Фільм Таро 2024

"Темна вежа" буде, але пізніше і дешевше


Новини:

«Темна вежа» все-таки буде, - про це заявив режисер проекту Рон Говард.

За словами режисера Рона Говарда, «Темна вежа» все-таки вийде на екрани, але говорити про терміну до сих пір не наважується:
- Хоча наш проект від початку був амбітним, ми вирішили стримати свій запал, - стверджує режисер. - Переглянувши бюджет з продюсером кінокартини Аківою Голдманом, ми прийшли до висновку, що на превеликий жаль, доведеться випустити деякі частини з екранізації, щоб реалізувати всі інші плани, пов'язані з «Темної вежею».
На думку Говарда, New Line Cinema у свій час теж ризикувала з екранізацією трилогії Толкієна «Володар кілець», але в підсумку високі бюджети повністю виправдали себе, зробивши проект Пітера Джексона одним з найпопулярніших у світовому кінематографі. Тому Universal Pictures, як вважає режисер, все одно піде на умови творців "Вежі".
- Я сподіваюся почати зйомки в березні, - розповідає Рон Говард. - І мені дуже пощастить, якщо вдасться вкластися в ці терміни. І я хотів би спростувати чутки про те, що ми вже підписали контракт з актором Хав'єром Бардемом на головну роль (Роланд Діскейн) в проекті. Кастинг все ще відкрите, і якщо в результаті ми все-таки зупинимося на Хав'єра, я буду тільки радий.
"Темна вежа" - однойменна екранізація семитомної фентезійної епопеї, написаної Стівеном Кінгом. Сюжет розповідає про мандри останнього стрілка Роланда по альтернативному світу, який "зрушився з місця". Знаходячи по дорозі декілька інших мандрівників (з нашого світу), Роланд направляється до міфічної Темної вежі - осереддя всіх світів і часів, - щоб повернути світові його колишній блиск.
У 2007 році Стівен Кінг продав свій сценарій за символічну по сюжету епопеї суму 19 доларів, віддавши право екранізації Дж.Дж.Абрамсу. Той у свою чергу через два роки передав шефство Рону Говарду.
Відповідно до початкових планів Говарда, «Темна вежа» розділена на повнометражну трилогію і два сезони телесеріалу, який буде йти між перервами повнометражних версій. Вихід першої частини епопеї запланований на 17 травня 2013 року.
Катя Зиновьева 21 червня 2011


Avatar
Ім'я:
18 травня 2024
Barakel
Barakel (Киев) 22 червня 2011 06:50
0

УРАААААА
.

популярні новини


Список номінантів на «Золоту Дзиґу» Список номінантів на «Золоту Дзиґу»

Члени Української кіноакадемії визначили претендентів на Восьму Національну кінопремію.

18 травня 2024 142
Фінальний трейлер фільму «Погані хлопці: Все або нічого» Фінальний трейлер фільму «Погані хлопці: Все або нічого»

Ще більше відбірного екшну та гострого гумору від Вілла Сміта і Мартіна Лоуренса.

17 травня 2024 210
11-й Чілдрен Кінофест оголосив програму 11-й Чілдрен Кінофест оголосив програму

Найбільший дитячий кінофестиваль України знову пройде в кінотеатрах 10 міст, а також онлайн.

16 травня 2024 274
Тизер-трейлер «Мегаполіса» Тизер-трейлер «Мегаполіса»

Фільм-мрія великого режисера Френсіса Форда Копполи.

15 травня 2024 288
Бокс-офіс США. Мавпи перемогли Бокс-офіс США. Мавпи перемогли

«Королівство планети мавп» з легкістю очолило прокат.

13 травня 2024 467