Фільм Уявні друзі 2024

Прем'єри 8 березня: Кохання і фантастика


У міжнародний жіночий день, який затягнеться на цілих чотири вихідних, в українських кінотеатрах стартують дві лаконічних прем'єри - любовна і фантастична.


«Вісім перших побачень» - романтична комедія, де в головних ролях побачимо Володимира Зеленського і не Світлану Ходченкову (на подив). Останнім часом вже практично рефлекторно Ходченкова і Зеленський з'являються на екрані разом, проте, на цей раз українському коміку тандем склала російська актриса Оксана Акіньшина, зірка фільму «Стиляги». Але Ходченкова все ж у фільмі з'явиться - не в зовсім головної ролі, як і «боєць з тінню» Денис Нікіфоров.

Віра і Микита нічого не знають один про одного. Вони навіть ніколи не бачилися. Віра - успішна телеведуча - збирається вийти заміж за Костянтина, відомого тенісиста. Микита - лікар-ветеринар - запропонував руку і серце Ілоні, завідуючої великої клініки пластичної хірургії. Одного вечора вони відправляються відзначити свої успіхи в особистому житті. Віра - в компанії своїх подруг. Микита - зі своїми друзями. Але вранці Віра і Микита опиняються в одному ліжку ... Вирішивши, що це наслідки занадто веселої вечірки, молоді люди поспішно роз'їжджаються в різні боки. Але наступного ранку все повторюється - Микита і Віра знову разом, хоча кожен добре пам'ятає, що було вчора і як вони засипали будинку - кожен у себе ...

Loading the player ...
«Джон Картер: Між двох світів» - фентезі від режисера-аніматора мультфільмів «Життя жука», «ВОЛЛ-І» та інших Ендрю Стентона. Для Тейлора Кітча «Джон Картер» став першим високобюджетним повнометражним фільмом, де актор виступає в головній ролі. Раніше Кітча можна було побачити в ролі Гамбіта у фільмі «Росомаха». Також в «Картері» можна побачити Марка Стронга, Віллема Дефо та інших.

Ветеран Громадянської війни в США Джон Картер проти своєї волі опиняється на Марсі, де потрапляє в полон до войовничим чотириметровим тубільцям. Картеру належить не тільки врятуватися самому, але і звільнити принцесу Дею Торіс з Геліума. Інша планета - це просто нерідна територія. А от чужа війна - це вже масові вбивства. Однак Джон Картер не дотримується нейтралітету - він стає на бік справедливості, вірності, свободи і правди, тому що ці поняття мають однакову цінність скрізь, і саме за них варто боротися.
Loading the player ...
Катя Зиновьева 8 березня 2012


Avatar
Ім'я:
8 травня 2024

популярні новини


Найприбутковіші фільми 2023 року Найприбутковіші фільми 2023 року

«Брати Супер Маріо в кіно» заробили більше, ніж «Барбі».

7 травня 2024 170
Найбільші касові провали 2023 року Найбільші касові провали 2023 року

Проєкти студії Disney зайняли чотири місця з п’яти.

3 травня 2024 486
Тизер-трейлер фільму «Муфаса: Король лев» Тизер-трейлер фільму «Муфаса: Король лев»

Disney презентує приквел до однієї з найвідоміших своїх робіт.

30 квітня 2024 441
Каст фільму «28 років по тому» Каст фільму «28 років по тому»

Джоді Комер, Аарон Тейлор-Джонсон і Рейф Файнс записалися у зомбі-апокаліпсис.

25 квітня 2024 574
Бокс-офіс США. «Суперники» очолили кінопрокат Бокс-офіс США. «Суперники» очолили кінопрокат

Глядачі вирішили піти подивитися на пристрасну гру Зендеї.

29 квітня 2024 565