Фільм Уявні друзі 2024

У Києві пройдет "Футболфільмфест"


Новини: У Києві пройдет

У столичному кінотеатрі "Київ" з 3 по 5 вересня фестиваль “Футболфільмфест: Фантазії, кохання та футбол”.

У програмі фестивалю 6 стрічок, що так чи інакше стосуються теми футболу. Серед стрічок - номінанти та переможці світових кінофестивалей і володарі найбільших кінонагород.
У програмі:
«6:3» угорського режисери Пітера Тімара. Фільм присвячений неочікуваній, сенсаційній події в історії світового спорту. В 1953р. футбольна збірна Угорщини грала у фіналі Чемпіонату світу проти непереможної на той час збірної Англії. Все життя Угорщини зосередилось на фінальному матчі. Несподівано, за годину до початку трансляції, в одному із ресторанів Будапешта з’являється чоловік на ім’я Тутті, який намагається описати весь сценарій матчу з усіма подробицями, посекундними діями гравців, прізвищами футболістів, які заб’ють голи. Почався матч. І що? Він проходить по сценарію Тутті... Його особа зацікавила Службу Безпеки Угорщини. Хто такий Тутті? Що насправді сталося?
«Проклятий Юнайтед» від цьогорічного переможця премії Оскар, режисера стрічки “Король говорить” Тома Хупера. Брайана Клафа , тренера, який вивів посередню англійську команду в Прем’єр лігу, а через рік здобув визначні трофеї британського та європейського футболу, запрошують очолити знаменитий «Лідс Юнайтед». Але психологія взаємовідносин складна річ. Брайан зміг пропрацювати із знаменитостями лише 44 дні. І за цей час «Лідс Юнайтед» не здобув жодної перемоги. Що сталося? Може тренер вже все сказав у сучасному футболі? Але ні, після тимчасової жахливої невдачі, Клаф очолює нову команду і знову перемагає.
«Із глибини простору» від німецького режисера Джила Мемерта. Вирішивши стати чемпіоном Німеччини з настільного футболу, Ханс-Гюнтер підготував до гри відлиту з металу фігурку футболіста. Але після бурхливої ​любовної ночі з молодою журналісткою події почали розвиватися неймовірним чином. Залізний футболіст потрапив у ванну, наповнену дивною сумішшю з мильного розчину та фотопроявника і вийшов з неї в повний людський зріст, на великих ногах і в футбольній формі.
«Звільнена Зона» від німецького режисера Норберта Баумгартена. Зесселін - містечко на Сході Германії, вирішило зміцнити свій бюджет, придбавши в футбольну команду знаменитого нігерійського футболіста. Інвестиції виявилися не марними. Команда вийшла у вищий німецький дивізіон. У Зесселін вчащають туристи, життя змінюється. Щоб «Блонді», так ніжно прозвали зіркового футболіста, залишився довіку в містечку, тутешні можновладці вирішили його одружити. Красень-футболіст сподобався багатьом жінкам містечка, навіть тій, що зустрічається із сином кримінального авторитета...
«У пошуках Еріка» від Кена Лоуча. Ерік, листоноша футбольного клубу Манчестер Юнайтед, знаходиться в глибокій кризі. Але маючи мужність, він бореться зі своєю депресією, подумки звертаючись за порадами до свого кумира, прославленого футболіста Еріка Кантони. Кожного разу Зірка з’являється на щиру розмову до листоноші та підказує тому вірні рішення його проблем, приводячи приклади із свого життя.
«Чоловіча жіноча гра» - комедія від російської режисерки Марії Маханько. 11-ти дівчатам різних професій, соціальних верств і характерів доведеться навчитися грати у футбол. Тому що тільки так вони зможуть врятувати від банкрутства компанію, в якій працюють. І ось прибиральниця, кухарка, бухгалтерка та інші освоюють ненависний їм вид спорту і поступово закохуються в нього. Футбол допомагає слабким стати сильними, нещасним та самотнім – знайти дружбу і кохання.
Катя Зиновьева 24 серпня 2011


Avatar
Ім'я:
7 травня 2024

популярні новини


Найприбутковіші фільми 2023 року Найприбутковіші фільми 2023 року

«Брати Супер Маріо в кіно» заробили більше, ніж «Барбі».

7 травня 2024 159
Бокс-офіс США. Відкриття сезону блокбастерів Бокс-офіс США. Відкриття сезону блокбастерів

«Каскадер» очолив прокат, але показав посередні результати.

6 травня 2024 229
Найбільші касові провали 2023 року Найбільші касові провали 2023 року

Проєкти студії Disney зайняли чотири місця з п’яти.

3 травня 2024 482
Трейлер фільму «Дедпул і Росомаха» Трейлер фільму «Дедпул і Росомаха»

Кожен заслуговує на щасливий кінець.

23 квітня 2024 704
Марґо Роббі знайшла для себе новий комікс Марґо Роббі знайшла для себе новий комікс

Актриса може зіграти в екранізації «Евенджеліни» Роба Лайфелда, творця «Дедпула».

1 травня 2024 477