 2024 480
Трейлер фільму «Дедпул і Росомаха» Трейлер фільму «Дедпул і Росомаха»

Кожен заслуговує на щасливий кінець.

23 квітня 2024 702
Марґо Роббі знайшла для себе новий комікс Марґо Роббі знайшла для себе новий комікс

Актриса може зіграти в екранізації «Евенджеліни» Роба Лайфелда, творця «Дедпула».

1 травня 2024 475