Фільм Таро 2024

З'явилося перше фото зі зйомок «Забійного реваншу»


Новини: З'явилося перше фото зі зйомок «Забійного реваншу»

Головні ролі в картині виконують Роберт Де Ніро і Сильвестр Сталлоне.


Сьогодні в інтернеті з'явилася перша фотографія зі знімального майданчика комедії «Забійний реванш» (Grudge Match) Пітер Сігала («50 перших поцілунків», «Все або нічого»). Знімок опублікував баскетболіст з команди New Orleans Hornets Робін Лопес у своєму мікроблозі в Twitter.

Головні ролі у фільмі виконують Роберт де Ніро і Сильвестр Сталлоне. На знімку можна побачити двох акторів в образах боксерів-конкурентів. Також на фотографії присутній і сам Лопес. «Шкода, що вони (Де Ніро і Сталлоне) навіть з усім цим гримом виглядають краще за мене» - прокоментував спортсмен. Тільки не відомо, що сам Лопес робив на знімальному майданчику.

Стрічка, знімати яку будуть на студії Warner Bros., розповість про двох колишніх зірок боксу - Біллі "Малюка" МакГігане (Роберт Де Ніро) і Генрі "Бритва" Шарпа (Сильвестр Сталлоне), які через 50 років після своєї останньої зустрічі вирішують повернутися на ринг заради фінального матчу, який повинен буде залагодити всі їхні розбіжності і розставити крапки над «і». МакГіган прагне реваншу за свою минулу поразку, а Шарпу терміново знадобилися гроші на лікування улюбленого тренера (Алан Аркін): гонорар за бій піде на відновлення здоров'я наставника, яке похитнулося і оплату його медичних рахунків.

У прокат картина вийде в листопаді цього року.

Нагадаємо, що Роберт Де Ніро і Сильвестр Сталлоне раніше вже виконували ролі боксерів в драматичних фільмах. Перший був зайнятий у стрічці «Скажений бик», другий - в картині «Роккі» і п'яти її продовженнях. 

Sushchenko 25 лютого 2013


Avatar
Ім'я:
15 травня 2024

популярні новини


Тизер-трейлер «Мегаполіса» Тизер-трейлер «Мегаполіса»

Фільм-мрія великого режисера Френсіса Форда Копполи.

15 травня 2024 137
Бокс-офіс США. Мавпи перемогли Бокс-офіс США. Мавпи перемогли

«Королівство планети мавп» з легкістю очолило прокат.

13 травня 2024 335
Трейлер фільму «Дедпул і Росомаха» Трейлер фільму «Дедпул і Росомаха»

Кожен заслуговує на щасливий кінець.

23 квітня 2024 1054
Найбільші касові провали 2023 року Найбільші касові провали 2023 року

Проєкти студії Disney зайняли чотири місця з п’яти.

3 травня 2024 869
Спецподія від Київського тижня критики відбудеться в Амстердамі Спецподія від Київського тижня критики відбудеться в Амстердамі

Кіно про українські 90-ті та концерт до 100-річчя Сергія Параджанова.

11 травня 2024 293